Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovih dana TV po tvom neupotrebljivo, prekidi svaki čas ako se gleda neki program dan, dva star...
J
8a63ae27bb9ef38b96a1aa12cd1c8c58.jpg
9b19987131279a886c36f654699b2b86.jpg

Послато са SM-J730F помоћу Тапатока

Verovatno jer je neko pristupao sa iste IP adrese.

Послато са Mi 9T

Greska. Obrisite.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,
Jedno pitanje za kolege sa foruma koji imaju Supernova kablovsku. Da li ima neko situaciju da mu je prvi kanal zauzet sa "tv fruska gora", a ne sa RTS 1HD?
Prilikom trazenja kanala na Panasonic tvu koristio sam sledeca podesavanja: zemlja-ostalo, dvb-c, dvb-c frekvencija-auto, dvb-c ID mreze-auto, auto pretraga. Pokusavao sam i sa Slovenijom, Francuskom, Rumunijom, Belgijom ali uzalud, rezultat je isti, svi kanali su ispreturani.
Hvala unapred za info ili pomoc.

Pozdrav svima,
Jedno pitanje za kolege sa foruma koji imaju Supernova kablovsku. Da li ima neko situaciju da mu je prvi kanal zauzet sa "tv fruska gora", a ne sa RTS 1HD?
Prilikom trazenja kanala na Panasonic tvu koristio sam sledeca podesavanja: zemlja-ostalo, dvb-c, dvb-c frekvencija-auto, dvb-c ID mreze-auto, auto pretraga. Pokusavao sam i sa Slovenijom, Francuskom, Rumunijom, Belgijom ali uzalud, rezultat je isti, svi kanali su ispreturani.
Hvala unapred za info ili pomoc.
Probaj sa zemljom Nemačka ili Italija

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Upravo su mi javili iz Supernova podrske da promenim opciju sortiranja kanala po lcn-u. Prvi put cujem/vidim za tu opciju, jer toga na Panasonicu nema, bar nije tako oznaceno/nazvano. A ti?

Ne znam dali je već neko nešto pisao, ali u borči je aktuelna punuda SBB-a. Kreću iz centra tri.

Upravo su mi javili iz Supernova podrske da promenim opciju sortiranja kanala po lcn-u. Prvi put cujem/vidim za tu opciju, jer toga na Panasonicu nema, bar nije tako oznaceno/nazvano. A ti?

Tako je, i ja sam imao isti problem. Tv Hisense 4k uhd, kada postavim bilo koju balkansku zemlju i srpski meni ta opcija mi se ne pojavljuje a kanali mi kreću od agro tv. Palo mi napamet da sve prebacim na engleski i zemlju Nemačka i voala, eto opcije lcn on/off. Ponovo preskenirao i sve kako je i predvidjeno. Možda je u prevodu na naš jezik to zagubljeno a možda i nema ko će ga znati. Kao što reče Djolepn probajte.

Tako je, i ja sam imao isti problem. Tv Hisense 4k uhd, kada postavim bilo koju balkansku zemlju i srpski meni ta opcija mi se ne pojavljuje a kanali mi kreću od agro tv. Palo mi napamet da sve prebacim na engleski i zemlju Nemačka i voala, eto opcije lcn on/off. Ponovo preskenirao i sve kako je i predvidjeno. Možda je u prevodu na naš jezik to zagubljeno a možda i nema ko će ga znati. Kao što reče Djolepn probajte.

Nemacke nema prilikom odabira (!?) ali Finska je resila problem, bez opcije LCN. Isto su mi potvrdili i iz SN podrske.

Hvala svima na saradnji.

Jeste kod mene su usli u zgradu sa optikom. I oblecu iz supernove agenti ceo dan, opsedaju centar tri. Vec su i kod mene ili sa ponudama da potpisem za SN.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Evo kod mene. U principu nikad ne pada ispod 105

.
ed0e345b6bc92ae3cd969993ee87d157.jpg

Evo kod mene ujutru bude u fulu uvek, dok u večernjim satima padne malo, ali to je skroz podnošljivo kada poredim sa mts ADSL-om koji sam imao i gde je najviše moglo da se izvuče 10/1Mbps! ;)

Prilozi

• 8725997679.png
    8725997679.png
    19.8 KB · Pregleda: 97
  • 8727492042.png
    8727492042.png
    18.6 KB · Pregleda: 92
  • 5929826569.png
    5929826569.png
    31.3 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
Ne raspada se, toliko se dobija osnovno do potpisivanja novog ugovora. Tako sam i ja imao na početku a sada puna brzina čak i više nego što je po ugovoru 60mb/s

Potpisan ugovor pre 3 meseca. Raspada se!
Zadnjih sedam dana mnogima ne radi televizija, a meni se raspada net.

Ovako je bilo ranije
ab82e89ae4aa18a76406c28b774f25f4.jpg

Poslednja izmena:
Onda snimas rezove sa spidtesta, saljes emailom zalbe, trazis da se i drugi u problemu angazuju i da traze da se popravi, jer ocito je da je negde problem sa mrezom...
Ako sedite na rukama, ne zaite se, ne zovete ih (znam, znam, ceka si po 20-30 minuta ali nocu je manja guzva), onda necete ni docekati da porave.
Ako je radilo pre, a sada ne radi onda ima negde problem i mora moci da se popravi.
ZOVITE SVI iz komsiluka...

Istice mi ugovor za 20-tak dana, kakvo je stanje sto se tice akcija? 2 meseca gratis (tv+net) za stare korisnike?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

1 mesec za stare korisnike za sve stare usluge, jedino za novu uslugu (dakle samo nju, tu novu) se dobije 2m a ostale stare usluge po 1m.
Npr. nisi imao telefon pa uzmes i telefon, pa za telefon dobijes 2m po 1din a za stare 1m po 1din.

Treba im vise dana, racunaj 5-10 dana da ti donesu novu opremu i potpises ugovor, pa jos 2-3 dana da to zavedu sebi ...
Da ne bi "gubio" popuste od starog paketa utempiraj kad ces ih zvati ili dogovori da dodju kad tebi odgovara, neka 3-4 dana pre isteka starog paketa.
Zvace te da se dogovore kad.

Poslednja izmena:
Ja sam hteo da uzmem njihovu telefoniju ali kod mene nije tehnicki dostupna, tako da nema nikakve nove opreme. Sada imam 60/8 brzinu interneta, da li je moguce da uzmem 120mb bez velikog TV paketa?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Zvao prijatelju ali na žalost oni pojma nemaju. Žena operater kaže “ nisam pametna”, a ja u šoku.

Možeš samo da se žališ neznalicama, a oni koji mogu da ti reše problem do njih ne možeš da dođeš.

Kod majke ne radi televizija pet dana, Vektor u borči pun danima, čeka se po sat vremena da dođeš na red, a tako nikad nije bilo.

Uče se izgleda ovi iz supernove a, korisnici ispaštaju umesto da su platili ljude koji znaju svoj posao i koji su radili u svim firmama koje su kupili. Jedan veliki - od mene za supernovu.

Ma gde se oni uče, njima je cilj samo profit i to je to.

Ok je za prosecnog korisnika ovo, ali ja imam tehnicke uslove za brzinu preko 60 mb u ugovoru, a brzina mi 6 mb.

Ona hajka koju su pokrenuli protiv SBB-a o banderama je kao da smo u Pakistanu. Orion je najbolji net, ja cu morati da ih zovem za brzinu kad sredim komp.

Zvao prijatelju ali na žalost oni pojma nemaju. Žena operater kaže “ nisam pametna”, a ja u šoku.

Možeš samo da se žališ neznalicama, a oni koji mogu da ti reše problem do njih ne možeš da dođeš.

Kod majke ne radi televizija pet dana, Vektor u borči pun danima, čeka se po sat vremena da dođeš na red, a tako nikad nije bilo.

Uče se izgleda ovi iz supernove a, korisnici ispaštaju umesto da su platili ljude koji znaju svoj posao i koji su radili u svim firmama koje su kupili. Jedan veliki - od mene za supernovu.

Ne mora se samo u bivšem vektoru, sve se može završiti i u Šopi centru, MTS poslovnica. Ja sam kod njih sve uradio.

Jeste kod mene SBB usao u zgradu sa optikom u centru 3. I oblecu iz supernove agenti ceo dan, opsedaju centar tri. Vec su i kod mene ili sa ponudama da potpisem za SN.

Ima li plana idu li dalje ka Pančevačkom mostu?
Odakle su vukli optički kabl da li znaš?
Ne znam dali je već neko nešto pisao, ali u borči je aktuelna punuda SBB-a. Kreću iz centra tri.
Jel to baš SBB ili neki partner?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Odakle su vukli ne znam. Nisam pitao to decka kiji je bio.
Mozes da zoves SBB pa da putas koji im je dalji plan.
A nije neka druga firma , bas je SBB direktno.

I na ledinama im se raspada internet al to je vec standardno 120/15 paket
8729942147.png

Proradio EPG koji nije radio ko zna od kad (NBG)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno