Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To bez UO se ništa ne isplati kod SN, samo kombo paket, dileme nema. Kako oni kažu spisak kanala zavisi od lokacije, tj. od nekadašnjeg provajdera i njegove ponude, sada pod kapom SN. Za izbor kanal je najbolje pitati direktno u poslovnici, ili u više poslovnica. Poslovnice su ona "centralnija" mesta, bivša sedišta provajdera, ne novi šalteri po tržnim centrima, tu rade promoteri. Slatki su, dragi, al im ne bih verovao za takvu vrstu informacija.
Supernova posebno naplaćuje vraćanje programa i aplikaciju, ali onda meriš cenu kad dodaš tu uslugu na paket, ne klot, a zatim pogledaš ponudu konkurencije, izvagaš koji si ti profil korisnika: da li gledaš tv pa ti je izbor kanala bez dodatnog striminga važan ili ne gledaš tv, sve skidaš s neta i raduješ se dok pratiš razvlačenje optičkih kablova po kraju. Sve ovo utiče na naš izbor...

12 meseci 50% i 6 meseci po dinar je jednak popust

Ih kad bi bilo 12 meseci po dinar pa da slavimo :)

Ja se odlučio, zvali malopre, zakazali dolazak u četvrtak. 12 meseci gratis posle toga 2600. Isplati se [emoji16]

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Evo nadjoh. Kaže čovek 12 meseci gratis.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

12 meseci 50% i 6 meseci po dinar je jednak popust

Ih kad bi bilo 12 meseci po dinar pa da slavimo :)

Narocito na UO od 12m, to bi bio dogovor veka... :D

Evo nadjoh. Kaže čovek 12 meseci gratis.

Moze 12m po dinar (nema gratis ni 0 dinara) ali na 24m UO i to je verovatno van BG ili u okolnim perifernim naseljima, pogotovo ako tu ima sbb ili ako je primalac ponude vec korisnik sbb-a.

----------------

Da li je neko od vas primetio da mu slika i zvuk nisu sinhronizovani?
Pustim recimo RTS, ide slika, cuje se zvuk, gledam govornika ali su nesinhronizovani i to mnoooogo.
Promenim kanal, vratim na ovaj prethodni i sve sinhronizovano.
Da li je do SN, njenog CAM i kartice ili je do televizora (na sta mi i sluti)?

Poslednja izmena:
Kod mene je to do TV-a, tačnije zato što mi je povezan na soundar jer idem preko izlaza optical synch, pa nekada moram da prebacim na TV zvučnike i vratim nazad kako bi bilo ok.

Kod mene radi konačno sve kako treba. Vec nekoliko dana EPG radi. Ostalo je radilo. Dakle net nema prekide (internet radi mesecima dobro, bio jedan prekid jedne noći posle 3 sata oko sat vremena), internet brzina je oko 118-119,5/15Mbps, 362 tv i radio kanala, dva CAM-a, jedan skymaster, wifi na technicoloru 7200 je oko 70-80/15Mbps. Razvučeno oko 50 metara koaksijalnog kabla, nekoliko razdelnika, priključaka. Jačina signala N81/KV100 na tv-u, posle stavljanja razdelnika (N bio 83) i skymastera na tv koji sad ima dva izvora signala pa će skymaster služiti za eventualno snimanje tv sadržaja. Imam i javnu dinamičku IP adresu.
I sve to za 2.474,50 dinara mesečno.

Narocito na UO od 12m, to bi bio dogovor veka... :D

Moze 12m po dinar (nema gratis ni 0 dinara) ali na 24m UO i to je verovatno van BG ili u okolnim perifernim naseljima, pogotovo ako tu ima sbb ili ako je primalac ponude vec korisnik sbb-a.

----------------

Da li je neko od vas primetio da mu slika i zvuk nisu sinhronizovani?
Pustim recimo RTS, ide slika, cuje se zvuk, gledam govornika ali su nesinhronizovani i to mnoooogo.
Promenim kanal, vratim na ovaj prethodni i sve sinhronizovano.
Da li je do SN, njenog CAM i kartice ili je do televizora (na sta mi i sluti)?

Neznam koji model imate tv_a ali kod mog A6500 u audio setovanjima postoji opcija digital audio delay, kod mene postavljeno na vrednost 3 tako da kašnjenja nema. Pgledajte možda ima i kod vas.

Šta je na kraju sa onih 200 din poskupljenja? Ja sam Radijus Vektor korisnik, i placam nesto tipa 3085 rsd. Nisam dobio nikakvo obavestenje uz racun. Da li ce me zahvatiti?
Vrlo sam blizu prelasku na SBB, i ovo mi je samo vetar u leđa.
Opet je net uveče kriminalan. Sada mi je 2 Mb dl, a 5 ul. Presmešno.. menjali mi Technicolor za Cisco što je stvarno popravilo kvalitet al evo ponovo loš net..

Šta je na kraju sa onih 200 din poskupljenja? Ja sam Radijus Vektor korisnik, i placam nesto tipa 3085 rsd. Nisam dobio nikakvo obavestenje uz racun. Da li ce me zahvatiti?
Vrlo sam blizu prelasku na SBB, i ovo mi je samo vetar u leđa.
Opet je net uveče kriminalan. Sada mi je 2 Mb dl, a 5 ul. Presmešno.. menjali mi Technicolor za Cisco što je stvarno popravilo kvalitet al evo ponovo loš net..
Kako znaš da je loš net?
Speedtest trenutno daje loša očitavanja downloada u zavisnosti od odabira servera.
Probaj speed.io i nemoj koristiti mts server nego recimo radijusvektor

Kod mene radi konačno sve kako treba. Vec nekoliko dana EPG radi. Ostalo je radilo. Dakle net nema prekide (internet radi mesecima dobro, bio jedan prekid jedne noći posle 3 sata oko sat vremena), internet brzina je oko 118-119,5/15Mbps, 362 tv i radio kanala, dva CAM-a, jedan skymaster, wifi na technicoloru 7200 je oko 70-80/15Mbps. Razvučeno oko 50 metara koaksijalnog kabla, nekoliko razdelnika, priključaka. Jačina signala N81/KV100 na tv-u, posle stavljanja razdelnika (N bio 83) i skymastera na tv koji sad ima dva izvora signala pa će skymaster služiti za eventualno snimanje tv sadržaja. Imam i javnu dinamičku IP adresu.
I sve to za 2.474,50 dinara mesečno.

Koji ti to paket koristiš pa imaš 120/15Mbps i 360tv i radio kanala i 3 uredjaja a sve to plaćaš 2474,50 dinara kada je zvanična cena 3299 dinara?!

Prvih 6 meseci dinar, pa u proseku na 24 meseca izađe ta cifra mesečno. Tako se računa od ugovora do ugovora. A po isteku se traže drugi benefiti ili smo kod drugog novi korisnici.;)

Realno izmanipulisao si kao ovdašnji političari za prosečnu platu, tebi ni jedan račun neće doći sa tom cifrom kojom si pomenuo.

Ali ce toliko platiti mesecno u proeseku za 24m trajanja uo.

Kako znaš da je loš net?
Speedtest trenutno daje loša očitavanja downloada u zavisnosti od odabira servera.
Probaj speed.io i nemoj koristiti mts server nego recimo radijusvektor

Koristim speed test sa googlea. Znam da mi je loš net jer se strane sporo otvaraju, netflix ima krš rezoluciju i slično. Onda izmerim i vidim par Kb protok.
Sad sam merio sa tvojim i pokazuje 60, a speed test sa googlea 3. Mada sam upravo resetovao ruter. Videćemo. Hvala.

Elem, jel zna neko default user/password za cisco ruter?

Realno izmanipulisao si kao ovdašnji političari za prosečnu platu, tebi ni jedan račun neće doći sa tom cifrom kojom si pomenuo.
Žao mi je ako tako misliš. Nije mi bila namera da izmanipulisem bilo koga. Trenutno mi dolaze računi od 1din. I tako 6 puta. Pa ce doci 18 računa po 3299din. Ako se preračuna to prosečno mesečno izadje koliko sam napisao.
Ko je pratio temu opširno sam pisao o problemima s početka UO. No bio sam uporan i rešeni su svi problemi. Za sada.
No da se vratim na manipulaciju. Da li bi bili manipulacuje da sam napisao da sve ono navedeno plaćam 1dinar? Jer zapravo trenutno jeete tako.
Onda bi opet rekao da je manipulacija, sa pravom.
Da sam napisao da plaćam 3.299 dinara slagao bih jer trenutno ne plaćam toliko.
Možda nisam trebao da uopšte napišem iznos?
Samo sam rekapitulirao svoj zaključak i najavio oproštaj sa temom.
Nadam se da sam bar nekom pomogao. Kao što su mnogi pomogli meni i svima se zahvaljujem.

Ne bi bilo lose da provajderi daju mogucnost da se omoguci da se placa prosecna vrednost, tj. da pitaju da li cete 6 meseci po dinar ili cete da placate ovu preracunatu srednju vrednost za mesecni ugovor. Jer je i malo *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski placati ove racune po dinar.

Znate li vi svi koji dobijate popust, odnosno koji ste dogovorili 6m po dinar i onda punu cenu za ostatak UO, da placate manje godisnje od OSI koje za kombo paket mogu dobiti samo 20% mesecnog popusta kroz celu UO?
Nemojte se zaliti, vama "zdravim i pravim" neko daje vise nego sto udeli "kljastim, slepim i gluvonemim"...
Koji dobijaete 12m po dinar, pa vi ste ih "opljackali", "propasce" koliko su se potrudili da vas dovedu.

Znaju oni zbog čega daju te beneficije po dinar.Ako si zadovoljan uslugom i nemaš problema dobiaju zadovoljnog korisnika i redovnog platišu ali ako iz bilo kog razloga nisi zadovoljan i hoćeš da raskineš ugovor moraš da im isplatiš sav benefit koji si dobio na početku ugovora...

Na kojoj poziciji. Ja ga nemam.
Imam samo Comedy Central. - Comedy Central Extra je sasvim drugi kanal.

Pozicija 131. Od prvog marta je u ponudi, od kad je krenula Supernova. Možda ne pratiš često ovaj kanal, pa nisi obratio pažnju na logo kanala.

20191230_102353.jpg 20191230_102718.jpg 20191230_102723.jpg 20191230_102732.jpg

Evo kako su mi odgovorili sto mi i dalje ne radi net sto sam ih zvao mesec dana da dodju, 2 puta dosli i kazu sve ok. Poblem nije resen a sto se tice njih to je to, ja uvece ne mogu da koristim net jer brzina ide od 8-30 mbps...
"Poštovani,

Kako je zabeleženo u sistemu problem je sada rešen i možete da koristite uslugu bez smetnji.

Budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko se smetnje ponovo jave.

Hvala Vam što koristite naše usluge."

Jel su ovo povecali internet tipa za praznike il je neki bag nesto? Sad dosao kuci i vidim 200+mbps download a upload je koliki i treba 15mbps
8901739980.png

I meni je tako bilo par nedelja dok nisu resetovali ruter [emoji3]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Stigli Cinestar kanali. Koliko vidim na poziciji BN HD, je Cinestar Fantasy, a OTV Valentino je Cinestar.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Stigli Cinestar kanali. Koliko vidim na poziciji BN HD, je Cinestar Fantasy, a OTV Valentino je Cinestar.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

171 - Cinestar TV (otkljucano)
172 - Cinestar TV Action (kodirano)
173 - Cinestar Comedy (kodirano)
174 - Cinestar Fantasy (kodirano)

To izgleda nesto veceras cackali, do nekih 5 popodne mi je bilo 118mbps i sad kad sam se vratio iz grada vidim modem ubagovan stoji da je online medjutim no internet acces, onda ga ugasim\upalim i vidim ovo
I dalje isto :D
8901804939.png

8901862427.png

Poslednja izmena:
ubaceni cinestar filmski kanali cinestar cinestar action cinestar comedija i cinestar fantasy

Je l su u Hd-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno