Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne, no vep vakum aparat. 🤣 Sad sam se vratio kući i vidim da je promenjen stepen zaštite na WPA2-PSK. Ranije me je službeni laptop opominjao da mi je mreža nesigurna pa sam tako saznao. Da li je Telekom pustio firmver ili je neko na daljinu čačkao ruter, pojma nemam.

Supernova blokira EON koji je pozajmljen iz SBB mreže, a ako je EON iz Total paketa ili van mreže, on radi bez problema.
Šta mi predlažeš - kako da to prevaziđem? Ponavljam, samo Android i W10 aplikacije neće da rade, na telefonu i računaru, dok strimovanje iz Chrome-a ide bez problema.

Šta mi predlažeš - kako da to prevaziđem? Ponavljam, samo Android i W10 aplikacije neće da rade, na telefonu i računaru, dok strimovanje iz Chrome-a ide bez problema.
Pokušaj sa VPN-om, koji instaliraš na uređaje na kojima neće da ti radi i menjaj zemlje, negde će valjda proraditi

Jel neko uspeo da izboksuje raskid na osnovu ona tri kanala? Vidim da po medijima ljudi raskidaju. Ovde se još niko nije javio da je uspeo
Ja sam predao papir za raskid i rekli su da čekam do sedam dana odgovor pravne službe.Pa će mo da vidimo ako odbiju odma pišem ratelu

Ja sam predao papir za raskid i rekli su da čekam do sedam dana odgovor pravne službe.Pa će mo da vidimo ako odbiju odma pišem ratelu
Jesi koristio onaj sbbov papir za raskid ili u poslovnici njihov neki dokument?

Jesi koristio onaj sbbov papir za raskid ili u poslovnici njihov neki dokument?
SBB Ov papir jer su ovi u poslovnici rekli nema šanse vi to da raskine te šta ste vi mislili bez penala nemoze izvadio papir i odma druga priča se priča skenirali odma i poslali rekli do sedam dana odgovor.

Javljaj šta se dešava :D

Evo meni je poslato sa poznatog sajta za prodaju :)

Prilozi

• IMG-e5cd3c127c358068b327f606c5cdabcb-V.png
    IMG-e5cd3c127c358068b327f606c5cdabcb-V.png
    335.4 KB · Pregleda: 123
Raskinuli ugovor i to je to. Odnela keva opremu oni prihvatili.

Poslao sam ti vidi dal možeš da otvoriš.

Odnela keva opremu i to je to pristali.
Postavi online, trebaće još ljudi. Nije da je to neki skriveni dokument koji ne sme niko da vidi..., samo ukloni sve lične podatke.

Trebalo bi da može da se otvori i ostampa nisam na kompu

Prilozi

• supernova raskid ugovora.pdf
    188.9 KB · Pregleda: 56
Jesi dobio neki papir kad si raskinuo?

Meni ovi sbb,telekom raskidi zbog ukidanja kanala kao prica o vanzemaljcima
Svi su ih videli,culi ali ....

Fino bi bilo da konacno neko okaci papiric sa pecatom o tom raskidu

Nije frka nego prilika...

Nisu raskidali za mnogo bolje kanale, a sad za ova tri frka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ako imaš 6 meseci usluge i 3 meseca ti je upload nula i niko neće da reši...mislim nije da niko hteo da reši ali reše na dva dana dovoljno da zatvore reklamaciju pa opet isti problem
Jesi dobio neki papir kad si raskinuo?
Jesam piše tamo kao korisnik ako raskine ugovor pre dogovorenog roka mora da plati jednu od dve stavke i da se štiklira koja a dve neke stavke jedna da isplati sve do kraja ugovora račune i druga stavka da platim opremu.NIJEDNA NIJE ŠTIKLIRANA

Poslednja izmena:
Šta si im poslao?
Podneo sam zahtev za raskid ugovora (ostalo mi jos nekih 16 meseci), raskidam zbog mnogih stvari i preko mejla su me obavestili koliki je moj dug zbog raskida. Ja raskidam ugovor svakako nego procitah ovo oko kanala pa reko ajde sto i to sto mi traze da im platim kad imam pravo na bez penalni raskid. Ali eto sta su mi napisali. U prigovoru sam naveo raskid zbog ukidanja kanala, pozvao se na clan 107...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno