Ako si zadovoljan starom opremom neće praviti problem da je zadržiš.HVALA!
Sad se samo postavlja pitanje da li zadrzati stari Thomson modem (onaj beli od RV) ili barem insistirati i pokusati ga zadrzati pa ako ne moze preci na ovaj Cisco EPC3925 ?
Thomson tcm471 podrzava up 120Mbps i 400Mbps(440 teoretski)...
Da li moraju nositi stare docsis3.0 modeme radi unifikacije opreme, da li im istice licenca za softver kojim kontrolisu te modeme pa moraju ih zameniti...?
Kod mene su bili upravo. Zamenio je one konektore i najvecu sumnju ima na TP Link ruter koji sam prikacio na njihov ruter. Ona fora, ovo nije nase i stvara problema nasoj opremi. Druga sumnja je na stari kabel koji ide sa tavana, koji jeste star ali ne bi kabel stvarao probleme iskljucivo posle 21:00 uvece.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
I meni su menjali konektore na banderi, radilo je malo bolje ali samo prva dva dana i onda opet isto.
Uvek ce da okrive kucne instalacije "e bajo moras ti da sprovedes novi kabl do toga je sigurno, ma lagano ti je to samo izbusis celu kucu do tavana, nije ti to neki posao, kupis kabl jeftin ti je i izbusis sam"
A to za iskljucivo posle 21h uvece. I meni tako ali samo izmedju 19-24, rekli su mi "ma to je zato sto padne mrak i padne temperatura, bude hladno pa se kabl skuplja i ne moze signal da prodje, znas ti to sigurno kad je toplo siri se a kad je hladno skuplja se, do toga je kad ti kazem, samo ti busi i stavi novi kabl". To naravno nema smisla jer onda zimi ne bi radilo uopste, a i ne bi radilo posle 24 kako treba, a radi, a takodje samo download ne radi, a upload radi. I eto sad kad je veca temperatura i po njima bi trebalo da radi kako treba, opet ne radi.
I meni su menjali konektore na banderi, radilo je malo bolje ali samo prva dva dana i onda opet isto.
Uvek ce da okrive kucne instalacije "e bajo moras ti da sprovedes novi kabl do toga je sigurno, ma lagano ti je to samo izbusis celu kucu do tavana, nije ti to neki posao, kupis kabl jeftin ti je i izbusis sam"
A to za iskljucivo posle 21h uvece. I meni tako ali samo izmedju 19-24, rekli su mi "ma to je zato sto padne mrak i padne temperatura, bude hladno pa se kabl skuplja i ne moze signal da prodje, znas ti to sigurno kad je toplo siri se a kad je hladno skuplja se, do toga je kad ti kazem, samo ti busi i stavi novi kabl". To naravno nema smisla jer onda zimi ne bi radilo uopste, a i ne bi radilo posle 24 kako treba, a radi, a takodje samo download ne radi, a upload radi. I eto sad kad je veca temperatura i po njima bi trebalo da radi kako treba, opet ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari