Evo i mene, vraćam se starom jatu, pošto je MTS kupio i Exe Net. [emoji16]
Kad? Zar već[emoji3]
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
Juče su objavljeni ovi podaci na sajtu agencije za privredne registre. Udeo Telekoma Srbije 100%.
Pogledajte prilog 273113
Jel ostao neki provajder da ga nije kupio Telekom? Osim Sbb i Oriona.
Sent from my Pocophone F1 using Tapatalk
Ma ne kocka stalno mislim da je vise do njih i njihovih kvaliteta usluga recimo prosli decembar kockao ceo mesec u poslovnici rekli da je to do njih na celom nivou i nije dugo kockalo e sad od pre par dana ponovo od kao su ljudi poceli da se zale da im se ruteri restartuju obicno rade nesto kad se tako ponasa srecuju i srecuju a nikako da srede a drugu opciju nemas sem telekoma adsl. Samo guraju sve vise i vise kroz one stare kabloveProšle i pretplosle godine??
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nisu još kupili (preuzeli) kds pošta što me čudi (pogotovo dok pošta još ima sportklubove,n1...)
Da li je ovo umesto Horizonta, da li ima mogucnost snimanja i 72 sata unazadKoačno bili i kod mene terenci iz Supernove. STB su ovi sa slike, dolazi daljinac na kome može da se isprogramira i osnovna kontrola TV-a. To sam kasnije video i setio se kako da odradim jer niti su oni to uradili niti su pomenuli, niti ima ikakvog uputstva. Jednu karticu sam izvadio i ponovo ubacivao u STB jer je izbacivalo grešku i sada radi kako treba.
Pogledajte prilog 273169
Ako nekome treba uputstvo za podešavanje donjih tastera daljinca, neka se javi.![]()
Da li je ovo umesto Horizonta, da li ima mogucnost snimanja i 72 sata unazad
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Pogledajte prilog 273211
ako se neko razume u status signala keblu modema cbn slika me opet zeza na kablovskoj signal slab a i jedan kontakt mi nije dobar ovo su ocitavanja iz modema moracu do njih(po koji put) dzaba sliku kad smanjis toliko nista se nevidi
Signali su ti katastrofa,power level ti to pokazuje.Evo slike kako je kod mene pa uporedi.
Pogledajte prilog 273215[/QUOT
EVO KONACNO BOLJE SLIKE
Da sad bas gledam pover level u odnosu na tvoj katastrofa moracu do njih u ponedeljak ujutru zasta ja placam 2600 dobro internet radi kako treba oduvek a kablovska katastrofa pogotovo na moj tv slabo gledam tv pa nisam ni primetio kod matoraca ima onaj stari tv i pritisnuo status (stb) pokazuje jacinu od 46 posto kod mene je u crticama (preko kam modula)stariji filips lcd pokazuje samo 2 do tri crtice od 7 jos gore nego kod njih.
Planiram da smanjim troškove posto sam korisnik Total TV, internet preko lokalnog dilera exe neta (20/1) toliko mu je maximum, telenor home internet kao backup pošto ovaj prvi ume da zakove na dan, dva. E sad posto živim u prigradskom naselju, kopernikus nije imao mrežu na tom području i nisu bili voljni da razvuku kablove, kod mts sam imao 4/1 više nije moglo zbog starih kablova.
Sad supernova hoce da me poveže na mrezu pa me interesuje da li ce sport klub i ostali sbb kanali ostati u ponudi...
Nadam se da cu imati stabilan net barem 30/2 da mogu stabilno da teram ove iptv liste sa neta (ako su otključani portovi [emoji28]) ako mi zafali neki kanal.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari