Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mozes da postavis neki link da probam sa svojim parametrima za logovanje? Ili na PP

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Dobro pitanje to za adrese servera

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Meni već 3 nedelje nisu poslali password da mogu da se ulogujem u aplikaciju. Onaj box mi radi sa nekim njihovim nalogom. Zvao ih već nekoliko puta, stalno mi prodaju priču da će uskoro da me neko zove, ili da mi stigne mejl i ništa. Koja je to gomila nesposobnih neradnika.

Meni već 3 nedelje nisu poslali password da mogu da se ulogujem u aplikaciju. Onaj box mi radi sa nekim njihovim nalogom. Zvao ih već nekoliko puta, stalno mi prodaju priču da će uskoro da me neko zove, ili da mi stigne mejl i ništa. Koja je to gomila nesposobnih neradnika.
Zoves i cekas dok ne posalju, ako imas vrrmena 20x ih danas zovi. I meni su slali 2 nedelje.

Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk

Danas je nedelja, pa verovatno rade samo oni što se javljaju na telefon. Sutra ima da ih zovem na svakih pola sata.

[emoji16][emoji16][emoji16][emoji481][emoji481][emoji481] za to znam ali si pominjao preko VLC-a

Pa moze i preko VLC. Odes na taj web sajt, ulogujes se, pokrenes kanal, pritisnes F12 i tamo pronadjes m3u8 link i njega kopiras u VLC i tako redom za svaki kanal

Ako ima ljudi koji nisu na RV-u, ako nije problem da proverite da li vam je Pink Premium u HD-u. Zanima me da li samo Vektor pusta u sd, iako u programskoj semi pise da je HD.

Meni nije jasno kako to da mi je na SMS stigao račun na 3,88 din, ako sam u akciji XX meseci po jedan dinar. Da li se dobija papirnati račun ili na email? Da ja vidim šta su tu sve nakarikali. I šta će biti kada budem počeo da plaćam punu cenu.

Za OTT sa novim ažuriranjem čini mi se da je smanjeno "pucanje" veze kada se nešto gleda unazad, ali onaj EPG me baš nervira. Prvo što je nepregledan a drugo što bez obzira na kom si kanalu kada pritisneš dugme EPG on krene od 1. kanala, pa onda moraš da klikćeš 100 puta dok ne dođeš do kanala na kom si bio, da bi nastavio dalje, koji smor ...
Opet je bilo prekida u Internetu pa 5 minuta juče.

Za sada me svaki dan oko nečega iznerviraju.

Ako si uveo u junu, verovatno ti je 0.88 racun, a po dinar za naknadu za aktivaciju svake usluge pojedinacno(tv+net+tel). Ako si ranije uveo, onda si potrosio koji dodatni minut za telefon kao sto je bakara napisao.

Poslednja izmena:
@bericrasa: Kakva si ti štetočina, to je neverovatno...

Ko ima Skaymater STB i koristi taj STB za snimanje tv programa?
Da li vam se ugasi stb odma nakon prestanka snimanja necega sto ste isprogramirali da snimi?
Meni nekad ugasi stb, nekad ne ugasi i to me nervira.
Zasto nece nekad da ugasi stb kad zavrsi snimanje?
Podesio sam da se stb ugasi nakon 10 minuta sam od sebe ako nista se ne desava (cackaju dugmici) ali bi voleo da se stb uvek gasi odma po zavrsetku snimanja...

Najjace kad prijavis problem i kazu pozvace vas neko uskoro. To znaci nikad.

Ako može malo razjašnjenje, od ljudi koji koriste Supernovu preko optike.

Zanima me kako se razvode kablovi od ulaza u kuću do STB-ova, tj da li može da se koristi postojeća koaksijalna instalacija?

Ako može malo razjašnjenje, od ljudi koji koriste Supernovu preko optike.

Zanima me kako se razvode kablovi od ulaza u kuću do STB-ova, tj da li može da se koristi postojeća koaksijalna instalacija?
Mora da dovede optiku do kuce, tu idu 3 uredjaja odakle jednan ide za koaksijalno kablo koje ide do stb a iz jednog ide u ruter za net.
Postojeca znaci od zida do stb.
Ali ako koristis karticu za tv ili tv po tvom ne treba ti.

Super, to mi je bitno, da može postojeća koaksijalna instalacija do televozora.

Hvala

Moze od ONT uredjaja ka televizorima...
Udje opticki kabl u stan, dovede se do jednog mesta gde se stavi "opticka uticnica" iz nje ide izmenjiv opticki kabl do ONT uredjaja, a u njega se prikopca stari koaksialni i koristi za tv (valjda, ja nemam al tako valjda bi trebalo). Za net se poveze ONT sa njihovim modemom/ruterom. E tu se bira gde ce biti taj rutet a spajaju se ont i ruter LAN kablom koji ti oni na lica mesta prave, kabl provlace kud i koliko treba pa mozes u jednoj sobi imati ONT a onda lan kabl da sprovedes do neke druge prostorije u kojoj je ruter i od njega se pojis sa kompom (LAN kablom, ne wifi). Takodje preporucujem da se istovremeno sprovede do svakog tv po jedan lan kabl od rutera jer ces mozda koristiti "tv po tvom" i odgovarajuci udredjaj za to, sto podrazumeva upotrebu neta ...
Bice tu busenja i smisljanja u koju uticnicu svaku spravicu ukljuciti...

Poslednja izmena:
@Zeha: Ako nešto nemaš niti si makar video onda ne odgovaraš na pitanja i ne lupaš netačne informacije:

Zeha je napisao(la):
mozes u jednoj sobi imati ONT a onda lan kabl da sprovedes do neke druge prostorije u kojoj je ruter i od njega se pojis sa kompom

Netačno. ONT = ruter = jedan isti uređaj.

"Optička utičnica" ti je pretpostavljam ZOK (završna optička kutija) od koje ide optički patch kabl do ONT.

Dakle ZOK, ONT i taj konverter/spliter koji "vadi" DVB-C za kablovsku TV iz dolaznog signala se obično montiraju u istoj prostoriji i budu jedno do drugog. Od konverter sprave ide coax kabl ka TV-ovima, od ONT idu LAN kablovi kao i kod svakog drugog rutera.

Aha, znači dodatne funkcije za tv ne mogu bez lan kabla, kao što je moglo sa starim SBB D3 uređajima.

U svakom slučaju, to mi nije preterano bitno, najbitnije mi je da net bude stabilan, što bi valjda trebalo da bude - na optici.

Ugašen Comedy Central Extra, umesto njega Nicktoons.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

.
5570e51f15265ff7ffec79ba245c7f32.jpg

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Da li neko zna kojom kurirskom službom supernova salje televizore. Keva mi narucila tv ali stavila fiksni broj za kontakt koji nije u funkciji.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Da li neko zna kojom kurirskom službom supernova salje televizore. Keva mi narucila tv ali stavila fiksni broj za kontakt koji nije u funkciji.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
City express. Ali najbolje njih kontaktirati pa da ti oni kazu sve detalje.. Jer i da okrenes kurirsku sluzbu neces dobiti nikakvu informaciju bez broja posiljke

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Da slikamo za uspomenu, ja baš koristio usb dok je radio...

Opa, izgleda nas citaju. Drndam daljinac malopre i odem na ono dugme sa kvadraticima i iskoci mi meni, video muzika, bla bla. Ubacim usb, radi! Jel tebi mozda proradilo?

Jeste proradilo za usb, više nema ono youtube koji nikada nije ni radio, al bitno da mi radi usb.

Zar nije jednostavnije da kupite vas uredjaj koji vam radi posao nego da se patite sa necim sto vam niko nije ni obecao da ce da radi.

Zar nije jednostavnije da kupite vas uredjaj koji vam radi posao nego da se patite sa necim sto vam niko nije ni obecao da ce da radi.
Jeste imam ja al onda je daljinski bezpotreban, kako kevu da naučim da barata mišem [emoji22] ona ponekad gleda serije unazad

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno