Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šteta što nisu prekopirali od SBB-a praksu od nove godine povećaju brzine neta. SBB je to redovno radio.
Mogli bi i ovi da nas obraduju bržim netom.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

U sbb paket TV, tel i net od 70mbit kosta 3500, (i to im je najjeftinije) kod supernove 120mbit kosta 3600, sta ti je tu povoljno?

E zato je sbb zakon kod njih svi kanali do jednog imaju vraćanje unazad.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Onda se prebaci tamo, nemoj dzabe da zauzimas bandwith :d

Poslednja izmena:
U sbb paket TV, tel i net od 70mbit kosta 3500, (i to im je najjeftinije) kod supernove 120mbit kosta 3600, sta ti je tu povoljno?

Onda se prebaci tamo, nemoj dzabe da zauzimas bandwith :d
Već koristim i supernovu koja mi je matična i sbb van mreže. Najviše uzeo sbb zbog tog vraćanja unazad da mogu gledati filmove [emoji481][emoji477]

Bili su danas iz SN posle 14 ili 15 dana svakodnevnog zvanja/mailova/ i utvrdili su da mi je sve ispravno, tacnije moraju da dodju da "vide" kad je smetnja konkretna da bi pristupili resavanju problema. "Majstor" je bio oko 19h a ja sam merio brzinu u 18.47 kad je bila 24 dl 4.5 upload i posle je bilo kao "dobro". Sinoc je dl bio 8... U fazonu moram da zovem 2-3 meseca posto po njihovom meni je sve u redu, a to sto ne mogu da igram nista od 17-24h nema veze...

E zato je sbb zakon kod njih svi kanali do jednog imaju vraćanje unazad.

Čemu ovaj post. ne izigravam bota Supernove, već njihovog korisnika -ranije Radijus Vektora duuugi niz godina, i tu sam kao i svi ostali da razmenimo iskustva sto se ovog kablovskog operatera tiče,a tebi ako je SBB zakon ti izvoli pređi kod njih.

Čemu ovaj post. ne izigravam bota Supernove, već njihovog korisnika -ranije Radijus Vektora duuugi niz godina, i tu sam kao i svi ostali da razmenimo iskustva sto se ovog kablovskog operatera tiče,a tebi ako je SBB zakon ti izvoli pređi kod njih.
Ma i ja sam supernova (AV com) ništa loše nisam mislio već sam samo prokomentarisao da kod ovih drugih svi kanali rade unazad, ja sam i supernovoj pisao lično predloge šta da urade, neki su odrađeni i radi se na njima...

Ma i ja sam supernova (AV com) ništa loše nisam mislio već sam samo prokomentarisao da kod ovih drugih svi kanali rade unazad, ja sam i supernovoj pisao lično predloge šta da urade, neki su odrađeni i radi se na njima...

Sorry, nisam ni ja loše mislio. Ponavljam se: tu smo da razmenimo dobra i loša iskustva, kao i novine u sklopu ovog kablovskog operateta. "Srdačan pozdrav"

Zaista iritiraju takvi komentari o sbb u SN temi...
Isto kao sto je besmisleno pisati o SN u SBB temi..

to treba sankcionisati.

Nije lose spomenuti, da se zna i poredjenja radi ali ne mora se hvaliti neprestano...

Da li neko koristi uslugu Tv po tvom na Samsung ili LG televizoru da je instalirao aplikaciju i kako radi na televizorima, pošto za android tv još nema aplikacije?

Kako aktivirati aplikaciju supernove na samsung smart tv?
Pa valjda skineš aplikaciju i uneseš kod u svom nalogu i tako aktiviraš.
b65379a89b9faa34dcb96579b3808338.jpg

Zar je teško otići na sajt SuperNove?

Zar je tesko odgovoriti
Druže nije teško odgovoriti ali pitanje koje si postavio na ovoj temi ima odgovor na svakoj petoj strani što znači da ne pratiš temu već dođeš samo kada ti treba neka informacija. Ima nas koji pratimo temu mail-om, Tapatalkom i sl. možeš misliti reakciju bilo koga od nas kada dobijem obaveštenje da si postavio pitanje koliko košta TV po tvom? Bez ljutnje ali je jednostavno tako.

Послато са Mi 9T

Juce me pozvase i ponudise da predjem na super par i dobijam 12 meseci 50% ...
to je u porodicnoj kuci nije u Bg...moji su dole i imao do sada samo tv paket L...koji od nove poskupljuje sa 1399 na 1599...kad sam se sabrao na kraju uzeo sam jel mi je ok...dobijam jos jedan stb i modem-wifi...tako da na 3 tv digitalni signal ..60 mbit net i 210 kanala ...zadovoljice potrebe svih nas ,[emoji16][emoji16]
Isto ponudili i drugarevoj babi...
Nego kakav je taj modem ruter 2u1 sto daju..jel ima i 2.4 i 5 ghz?

Ima, ali ne mogu da se koriste istovremeno i slab je jer nema spoljnju antenu.

Svakako bi valjalo da imas svoj wifi ruter, ovaj njihov samo za neki stan, kucu nikako nece moci da pokrije.

ne rece sa koga prelazis pa nude 12 meseci 50%?

Ja sam dobio 6m po dinar za produzenje.

Poslednja izmena:

Svakako bi valjalo da imas svoj wifi ruter, ovaj njihov samo za neki stan, kucu nikako nece moci da pokrije.

I meni su ponudili 6 meseci dinar iako sam (pra)stari korisnik, samo da ostanem korisnik i da ne raskidam ugovor. Ocigledno su spustili kriterijume jer nije dobar odziv posle svih pritisaka i kampanja. Nema vise pilicarenja mesec-tri, rokaj 6 meseci samo da korisnici ostanu na broju. ;) Eto, bakara, ispunila ti se zelja, to si hteo...:wave:

Danas sam zvao da prijavim smetnje sa internetom i usput pitao za poskupljenje, rekli su mi da to mene ne kači, samo ko ima solo tv bez neta. Ex RV, paket tv +net 50MB je u pitanju (stari paket) i to bez UO, istekao ugovor pre 2 nedelje. Za divno čudo operater me čak nije ni cimao uopšte da pitpišem novi ugovor...

Ja imam Super Par, ugovorna obaveza je istekla 19.12., Kopernikus mreza. Niko me nije cimao, sta sad dalje, koliko sam razumeo placam i dalje 2600din? Kakve su sanse da se dobije 6m po din ili 50%?

Kako to misliš da ne mogu obe frekvencije da se koriste istovremeno?

Možeš da a koristiš ili 5ghz ili 2.4ghz ne mogu oba da budu aktivna kao na većini rutera

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno