Na web sajtu MTS-a.Gde moze da se vidi na MOVE koji kanali su HD ?
Imam napismeno da su mi rekli da me ne hvata,da ostaje stara cena....Verovatno te hvata promena cene, od 01.12. taj paket kosta 5399, odnosno 5299 ko se odluci na eracun.
Pogledajte prilog 533879
На мув никако на скајмастеру плаво дугме.Gde moze da se vidi na MOVE koji kanali su HD ?
Imam napismeno da su mi rekli da me ne hvata,da ostaje stara cena....
Poslao sam mejl gde trazim raskid ugovora povodom poskupljenja...I oni su mi odgovorili da moj paket nije predmet promene ceneNa osnovu prigovora ili si samo pitao da li se menja cena paketa ?
https://global.move.tv/tv-kanali odabereš Srbiju i dobijaš listuGde moze da se vidi na MOVE koji kanali su HD ?
Ja nemam tv od sinoć od 12, novi bg koristim kartice na tvu.Je l' imate problem sa internetom i televizijom? Izgleda mreza ne radi dok ne migriraju korisnike. Pomoravski okrug u pitanju.
Ja sam imao problem na jednom od tri STB uređaja (svaki put na istom) u slučajevima kad nakon novogodišnje akcije otključaju sve kanale pa ih do 1. februaru opet zaključaju. Meni je javljalo, isto što i tebi, na većini filmskih kanala. Prve godine sve rešeno telefonskim razgovorom sa nekim pametnim iz tehničke podrške, a ove godine je bilo baš stresno. Nakon višestrukog zvanja call centra poslali su ekipu koja je svašta-nešto pokušala ali ništa nije uspela da uradi, zaključili su da mora da se odradi sa njihovog servera, izvadili su karticu, slikali je i posle 5-6 dana kanali su bili otključani. Izuzetno iritantno.Ne znam da li je neko imao sličan problem kao ja sa TV kanalima kod Supernove. Od pre par dana na baš. baš mnogo kanala iskače obaveštenje NISTE PRETPLAČENI NA OVAJ TV KANAL, a ja već plaćam paket sa SVIM mogućim kanalima i do prošle nedelje nije iskakalo ovo obaveštenje. Kada pogledam u podešavanje CAM modula izlaze sve nule (0) što znači da nema pretplate, a do prošle nedelje je bilo drugačije. Zvao sam i kol centar i pisao mejlove i sada čekam da mi odgovore.
Ja nemam tv od sinoć od 12, novi bg koristim kartice na tvu.
Ja nemam kanal RtsSvet Hd, a u listi je...https://global.move.tv/tv-kanali odabereš Srbiju i dobijaš listu
Pomoglo je reskeniranje kanala.isto, novi beograd
Pomoglo je reskeniranje kanala.
I meni. Najbolje je obrisati stare i ujedno osloboditi memoriju TV. Bar radi brže posle.i meni, samo što se sad skoro svaki kanal pojavljuje duplo, s tim što prva kopija radi a druga ne
na poslednjim mejlovima sam im napisao i brojeve CAM kartica i modulaJa sam imao problem na jednom od tri STB uređaja (svaki put na istom) u slučajevima kad nakon novogodišnje akcije otključaju sve kanale pa ih do 1. februaru opet zaključaju. Meni je javljalo, isto što i tebi, na većini filmskih kanala. Prve godine sve rešeno telefonskim razgovorom sa nekim pametnim iz tehničke podrške, a ove godine je bilo baš stresno. Nakon višestrukog zvanja call centra poslali su ekipu koja je svašta-nešto pokušala ali ništa nije uspela da uradi, zaključili su da mora da se odradi sa njihovog servera, izvadili su karticu, slikali je i posle 5-6 dana kanali su bili otključani. Izuzetno iritantno.
Та телевизија има само на мсат на супернови никад није ни била.Ja nemam kanal RtsSvet Hd, a u listi je...
Pa iskreno i voleo bih da podignu pa da ih se ratosiljam...Meni je bitno da sam podneo zahtev za raskid na vreme,sad ako ne ispostuju sta su rekli raskid ugovora...To je samo na osnovu prigovora, taj paket kosta 5299. E sad, koliko ces da ga placas, videces kada stigne racun za april mesec.
Pogledajte prilog 533920
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari