Pozdrav svima. Evo i moje iskustvo. Nudili su mi pre oko godinu i po SN optiku, 12m za 1 din. Probao sam u SBB da raskinem ugovor ali nisam uspeo.. Posle pola godine SBB je promenio cene (što mi daje mogućnost za raskid ugovora), međutim drugovi iz SN mi tada daju samo 6m akciju. Ja se tu "naljutim" i odustanem od raskida sa SBB..
Pre mesec dana me sami zovu iz SN, kažu "ne znaju kolege eto imate vi ipak pravo na 12m akciju". Odem u SBB, oni naravno insistiraju na plaćanju još jednog meseca, i ja pomerih SN za tri nedelje. Eto čisto da vidite moj slučaj, možda nekom bude od koristi. Definitivno su bili upisali moj komentar da zahtevam 12m akciju i zvali me posle X meseci. Uzeo sam max paket, kaže operater prve godine besplatno, sledeće 4.000 din. Ja kasnije pogledam u cenovniku piše 4.400. Kad su me zvali da zakažu montažu ja pitam seku jel imam 12m po din, posle toga 4.000 din 12m, dva MOVE uređaja, kaže da. Momci su bili, povezali kuću sa optikom koju su spustili dole do modema. Ostali kablovi su svi koax od SBB na to su se samo nakačili. Dobio sam modem ZTE 680 (čitam sad komentare da je lošija varijanta zbog nemogućnosti pristupa konfigurisanju). Momci su me pitali koji username i pass hoću, sami to kreirali, posle par min mi je stigao i mail sa šifrom za "TV po tvom". Posle toga sam im poslao poruku na FB da mi aktiviraju HBO GO, i dobio pass nakon 15 min.
Iskreno jako sam razočaran MOVE uređajem, mislim da je EON box mama za ovo. Nadam se da ću se uskoro privići... Ovo su uglavnom bile pohvale, a imam par problema.
Prvo vidim da skoro svi hvalite net, a ja dobijam samo 95mbs od ugovorenih 1gb... Tako je već par dana i na laptopu i na desktopu, oboje preko kabla naravno. WiFi mi je na oko 50mbs pored modema a u drugoj sobi gde sam je oko 15-20mbs. Zvaću u ponedeljak da vidim šta je problem, čitam da ste vi skoro svi na 80-90% od ugovorenog.
Drugi problem je što mi nigde u ugovoru ne piše da će cena biti 4000.. Na sreću piše da je 12m po dinar. Imam dva snimljenja razgovora sa sekom gde mi odgovara pozitivno da je cena 4.000, možda će i tu biti problema.. Ne mogu nigde da pristupim svom korisničkom nalogu gde piše ugovorena brzina itd, imam samo onu opciju za plaćanje računa, da li to ima negde? Zahvaljujući čitanju ovoga što ste pisali poslednje dve godine sam skontao da imam sajt za gledanje preko browsera, a ne samo preko aplikacije za mob.
Eto toliko od mene, nadam se da ću rešiti brzinu neta, privići se na MOVE uređaj i dokazati dogovorenu cenu od 4k.