Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Nažalost nije samo njihov ako si pratio temu.
Placas mesece koje si dobio za 1dinarinače jel raskidao neko ugovor sa supernovom skoro?
meni u poslovnici tvrde da moram da platim sve do isteka ugovora (što koliko se sećam više ne sme?)
Što?Bitno je da se u Move boxu podesi rezolucija slike na 1080p 50Hz
AhaZato što iptv najbolje radi u toj rezoluciji.
Jel znaš koji je to član zakona ili kojim rešenjem ja mogu da se pozovem na to u slučaju da nastave da me "ucenjuju"
Šta se buniš, prošao bi odlično. Umesto 1xMOVE i 1xCAM/STB možeš uzeti 2xMOVE. Specijalna ponuda.Zvao sad da pitam za uslove Super plan 2 XL paketa od 4500 din mesecno, kaze mi operater da samo 2 uredjaja za gledanje tv-a ulaze u cenu paketa i da za druga 2 treba da doplatim po 300 din. Da li je moguce da za 4500 din omogucavaju gledanje samo na 2 tv-a?
Ti si imao po starom pre obnove. Zato je tako, da ti olakšaju tranzicioni period.Moze i treci gratis, ja tako dobio, trazio prilikom obnove ugovora da mi ostane na 3 tv, kaze moze, 2 dobijate, a treci kao akcija 1 din 24meseca...
Obnovio pre 10ka dana, na prvu je bilo tako da po novom sleduju samo 2, kad sam odbio produzenje ugovora, oni na drugu ponudili to uz 3 meseca gratis, to je najvise sto sam izvukao posle mrkotrpnih i iscrpnih pregovora... 🤣🤣🤣Ti si imao po starom pre obnove. Zato je tako, da ti olakšaju tranzicioni period.![]()
Nije bas beskoristan. Radi na njemu Eon,Kodi,smart tube i jos po nesto.Ja sam uzeo dve kartice, move mi je beskoristan.
To ako se moduje li fabricki?Nije bas beskoristan. Radi na njemu Eon,Kodi,smart tube i jos po nesto.
Kad krene"Ceca & deca" ispricacu vam jedan istinit dogadjaj iz 1996/97, ne secam se tacno koje godine, zbog kojeg sam siguran da vreme realiti programa kod nas tek pocinje ulazi u svoj vrhunac gledanosti.
Zavisi koji si grad i kakva je opticka mreza u tvom kraju, raspitaj se prvo kod komsija i u okolini kako radi pa odluci a i to je sve relativno, kako kod koga. Uostalom imas 14 dana probnog perioda pa ako ne radi dobro doviđenjce ☺️Valja li sta ovo? Preko drugara mogu da uzmem za 1 dinar 14 meseci super plan 3 xl uz jos neke povlastice, optika, tv i fiksni. Pa me zanima kako se optika pokazala, valjaju li stb uredjaji, posto od dosta njih cujem price, izmedju ostalih od mog caleta, da su njegove kolege uzimale od supernove i da je brljavilo, pa su raskidali ugovore. Svakako imam ugovor u sbbu do maja, pa koliko toliko mogu da odaberem eventualno sta mi je bolje
Nemojte triput reći.za sada ide savršeno a i to mi je objasnio drug serviser monter da mi koji nismo imali problema sa exe netom nećemo ni imati sada sa supernovom na istom optičkom kablu 🙂
a kako sad gledas 'N1 i ostale'?Apsolutno razumem ogorčene korisnike koji su imali ili imaju problema, i ja sam onda kada su ukinuli N1 i ostale kanale raskinuo ugovor bez penala uz pomoć Udruženja potrošača Efektiva koji su mi poslali obrazac sa članovima zakona i uveo Exe Net optiku koja je svih 24 meseca radila savršeno bez ikakvih problema i kada sam čuo da je exe net prodat uhvatla me frka jer nisam imao tada na mojoj lokaciji drugog optičkog provajdera ali se se sve fino lepo završilo pa ću sada videti sa supernovom na exe net optici kako ide a za sada ide savršeno a i to mi je objasnio drug serviser monter da mi koji nismo imali problema sa exe netom nećemo ni imati sada sa supernovom na istom optičkom kablu 🙂
Gledam normalno i dalje.a kako sad gledas 'N1 i ostale'?
Pa vidi ovako, ne znam koliko sam puta rekao ali ja ću uvek gledati te sbb kanale 😉Nemojte triput reći.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari