Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da i u mom slučaju pc web stranica mi radi, dok eto ima korisnika gde pc web stranica neće na bilo čijem netu da radi.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Da rezimiram i ponovim ono što sam već napisao, trenutno imam paket Super Par Plus i TV po tvom. Plaćam 3417 (3300+117) dinara mesečno jer sam uzeo TV po tvom dok je bila promocija. Internet radi loše i nema nikakvih naznaka da će biti bolje u narednim godinama, uveče je katastrofa i jedina opcija za promenu je MTS. Box2 fiksna+net 200/80 izađe 2350 mesečno i može da se dobije 12 meseci za dinar pa izađe 1381 dinar mesečno.. Ne isplati mi se da menjam paket kod Supernove jer mi i sad treba za 3 TV-a a treba mi i TV po tvom pa možda samo dodam i ovaj Box2.

Potpisao sam danas ugovor. Imam internet od 60 mb i neki srednji paket Televizije. Plaćam prvu godinu 1100 dinara kao stari korisnik Telemarka a u drugoj godini plaćam 2600.

Internet radi bez problema. Zaboravih da proverim da li sam Natovan.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Iako sam potpisao ugovor na 12 meseci po staroj ceni paketa oni mi već posle pet meseci šalju račun na 2099 RSD umesto na 1099 RSD. Tražim karticu na mejl, ne daju na mejl nego u poslovnici. Zvao sam centralu i bio malo drzak da bi se pokrenuli a inače se prave ludi. Videćemo šta će biti.

Neverovatno, ne znam sta su radili, ali kod mene je slika katastrofa !!! FOXHD kanali su uzas, Cinamax HD 1 takodje, CinemaxHD 2 je pristojan da kazem
nadam se da nesto rade i da je trenutno...muka mi je vise od ove mentolske tvorevine supernove:S:

Iako sam potpisao ugovor na 12 meseci po staroj ceni paketa oni mi već posle pet meseci šalju račun na 2099 RSD umesto na 1099 RSD. Tražim karticu na mejl, ne daju na mejl nego u poslovnici. Zvao sam centralu i bio malo drzak da bi se pokrenuli a inače se prave ludi. Videćemo šta će biti.

Izuzetno se prave ludi svi do jednog...

Pozz, da li se Supernovin OTT uređaj sam apdejtuje kada oni puste, ili ima fora da korisnik sam kroz pokrene apdejt negde u setovanju?

Pozz, da li se Supernovin OTT uređaj sam apdejtuje kada oni puste, ili ima fora da korisnik sam kroz pokrene apdejt negde u setovanju?

sam se apdejtuje kada oni pokrenu.....nema fora da ti sam pokreneš apdejt.....

A koja je zadnja verzija firmware, kod mog druga je 20190918091216 i da li je to zadnja verzija?

verzija uređaja: 4.2.3-1283-g7989899a
os verzija:6.0.1
firmware verzija: 20190918091216
usp verzja: v4.4.9-122-g923dda60-prd_supernova
----------------------------------------------------
imam 3 ott uređaja i na svim uređajima je isto....da, to je zadnja verzija

Poslednja izmena:
dodat kanal liverpool tv hd

verzija uređaja: 4.2.3-1283-g7989899a
os verzija:6.0.1
firmware verzija: 20190918091216
usp verzja: v4.4.9-122-g923dda60-prd_supernova
----------------------------------------------------
imam 3 ott uređaja i na svim uređajima je isto....da, to je zadnja verzija

Hvala!

Sve je to lepo z tv po tvom ali ne razumem politku da nemaju svi kanali vraćanje unazad

Liverpool Fc tv, pa da li su oni ljudi normalni???

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ranije dok nisam bio natovan, ulogujem se jednom na gmail/hotmail kada instaliram windows i nikad više, a sad svaki dan sam izlogovan.

Očigledno ne znaš kako HTTP protokol funkcioniše i zašto ne ostaješ ulogovan... Ako misliš da je zbog promene IP adrese kako kažeš, probaj da se uloguješ na gmail preko Supernove, ostani ulogovan, raskini konekciju i uloguj se preko npr. mobile hotspota ili bilo kog drugog provajdera. Videćeš da ćeš normalno da nastaviš da koristiš gmail bez novog logovanja(osim ako ti ili neki sigurnosni softver ne obriše "kolačiće" u međuvremenu). Na tvom mestu ja bih proverio podešavanja browsera...

Postoji i mogućnost da te server izloguje kad istekne sesija, tj kad istekne važnost "kolačića", ali mislim da gmail nema ova ograničenja, tj. ulogovan si dok ne obrišeš cookie. A NAT ti ga neće obrisati. :)

Naravno da jeste. Višedecenijska pretpostavka koja je važila do "suše" IPv4 IP adresa je bila da svaki korisnik ima jedinstvenu javnu IP adresu.

Ni to nije sasvim tačno. Ranije su se koristili Proxy serveri za izlazak na internet. SBB (a ni drugi operateri) nije davao korisnicima javnu adresu, već se sav saobraćaj rutirao kroz Proxy. Ali su i usluge bile donekle drugačije, nije postojao Captcha,...
Pozdrav

Задњих 15 год мин сбб је давао јавне динамичке ип адресе, знам јер сам био код њих и имао. Задњих пар год кренули су са натовањем нижих пакета.

Nikako. Promeniš ga u podešavanju mrežne karte računara.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Video sam da ima u podešavanjima ali nemam pojma kako se radi.

Evo danas mi aktivirali paket "super par plus" brzina na kablu.
e90601b1e5b0abdeec86eac41cb5b594.jpg

^bice ti tako 15 dana dok ne pocnu da j**u jege :)

A me malerišeš, do sada nisam imao problema, sem ispočetka kada su mi doneli neispravan ruter...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno