Probaj sa zemljom Nemačka ili ItalijaPozdrav svima,
Jedno pitanje za kolege sa foruma koji imaju Supernova kablovsku. Da li ima neko situaciju da mu je prvi kanal zauzet sa "tv fruska gora", a ne sa RTS 1HD?
Prilikom trazenja kanala na Panasonic tvu koristio sam sledeca podesavanja: zemlja-ostalo, dvb-c, dvb-c frekvencija-auto, dvb-c ID mreze-auto, auto pretraga. Pokusavao sam i sa Slovenijom, Francuskom, Rumunijom, Belgijom ali uzalud, rezultat je isti, svi kanali su ispreturani.
Hvala unapred za info ili pomoc.
Upravo su mi javili iz Supernova podrske da promenim opciju sortiranja kanala po lcn-u. Prvi put cujem/vidim za tu opciju, jer toga na Panasonicu nema, bar nije tako oznaceno/nazvano. A ti?
Tako je, i ja sam imao isti problem. Tv Hisense 4k uhd, kada postavim bilo koju balkansku zemlju i srpski meni ta opcija mi se ne pojavljuje a kanali mi kreću od agro tv. Palo mi napamet da sve prebacim na engleski i zemlju Nemačka i voala, eto opcije lcn on/off. Ponovo preskenirao i sve kako je i predvidjeno. Možda je u prevodu na naš jezik to zagubljeno a možda i nema ko će ga znati. Kao što reče Djolepn probajte.
Supernova se raspada
![]()
Ne raspada se, toliko se dobija osnovno do potpisivanja novog ugovora. Tako sam i ja imao na početku a sada puna brzina čak i više nego što je po ugovoru 60mb/s
Zvao prijatelju ali na žalost oni pojma nemaju. Žena operater kaže “ nisam pametna”, a ja u šoku.
Možeš samo da se žališ neznalicama, a oni koji mogu da ti reše problem do njih ne možeš da dođeš.
Kod majke ne radi televizija pet dana, Vektor u borči pun danima, čeka se po sat vremena da dođeš na red, a tako nikad nije bilo.
Uče se izgleda ovi iz supernove a, korisnici ispaštaju umesto da su platili ljude koji znaju svoj posao i koji su radili u svim firmama koje su kupili. Jedan veliki - od mene za supernovu.
Ima li plana idu li dalje ka Pančevačkom mostu?Jeste kod mene SBB usao u zgradu sa optikom u centru 3. I oblecu iz supernove agenti ceo dan, opsedaju centar tri. Vec su i kod mene ili sa ponudama da potpisem za SN.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jel to baš SBB ili neki partner?Ne znam dali je već neko nešto pisao, ali u borči je aktuelna punuda SBB-a. Kreću iz centra tri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari