Zoves i cekas dok ne posalju, ako imas vrrmena 20x ih danas zovi. I meni su slali 2 nedelje.Meni već 3 nedelje nisu poslali password da mogu da se ulogujem u aplikaciju. Onaj box mi radi sa nekim njihovim nalogom. Zvao ih već nekoliko puta, stalno mi prodaju priču da će uskoro da me neko zove, ili da mi stigne mejl i ništa. Koja je to gomila nesposobnih neradnika.
Ovo i mene zanima, kako se moze doci do adrese servera.
Dobro pitanje to za adrese servera
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji481][emoji481][emoji481] za to znam ali si pominjao preko VLC-aOdete ovde https://supernovaott.rs/ preko kompa, ulogujete se sa Vasim podacima za OTT TV po tvom i gledate tv kanale.
Pa moze i preko VLC. Odes na taj web sajt, ulogujes se, pokrenes kanal, pritisnes F12 i tamo pronadjes m3u8 link i njega kopiras u VLC i tako redom za svaki kanal[emoji16][emoji16][emoji16][emoji481][emoji481][emoji481] za to znam ali si pominjao preko VLC-a
Meni nije jasno kako to da mi je na SMS stigao račun na 3,88 din, ako sam u akciji XX meseci po jedan dinar. Da li se dobija papirnati račun ili na email? Da ja vidim šta su tu sve nakarikali. I šta će biti kada budem počeo da plaćam punu cenu.
Za OTT sa novim ažuriranjem čini mi se da je smanjeno "pucanje" veze kada se nešto gleda unazad, ali onaj EPG me baš nervira. Prvo što je nepregledan a drugo što bez obzira na kom si kanalu kada pritisneš dugme EPG on krene od 1. kanala, pa onda moraš da klikćeš 100 puta dok ne dođeš do kanala na kom si bio, da bi nastavio dalje, koji smor ...
Opet je bilo prekida u Internetu pa 5 minuta juče.
Za sada me svaki dan oko nečega iznerviraju.
Mora da dovede optiku do kuce, tu idu 3 uredjaja odakle jednan ide za koaksijalno kablo koje ide do stb a iz jednog ide u ruter za net.Ako može malo razjašnjenje, od ljudi koji koriste Supernovu preko optike.
Zanima me kako se razvode kablovi od ulaza u kuću do STB-ova, tj da li može da se koristi postojeća koaksijalna instalacija?
Zeha je napisao(la):mozes u jednoj sobi imati ONT a onda lan kabl da sprovedes do neke druge prostorije u kojoj je ruter i od njega se pojis sa kompom
City express. Ali najbolje njih kontaktirati pa da ti oni kazu sve detalje.. Jer i da okrenes kurirsku sluzbu neces dobiti nikakvu informaciju bez broja posiljkeDa li neko zna kojom kurirskom službom supernova salje televizore. Keva mi narucila tv ali stavila fiksni broj za kontakt koji nije u funkciji.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Da slikamo za uspomenu, ja baš koristio usb dok je radio...
Sad ću upaliti da vidim, momenat, pa javljam...Opa, izgleda nas citaju. Drndam daljinac malopre i odem na ono dugme sa kvadraticima i iskoci mi meni, video muzika, bla bla. Ubacim usb, radi! Jel tebi mozda proradilo?
Jeste imam ja al onda je daljinski bezpotreban, kako kevu da naučim da barata mišem [emoji22] ona ponekad gleda serije unazadZar nije jednostavnije da kupite vas uredjaj koji vam radi posao nego da se patite sa necim sto vam niko nije ni obecao da ce da radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari