Zeha
... ispod radara ...
- Učlanjen(a)
- 01.09.2007
- Poena
- 785
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i5 13600K, Deepcool AG620 - CPU hladnjak
- Matična ploča
- Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO
- RAM
- Kingston DDR5 32GB (2x16GB) Fury Renegade KF564C32RSK2-32
- GPU
- Asus TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING
- Storage
- Sasmung NVME 990PRO 1TB, Sasmung NVME 970EVO plus 2TB, Seagate hdd 16TB IronWolf Pro, Seagate Archive HDD 8TB
- Zvuk
- Sound Blaster Z, Sennheiser HD 599SE, Logitech X-230
- PSU
- FSP Hydro PTM PRO Platinum 1000W
- Kućište
- Fractal Design Define 7, 4x Be Quiet SILENT WINGS 4 140mm PWM high-speed
- Monitor
- Dell Alienware AW2723DF
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S, Logitech MX Keys S Graphite
- Ostale periferije
- HP LaserJet P1006
- Laptop
- Lenovo Legion 5 (82JN003EYA)
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra
- Pametni uređaji
- LG 43UM7600PLB LED
- Pristup internetu
- Optički internet
Ja vas ništa ne razumem...
Ja treba da potpišem ugovor u četvrtak, kad dođu da uvedu net i kablovsku, uzeću paket super par, dali su mi 12 meseci po dinar i dalje po ceni paketa, jel ce i mene to poskupljenje da hvata?!?!
NE!
Poskupljenje je za one koji imaju stare pakete od ostalih starih distributera koje je kupila SN.
Ti kao novi korisnik SuperPar paketa ces dobiti 12m po dinar i ostalih 12m po punoj ceni za 24m ugovornu obavezu. (manja cena od cene za isti paket bez uo ili za 12m)
Potpisuj i uzivaj (ako problema ne budes imao).
Ni meni to nije jasno. Ja sam digitalizovan odavno, ugovorna obaveza mi je istekla još u maju, niko me nije kontaktirao oko nove ugovorne obaveze, a na računu normalno piše da plaćam super par, e sad ako nisam pretplacen zašto plaćam onda super par, a ne stari paket koji je bio.
Kad si ti digitalizovan?
Kad ti je istekla UO i za koji paket usluga?
Imas li ti net i koja mu je brtina, sta meris?
Broj koliko imas vidljivih kanala (uffff to je bas smor operacija) ili jos bolje nazovi podrsku i pitaj koji ti paket usluga imas, koji tv paket i koji i net imas?
Pazi, ako NISI potpisivao ove godine od aprila do sada nikakve nove ugovore sa SN, ti onda ne mozes imati Super Par paket za tv i net od SN?
Da li si siguran da neko od tvojih nije nesto potpisao?
Koji si net imao u martu ove godine, pre nego sto je stvorena SN?
Da li ti je menjan ove godine ruter i koji imas sada ruter?
Kod tebe je nesto bas cudno ako si siguran da nisi nista potpisivao ove godine...
Poslednja izmena: