Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče su objavljeni ovi podaci na sajtu agencije za privredne registre. Udeo Telekoma Srbije 100%.

Exe.jpg

Jel ostao neki provajder da ga nije kupio Telekom? Osim Sbb i Oriona.

Sent from my Pocophone F1 using Tapatalk

Evo i mene, vraćam se starom jatu, pošto je MTS kupio i Exe Net. [emoji16]

Kad? Zar već[emoji3]

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Juče su objavljeni ovi podaci na sajtu agencije za privredne registre. Udeo Telekoma Srbije 100%.

Pogledajte prilog 273113

Jel ostao neki provajder da ga nije kupio Telekom? Osim Sbb i Oriona.

Sent from my Pocophone F1 using Tapatalk

Ovo mi se ne svidja.
Oni su bili lepa svetla tacka u univerzumu jedno-polu-umlja, korisnicima nece biti bolje definitivno...

Ostalo još da kupe Sbb i Orion[emoji3]

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Nek kupe Orion ako će to da znači da mogu da uzmem Box4 u FTTH varijanti :d :d

Prošle i pretplosle godine??

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ma ne kocka stalno mislim da je vise do njih i njihovih kvaliteta usluga recimo prosli decembar kockao ceo mesec u poslovnici rekli da je to do njih na celom nivou i nije dugo kockalo e sad od pre par dana ponovo od kao su ljudi poceli da se zale da im se ruteri restartuju obicno rade nesto kad se tako ponasa srecuju i srecuju a nikako da srede a drugu opciju nemas sem telekoma adsl. Samo guraju sve vise i vise kroz one stare kablove

Nisu još kupili (preuzeli) kds pošta što me čudi (pogotovo dok pošta još ima sportklubove,n1...)

Nisu još kupili (preuzeli) kds pošta što me čudi (pogotovo dok pošta još ima sportklubove,n1...)

Sat-Trakt (iliti ST-Cable) iz Bačke Topole isto. Oni su široko rasprostranjeni u okolini Novog Sada (barem da je meni poznato). Oni su pre 2-3 godine imali samo Sportklubove, pa par meseci Sportklubove + Arene i onda odjednom samo Arene. :D

Koačno bili i kod mene terenci iz Supernove. STB su ovi sa slike, dolazi daljinac na kome može da se isprogramira i osnovna kontrola TV-a. To sam kasnije video i setio se kako da odradim jer niti su oni to uradili niti su pomenuli, niti ima ikakvog uputstva. Jednu karticu sam izvadio i ponovo ubacivao u STB jer je izbacivalo grešku i sada radi kako treba.
IMG_20190808_185317.jpg

Ako nekome treba uputstvo za podešavanje donjih tastera daljinca, neka se javi. :)

Koačno bili i kod mene terenci iz Supernove. STB su ovi sa slike, dolazi daljinac na kome može da se isprogramira i osnovna kontrola TV-a. To sam kasnije video i setio se kako da odradim jer niti su oni to uradili niti su pomenuli, niti ima ikakvog uputstva. Jednu karticu sam izvadio i ponovo ubacivao u STB jer je izbacivalo grešku i sada radi kako treba.
Pogledajte prilog 273169

Ako nekome treba uputstvo za podešavanje donjih tastera daljinca, neka se javi. :)
Da li je ovo umesto Horizonta, da li ima mogucnost snimanja i 72 sata unazad

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Da li je ovo umesto Horizonta, da li ima mogucnost snimanja i 72 sata unazad

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Kod nas njih postavljaju a ranije sam imao 2 tv-a sa analognim signalom i na jednom samo karticu u tv-u, tako da ne znam šta je ranije bilo kod drugih. Ima mogućnost snimanja to sam video a za 72h ne znam jer to i ne planiram da koristim.

Videću kako će se pokazati STB ali zadovoljan sam tj. moji jer je kod mene modul sa karticom.

Poslednja izmena:
Kod mene postavili kablove po eps banderama.Razvukli su po celom kraju.Čekam da završe pa da vidim šta ću.Jedina su mi varijanta za optiku.Da se ratosiljam mts box od teoretskih 10 mbps.Kako ste zadovoljni sa netom ima li problema?Tv me nešto i ne zanima al mozda uzmem zbog matoraca.

Da podelim nova iskustva, možda nekome bude od pomoći. Na TV-u gde je povezan STB preko HDMI kabla sve je OK, na drugom kod roditelja gde je STB povezan preko skart kabla, počelo danas da koči sliku, secka, zamrzne na sekund... Probao sam sve i na kraju stavim svoj kabl - skart u STB, činčevi u TV, sve radi super. Otvorim kablić a ono ima šta i da se vidi, klasično kinesko đubre ili čije već.

Internet mi nisu pustili 60 Mb/s i dalje imam starih 20 Mb/s mada i tih 20 uveče bude 12, a dok nije preuzela Supernova bilo sve OK. Ostaviću im 48h za net, ako ne puste moraću da zovem neku od ljubaznih teta u centrali.

Gpon im je super, za sve ostalo, i Mts VDSl je zakon, u odnosu na koaksijalac, iz prošlog stoleća.

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

16.jpg
ako se neko razume u status signala keblu modema cbn slika me opet zeza na kablovskoj signal slab a i jedan kontakt mi nije dobar ovo su ocitavanja iz modema moracu do njih(po koji put) dzaba sliku kad smanjis toliko nista se nevidi

Poslednja izmena:
Jos kad bi moglo da se vidi...

Pogledajte prilog 273211
ako se neko razume u status signala keblu modema cbn slika me opet zeza na kablovskoj signal slab a i jedan kontakt mi nije dobar ovo su ocitavanja iz modema moracu do njih(po koji put) dzaba sliku kad smanjis toliko nista se nevidi

Signali su ti katastrofa,power level ti to pokazuje.Evo slike kako je kod mene pa uporedi.
2019-08-09.png

Signali su ti katastrofa,power level ti to pokazuje.Evo slike kako je kod mene pa uporedi.
Pogledajte prilog 273215[/QUOT
EVO KONACNO BOLJE SLIKE
Без наслова.png
Da sad bas gledam pover level u odnosu na tvoj katastrofa moracu do njih u ponedeljak ujutru zasta ja placam 2600 dobro internet radi kako treba oduvek a kablovska katastrofa pogotovo na moj tv slabo gledam tv pa nisam ni primetio kod matoraca ima onaj stari tv i pritisnuo status (stb) pokazuje jacinu od 46 posto kod mene je u crticama (preko kam modula)stariji filips lcd pokazuje samo 2 do tri crtice od 7 jos gore nego kod njih.

Poslednja izmena:

Prilozi

• Supernova - Kopernikus signal.jpg
    Supernova - Kopernikus signal.jpg
    164.9 KB · Pregleda: 103
Zvao me lik iz podrške nakon moljenja da mi otvore port za ......
Sad me interesuje pošto sam mu dao lokalnu adresu i određeni port koji i nakon toga deluje zatvoren da li je uradio ispravno?
I u čemu je fora da sam i dalje nedostupan.

Planiram da smanjim troškove posto sam korisnik Total TV, internet preko lokalnog dilera exe neta (20/1) toliko mu je maximum, telenor home internet kao backup pošto ovaj prvi ume da zakove na dan, dva. E sad posto živim u prigradskom naselju, kopernikus nije imao mrežu na tom području i nisu bili voljni da razvuku kablove, kod mts sam imao 4/1 više nije moglo zbog starih kablova.
Sad supernova hoce da me poveže na mrezu pa me interesuje da li ce sport klub i ostali sbb kanali ostati u ponudi...
Nadam se da cu imati stabilan net barem 30/2 da mogu stabilno da teram ove iptv liste sa neta (ako su otključani portovi [emoji28]) ako mi zafali neki kanal.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Planiram da smanjim troškove posto sam korisnik Total TV, internet preko lokalnog dilera exe neta (20/1) toliko mu je maximum, telenor home internet kao backup pošto ovaj prvi ume da zakove na dan, dva. E sad posto živim u prigradskom naselju, kopernikus nije imao mrežu na tom području i nisu bili voljni da razvuku kablove, kod mts sam imao 4/1 više nije moglo zbog starih kablova.
Sad supernova hoce da me poveže na mrezu pa me interesuje da li ce sport klub i ostali sbb kanali ostati u ponudi...
Nadam se da cu imati stabilan net barem 30/2 da mogu stabilno da teram ove iptv liste sa neta (ako su otključani portovi [emoji28]) ako mi zafali neki kanal.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Neće ostati 99%. Oduvek su Telekom i SBB u ratu, i kako stvari stoje neće se tu ništa menjati skoro.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno