Znaš li koja je procedura oko raskida ugovora? Da ne bude da podnesem zahtev i isključe me a ne ponude ništa bolje? 😂prvi od 3500 din - TV sa 210 radio i TV kanala + NET brzine 80 sa 8 + fiksni TEL broj
Svakako prvo podnesi zahtev za raskid u mts poslovnici da bi ti dali što bolju ponudu kako bi te zadržali.
Pitah ih na mail u vezi cene i naravno bot odgovor "Mene će u decembru ako obnovim da sačeka od 3500 za postojeći paket. Ima fore da ga dignu za 250 do tad.![]()
U Borči nema optike, tako da ostaje kako jeste 80/8.e sad, to je meni isto logično, na svim novim optičkim paketima je odnos 2:1 pa tako onda kapiram da je u S paketu 150 sa 75
Pa da, ali onda imam vakum od nekoliko dana bez neta, tv i fiksnog...
Bilo je reči o tome i koliko se sećam to više ne važi, mislim na prebacivanje ugovora na ženu, taštu, babu, strinu... Sad ga vežu za lokaciju, ne osobu. Navodno, treba čekati mesec dana minimum posle raskida da bi ponovo potpisao kao nov korisnik. Nek me ispravi neko ako nisam dobro skontao prethodne napise.Pa sve i da ne dobijes ponudu u tih 30 dana i raskines , nek podje neko drugi iz tvoje kuce nek se prijavi i dobije promociju 12m po 1rsd i kraj price ...
Ni svestan nisi sta sve moze preko agenta d2dBilo je reči o tome i koliko se sećam to više ne važi, mislim na prebacivanje ugovora na ženu, taštu, babu, strinu... Sad ga vežu za lokaciju, ne osobu. Navodno, treba čekati mesec dana minimum posle raskida da bi ponovo potpisao kao nov korisnik. Nek me ispravi neko ako nisam dobro skontao prethodne napise.
Kod mene radi super. Skinuo sam aplikaciju preko ~apkpure~ i sve direktno preko tv instalirao i dodao i radi top i još tv preko wifi konekcije.Na androidu 7 ne radi, na androidu 9 radi.
d2d agent čak može i da protera optički supernovin paket preko mts optikeNi svestan nisi sta sve moze preko agenta d2d![]()
Ni svestan nisi sta sve moze preko agenta d2d![]()
A može li d2d agent da pusti SN optiku preko koaksijalca?d2d agent čak može i da protera optički supernovin paket preko mts optike![]()
Пише сада 200/15, али још имам стари даунлоад… но не значи ми ништа...Jel se ovo povecanje onda odnosi i na postojece korisnike, posto pretpostavljam da su tebi povecali na 400/20?
Sad gledam na sajtu, ne znam da li je greska, ali svim paketima je povecanja brzina, cak i super plan 2, osim super plan 3 sa fiksnim.
Не смеју да ти подигну цену док траје уговор, бар мени нису до сада, јер имаш право да одеш без пенала...Lepo podigli cene bogami, ja imam ugovor skoro potpisan u decembru za net 100Mbit na 2000din a tv dobio gratis sa move uredjajem, sad to kosta 3250din.
Evo koga je zanimalo, podigli su upload i u Super Plan 2S paketu...Poštovani,
Brzina interneta Super Plan 2S paketa preko koaksijalnog kabla je do 80mbs download / 8mbs upload.
Brzina interneta putem optičke mreže Super Plan 2S paketa je 150mbs download / 75mbs upload.
Srdačan pozdrav
Podigli upload u toku ugovorne obaveze ili samo na sajtu za nove korisnike?Evo koga je zanimalo, podigli su upload i u Super Plan 2S paketu...
Samo za nove.Podigli upload u toku ugovorne obaveze ili samo na sajtu za nove korisnike?