Upravo tako... Gubitak paketa proveravas sa bliskim komsijamaPa to bi valjalo pitati tvoje komšije a ne nekoga ko je u drugom delu grada.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Reč je o povećanju cene poziva ka mobilnim brojevima u Srbiji sa beše 8 na 10 din... Dakle kad zovete Telenor, VIP, Globatel... brojeve.
Bas lepo. Pa zar nije poskupljenje od 200 din. Ja koristim samo Super Tv L paket. Do sada placao 1699 din a sada nova cena 1998. WTF
Lično mislim da će OTT u bliskoj budućnosti biti isto ponuđen i za korisnike van supernove, a da će i uređaji koji se dobijaju biti bolji...Horizont ne može da nadje Cinestar, ni posle factory reset OTT ga ima, ali Android baferuje svaki čas nezavisno od kanala
Ex radius vektor
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Lose si video.Nije poskupljenje 200 vec 300 Ja sam iz Vranja, Veliki Super TV L paket sam placao 1699 din a sada je nova cena 1998. 1998-1699=299 din.Koliko sam uspeo da primetim, dva Super TV paketa i Super NET su poskupeli za 200 dinara i nema više Vikend paketa. Paketi Super par i Super sve su ostali isti.
Na kraju cenovnika izbačena je rečenica „Tehničko održavanje paketa sa Supernova cenovnika je uključeno u pretplatu”, a dodata je stavka: Tehničko održavanje: 199,00. Da li neko zna na šta se odnosi to tehničko održavanje i ko ga plaća?
Koliko se sećam, ima i Radijus Vektor speed test server. Izaberi njega i testiraj.
Ako ti je tu ok, zato tako i reaguju, u fazonu "na našoj mreži je ok, do našeg nadprovajdera ili čega već je problem". O ovome se pre vodila rasprava na nekoj temi, da li je ok ili ne ako ti je ka speedtest serveru provajdera ok, a ka drugom nije (u Exenet temi čini mi se).
E tu ih dočekaj pa traži da ti reše problem koji definitivno postoji, pošalji screnshootove ka Radijus Vektor serveru i ka npr. Telenoru.
Skroz pogresno je pre svega sto brzinu meris na wifi umesto na kablu.Covek koji je dolazio is SN da proverava sa svog laptopa na mom internetu je birao MTS server, e sad zasto ne znam moguce da na mts najbolje prolaze...
Da stvarno odakle ti ideja da meris wireless?Mopzda je ovako bolje? Varira mi brzina u 5 min se promeni da skoro valja pa onda 20 min ne valja pa 20 min valja i tako u krug...
Skroz pogresno je pre svega sto brzinu meris na wifi umesto na kablu.
Ako si im poslao ovo kao nama ovde naravno da te nisu ni shvatili ozbiljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari