Zamenili EPC3925 i stavili Technicolor tc7200.
Sada sam zadovoljan uslugom interneta, uz ogradu da postoji CGNAT (kao i kod prethodnog operatera Beogrid-a).
Ја сам неколико година користио (СББ) EPC3925 и не сећам се лоших искустава. У другој соби, кроз дебео зид од пуне цигле сам на крш лаптопу (HP из ~2009. година) извлачио око 75-77Mbps на највећем пакету који сам тада имао од 80Mbps. Без икаквих успоравања и прекида. Не знам како ради када се на њега накачи десет мобилних, пет лаптопа и слично, можда тако не ради добро.Ne, EPC3925 je krš. Kao što i sam znaš. TC je OK.
Ја сам неколико година користио (СББ) EPC3925 и не сећам се лоших искустава. У другој соби, кроз дебео зид од пуне цигле сам на крш лаптопу (HP из ~2009. година) извлачио око 75-77Mbps на највећем пакету који сам тада имао од 80Mbps. Без икаквих успоравања и прекида. Не знам како ради када се на њега накачи десет мобилних, пет лаптопа и слично, можда тако не ради добро.
Dobio sam javnu dinamicku IP adresu od Supernove.
Bravo Supernova!
Što se mene tiče, veoma sam zadovoljan.
Videćemo šta će vreme doneti.
Meni su dodelili javnu IP adresu, bez problema, reon Kopernikusa, tako da sve pohvale za to, lepo je što izlaze u susret.Kod vektora verovatno, Kopernikus ne bi dao javni IP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari