Na kojim frekvencijama?Ubaceni novi kanal FTV,ATV,K3,RTRS PLUS I ADRIA
506000 KHz (CI-modul) Ex Kopernikus-Svilajnac (Selo Kušiljevo).Na kojim frekvencijama?
Promenili su naziv na Hype TV 2. Sad imamo dva kanala: Hype TV HD i Hype TV 2 SD...Da li ste primetili za kanal na poziciji 702 bio Nova Tv pa posle toga Bolja a sad je trenutno Hype 2.
Pozdrav svima, da li bi neki mogao da me posavetuje ili da link gde mogu da nadjem apk ove aplilacije Move Smart, potrebno mi je da probam da je instaliram na nekom Sony tv-u koji nema play store(naravno ako to uopste moze?)
Sta moze da znaci ovo, na TV mi pise da nema signala, pokusao sam par puta reset i nista? Ne pise broj kanala kako je bilo pre...
Pogledajte prilog 346615
Izgleda da si upravu ,jedino to sa vađenjem kartice je i meni palo na pametAko je to onaj "Skymaster", probaj da izvadis karticu pa onda reset ! ... nisam koristio taj uredjaj, samo nagadjam![]()
Probao, nije pomoglo.Izgleda da si upravu ,jedino to sa vađenjem kartice je i meni palo na pamet
Zovi ih da ti zamene Sky master uređaj ,izgleda da je "zabagovao" i naravno vidi da li imaš pravo (ali to zavisi i od paketa koji imaš) da ti daju dva Sky-master-a .Probao, nije pomoglo.
meh... instalirao sam preko apk fajla pa nista od togaProveri u play prodavnici, šta te košta da vidiš?
Jesam druze, sve sam probao i nista... Morao da je otisao uredjaj... Zvao sam ih prijavio problem.@Aleksandar87
Jesi li probao vađenje iz struje?
Kad već pominjemo bagovanja, ovaj MOVE mi je u kratkom roku 3 puta zaglavio. Prvi put pred kraj finala domaćeg kupa u fudbalu, drugi put sredinom prvog poluvremena Lige nacija protiv Slovenije i treći put pred kraj majstorice finala ABA lige.
Slika se samo zamrzne a zvuk krene da "rešeta", kao na PC-u pre nego što se pojavi BSOD. Traje nekih 20 sekundi pa se sam isključi i resetuje.
Možda nema živaca za napete utakmice?![]()
Ono što se na tim modemima ne vidi (jer im je takav software) je koliki je SNR u povratnom smeru. Ukoliko je 20dB šum (SNR) u povratnom smeru taj isti upload neće moći da radi u punom kapacitetu i dolaziće do povremenih prekida internet konekcije. A to , da li je snaga povratnog smera 40-42-45-50 dB (do 54dB na određenim modemima je "stabilno" na nekim i do 55-56-57 (Ubee radi stabilno i na 57dB u povratnom bez ikakvih ispada)) je stvar kako je mreža setovana. Postoje delovi mreže gde je to apsolutno nemoguće ostvariti, ali kao što rekoh pre će šum u povratnom smeru da ti stvara probleme nego snaga.@Der Schnitter морам да се похвалим, изгледа да су урадили нешто што се тиче мог проблема. Јуче су се момци из супернове пењали по бандерама и малопре ме зову и кажу да се јављао шум и да је поправљено. До душе синоћ сам испратио ситуацију са брзином и све је било ок. Испратио сам и параметре рутера, синоћ је up stream био на 40/41.
A тренутно стање је:
@slavenk
Što se parametara tiče sve je OK. Valjda će da ti potraje.
Sta ovo znaci, nisam najbolje upucen i tematiku. 🙂 Kod kog provajdera sigurno radi eon, a da ima u svom paketu arena kanale? Izuzev yetela jer nema optiku na mojoj adresi.Ako su ti puštene ipv6 adrese hoće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari