SBB bot... Jesu ukusni Šolakovi sendviči?Pa baš lepo....Falim te Bože što sam od njih otišao pre dva meseca, to je bivši radijus Vektor. Videćeš koje cene će biti, veruj mi, katastrofa. Ja sam SBB cekao 2 godine i napokon dočekao, sa sve optikom. Odnos cena/kvalitet ubedljivo najbolje i najpovoljnije na našem tržištu. 3000 dinara plaćam paket sa 300mb/s net, 160 kanala i 56 HD kanala, sve Cinestar HD kanale i sve HBO kanale ali HBO je besplatan samo prvu godinu ugovora...Plus EON box, koji televizor pretvara u android TV, pa sada napokon imam i KODI na TV-u, plus D3 mini na još tri televizora koja imam u stanu. Sličan paket u MTS-u košta 6000+ dinara. Znači to je sramota za državu sta rade ovi iz MTS-a sa cenama. O MTS TV Go aplikaciji neću ni da trosim reči (imam i to, uzeo sam od druga da bi mogao da gledam Arene), iza EON aplikacije su dve svetlosne godine. Da me vi ljudi pogrešno ne razumete, ja ne navijam ni za koga ali kao krajnji korisnik vam govorim da ako imate iole šanse da uzmete SBB ali isključivo optiku, nemojte da se uopšte razmisljate...Za sada ubedljivo najbolji kablovski operater u Srbiji...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Polazni kurs "postani prodavac" savladan uspešno. Svaka čast [emoji108]Ma nisam promoter (ako sam dobro razumeo da sam ja taj sa tih 6 [emoji23][emoji23]), samo pričam kakvo je realno i trenutno stanje (koristio/koristim usluge oba provajdera) i ono sta ti kao krajnji korisnik dobijaš za novac koji placas..[emoji106]
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Rv ugovor na 24 meseca, prvih 6 meseci 50% popust, kombo tv osnovni i internet 75/5, posle skeniranja imam sve kanale osim hbo i 18+, internet isti, ja zadovoljan ako ostane tako
A zasto ne radi placanje online i uopste billing sekcija na portalu?MTS billing se ne menja, i neće bar još par godina.
Pitao sam ja danas da li ce biti online racuna i online stanja, kazu da za sad nije planirano.
Da, blokovi. Čuo sam se sa njima jutros, nemam HBO/cinestar i nemam 120/15 nego 93/9. Pokušali su srediti ali im nije išlo. Kao prosledili su dalje moj problem. Ako to nebudu večeras sredili onda sutra ujutro šaljem mail kako bi postojao pismeni trag za eventualno umanjenje računa. Inače ja nisam imao HBO/Cinestar, Arena 2-5 i imao sam 50/3 internet, a novi račun će mi biti samo 60 dinara veći.
Njihov sajt za kablovsku:jel citadela spada sad u supernovu? koliko znam citadela je u vlasnistvu radijus vektora.
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari