VOD nema na Horizontu, samo za sad na OTT uredjajucena od 300 dinara je ako sad aktiviras preko daljinskog i mozes da deaktiviras kad hoces, prestaje da bude aktivno sledeceg meseca.
Ova ponuda je da se potpise 6 meseci i da onda VODbude 100 dinara mesecno.
E, sad, nije problem u parama, jer rado bih otkacio jedan mesec, 300 din I to je to, vidim sta ima, svidja/ne svidja I gotovo.
Problem je sto bi menjali uredjaj, a I onako je bilo problema na toj adresi sa raznim stvarima, sad konacno radi kako bi trebalo.
ja imam delux paket super plus i samo su mi doneli ott uredjaj i ostavili horizontDa, bas to pricam, rekli su mora da se menja uredjaj da bi moglo.
Malo pre su dolazili momci na uvidjaj,ne secam se vise ni sto dolaze
Zamenili su mu ovaj cico za drugi cisco i definitivno je wifi domet na ovom ciscu ocaj blagi.
Onaj problem sto sam pisao oko torenta i surfa nije zna nista da mi kaze,sto se tice one poruke latency error na speedtest.net sto iskace takodje nije znao da resi,ovo mu je bila 4 intervencija u mom mestu gde iskace ta poruka,zvao je tamo neke i ni oni ne znaju gde je problem.
Nesto mi je promenio oko nacina povezivanja da bih dobio bolje neke parametre i sad kaze da je ok:
![]()
Pitanje oko slabog wifi signala,sta uzeti da da daje signal kao sto je bio dok sam bio kod maska?
Racunar je na spratu,onaj maskov sa dve antene je dabao signal po celom dvoristuto je skoro po 20metara bilo gore i dole,ovo sad je blagi uzas,sidjem na doni sprat i gubi se.
spustili mi paket na 60/8 Mbps iz njima poznatog razloga, evo sad sam video da mi je dl do 55 Mbps. Hah.
evo ko hoce da pogleda spisak kanala i vod uslugu to može da vidi ovde: https://stg-supernova.spectar.tv/video/list/category/7/
evo preko lan kabla toliko je i ranije bilo, ali me zbunilo što je preko wi fi bilo 85 a sad 40 inače njihov modem moj ruter a ništa nije dirano , ruter sam reboot, prijavljeni samo moji uredjaji nema "intrudera"Ma ljudi wifi nije merodavno sredstvo za merenje, rad i brzinu konekcije.
Zna se da ovi wifi ruteri od operatera su losi, najjeftinije se uzima, slabih karakteristika, bilo sta samo da radi...
Brzinu merite preko lan kabla, uzimate svoj dobar ruter (gigabitni naravno), njihov ruter trazite da prebace u bridge mod, ako je njihov ruter (modem) ispravan, sve radi kako treba.
Problem moze praviti i instalacija, cvorista, razdelnici, olabavljeni kablovi, spojevi... šum u mrezi od drugih uredjaja (tv, hdd snimac i slicno).
Dajte kad kacite snimke brzina to cinite za merenja sa lan konekcije ako hocete realno da predstavite stanje.
Nikog ne zanima ako vi ne koristite lan vec samo wifi, u tom slucaju gore opisani postupak vam je na raspolaganju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari