Zar ti nemaš Vox? Onaj što ima 100mbs lan konekciju? A možda je bio i Vivax, zaboravih sliku.Ne brate, verovao ili ne, ona naj naj garaža varijanta Vivax
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Zar ti nemaš Vox? Onaj što ima 100mbs lan konekciju? A možda je bio i Vivax, zaboravih sliku.Ne brate, verovao ili ne, ona naj naj garaža varijanta Vivax
Probaću to za skymasterom ali mi on uopšte nije toliko bitan jer je za dečiju sobu. Ja se nerviram zbog move box-a. Zvao sam sa mkorisnički da pitam u vezi raskida i pominju mi otkazni rok od 30 dana , a ja potpisao ugovor kući. Odem u poslovnicu i tamo mi radnica reče, može ali finansijsk služba kao mora da obračuna troškove priključenja za kablove . To će da izađe oko 15 hiljada. Sad da li me farba da odustanem ili je stvarno tako ne znam.
Ne znam da li bi ja mogao da se pozovem na ovaj član jer je ovo onaveštenje postabljeno 31.12.2020. a ja sam potpisao ugovor 5.1.2021. Imam paket sa fiksnim telefonom ali u toku je prenos broja iz sbb. Oni mogu da kažu da sam potpisao ugovor posle poskuplenja pa da sam bio obavešten. Inače ima tu još jedna začkoljica. Ponuda za paket je na dan 28.12. i napravili su grešku u ugovoru. Pogrešili su ime moje supruge na koju je ugovor i pogrešili su matični broj. Broj lične karte i ostali podaci su tačni.Do skoro je bilo moguce zbog promene cene paketa da se raskine OU i ugovbor bez placanja bilo cega sem poslednje mesecne cene paketa.
Pre neki dan su opet nesto menjali i obavestiuli na sajtu da se "po clanu tom i tom" nekog zakona moze raskinuti UO, takodje bez "penala" i bilo kakvih naknada sem posldnjeg racuna, cak i bez 30 dana jer je njihovom krivnjom...
Potdrazi unazad 10-20 strana, mislim da je neko kacio link...
Ako ti je toliko stalo da nakon dva dana raskidas ugovor, siguran sam da ce ti to bez problema omoguciti.Ne znam da li bi ja mogao da se pozovem na ovaj član jer je ovo onaveštenje postabljeno 31.12.2020. a ja sam potpisao ugovor 5.1.2021. Imam paket sa fiksnim telefonom ali u toku je prenos broja iz sbb. Oni mogu da kažu da sam potpisao ugovor posle poskuplenja pa da sam bio obavešten. Inače ima tu još jedna začkoljica. Ponuda za paket je na dan 28.12. i napravili su grešku u ugovoru. Pogrešili su ime moje supruge na koju je ugovor i pogrešili su matični broj. Broj lične karte i ostali podaci su tačni.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Al onda nema motanja a on i to hoće.sonetpro_kg......zameni taj krš box move za skajmaster ili cam modul.....kaži im da ti hočeš da imaš običan digatalni resiver a ne move box.
I samo da znaš da je zamena bilo kojeg uređaja 500. dinara
Al onda nema motanja a on i to hoće.
I dokumentarni su svi zajednoNa primer sportsku kanali su zajedno grupisani, a dokumentarni nisu. Sad su discovery i animal planet dosta udaljeni od Nacionalne geografije i ostalih, a ja sam navikao da ih sve zajedno grupišem. Znači stvarno koji je mozak mogao da izostavi sortiranje kanala.
I dokumentarni su svi zajedno
Sportski krecu od broja 100 a dokumentarni od 300, ali viasat trenutno pretumbava neke kanale i gase ih pa je mozda i zbog toga animal planet na nekoj drugoj poziciji.
u sustini sortiranje je vrlo slicno kao i kod sbb, nema neke razlike sto se toga tice.
Nemoj ko boga te molim [emoji120][emoji120][emoji120]Meni jesu uglavnom grupisani, osim kanala koji su naknadno ubacivani i kanala kojima je SN menjala raspored.
Da li iko može pomoću hdmi-cec funkcije da pristupi root meniju Move uređaja?
I koji vam je kvalitet slike preko move? Standardni SDR kao preko kartice i Skymastera ili je HDR?
@bakara @yaSSar
Da se i ja ukljucim u redosled kanala. Posto nemam modul vec onaj njihov obican risiver, kada oni nesto menjaju ili dodaju kanale meni se lista vrati na njihova podesavanja a ne onako kako sam ih ja poslozio. Onda ja opet nanovo redjam kako ja zelim, ali to je bas smor. Skaymaster je risiver. Da li je tako i kod drugih slucaj?
Ja sam iz Kg, a ekipa koja mi je uvodila optiku je iz V.Plane. U opcijima move box piše nešto Batočina, Radijus vektor. Kad sam gledao sinoć koja mi je IP adresa piše nešto 62.... Smederevska Palanka. Verovatno sam natovan. Radi mi internet dobro, skinuo sam par filmova sinoć i torrent ide u proseku 7.5mb/s, a paket mi je 250mbit.Meni jesu uglavnom grupisani, osim kanala koji su naknadno ubacivani i kanala kojima je SN menjala raspored.
Da li iko može pomoću hdmi-cec funkcije da pristupi root meniju Move uređaja?
I koji vam je kvalitet slike preko move? Standardni SDR kao preko kartice i Skymastera ili je HDR?
@bakara @yaSSar
Ako pod uređajem misliš na TV, sortiranje je primenljivo samo na cam modul. Za Skymaster je objašnjeno da ima LCN i način sortiranja, dok je za Move rečeno da ne možeSto se tice sortiranja kanala, mozda je najkorisnije da napisete da li u opste u opcijama uredjaja koje posedujete imate opciju da se kanali sortiraju logickom numeracijom, tj po LCN broju, ili koje vec opcije za sortiranje kanala poseduje?
Možda me nisi razumeo. Dakle džabe što TV ima LCN, ako na njemu gledaš kanale preko Move uređaja. Dakle Skymaster ima, Move ili nema ili nam nije dostupna opcija.Nije samo na cam modul, sortiranje radi na TV i bez ikakvog modula
Zanimaju me ovi drugi stb uredjaji pošto bi skoro svaki Kinez trebao da ima lcn sortiranje.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
napisao sam ovo:Izvini bakara ali o koji te to drugi kineski uređaji (boxovi) zanimaju.
svi ti boxovi su kineski, i trebalo bi da imaju LCN sortiranje.pošto bi skoro svaki Kinez trebao da ima lcn sortiranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari