Šta je novo?

Supernova (2024+)

Verovatno te hvata promena cene, od 01.12. taj paket kosta 5399, odnosno 5299 ko se odluci na eracun.

1000110012.jpg

A kada je promena cena?

Valjda od 01.04., odnosno nije promena cene vec migracija na nove pakete 😀

@banacanin

tebe verovatno ne hvata migracija, taj paket je vec poskupeo pre nego sto si ti potpisao ugovor (7199 dinara sa e racunom) i on ostaje u ponudi.

Bas me zanima sa ce biti i da li ce povecati brzinu neta ali vrv. nista.

Sem moguce vece cene i jos kojeg kanala manje. Jer je ugovor istekao very daavno.

p.s manje je za 300 din jer je posle 7 godina konacno zaveden/popisan jedan dodatni (cam modul) umesto dva. Nisam ni znao sta naplacuju dok nisu napravili ovaj sajt sa nalogom.

Jer je 8/2019 keva preminula.

Prilozi

• lkjhgfd.jpg
    lkjhgfd.jpg
    51.4 KB · Pregleda: 56
  • oijuhgbvfc.jpg
    oijuhgbvfc.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
Trenutno (od oo : 06) prekidi u sistemu, Beogradu, GO Zvezdara, naselju Konjarnik.
Kablovska tv na MOVE je juce dobila gui verziju 3.4.8, pojma nemam koje su promene.
Nesto cackaju pred 1 April .. 🙂

Neko je pitao sta ce dupli kanali superstar i superstar 3 ..
Jedan par ide preko kablovske a drugi par preko interneta, kao i supernova interni kanal.

Čisto da se neko ne zezne, pa da uzme da obnavlja ugovor sa ovim ludacima.

Potpisao 3.3. novi ugovor, prvenstveno zbog toga što nisu hteli da izdaju kredencijale za Move aplikaciju i da mi daju novu šifru korisnika. I usput im tražio da mi donesu dodatni boks.

Epilog priče da, evo sad će 1.4, dogovor je bio da će doći 17.3. i montirati boks, ostao ceo taj dan kod kuće. Niko se još uvek nije pojavio, šifra korisnika je ostala stara, Move kredencijale su poslali pogrešne, a na svaku mejl poruku odgovaraju generički da će proslediti kolegama i urgentno rešiti problem.

E da i HBO Max kredencijale nisam dobio, izgubio sam ih još kad je bila migracija na Max, nikad nisu poslali nove, samo me je zvao neko iz Telekoma, 8.3. i kao, znate, biće malo teže, pošto ste vi na starom sistemu, moraćemo malo obilaznim putem do kredencijala, ali biće kroz dan-dva prosleđeni. Ta dva dana još uvek nisu došla...

Tako ti je to, kad nema konkurencije, pa nastane divljaštvo.

Ne znam da li je neko imao sličan problem kao ja sa TV kanalima kod Supernove. Od pre par dana na baš. baš mnogo kanala iskače obaveštenje NISTE PRETPLAČENI NA OVAJ TV KANAL, a ja već plaćam paket sa SVIM mogućim kanalima i do prošle nedelje nije iskakalo ovo obaveštenje. Kada pogledam u podešavanje CAM modula izlaze sve nule (0) što znači da nema pretplate, a do prošle nedelje je bilo drugačije. Zvao sam i kol centar i pisao mejlove i sada čekam da mi odgovore.

Je l' imate problem sa internetom i televizijom? Izgleda mreza ne radi dok ne migriraju korisnike. Pomoravski okrug u pitanju.

Poslao sam mejl gde trazim raskid ugovora povodom poskupljenja...I oni su mi odgovorili da moj paket nije predmet promene cene

To je samo na osnovu prigovora, taj paket kosta 5299. E sad, koliko ces da ga placas, videces kada stigne racun za april mesec.

Screenshot from 2026-03-31 13-04-18.png

Je l' imate problem sa internetom i televizijom? Izgleda mreza ne radi dok ne migriraju korisnike. Pomoravski okrug u pitanju.
Ja nemam tv od sinoć od 12, novi bg koristim kartice na tvu.

Ne znam da li je neko imao sličan problem kao ja sa TV kanalima kod Supernove. Od pre par dana na baš. baš mnogo kanala iskače obaveštenje NISTE PRETPLAČENI NA OVAJ TV KANAL, a ja već plaćam paket sa SVIM mogućim kanalima i do prošle nedelje nije iskakalo ovo obaveštenje. Kada pogledam u podešavanje CAM modula izlaze sve nule (0) što znači da nema pretplate, a do prošle nedelje je bilo drugačije. Zvao sam i kol centar i pisao mejlove i sada čekam da mi odgovore.
Ja sam imao problem na jednom od tri STB uređaja (svaki put na istom) u slučajevima kad nakon novogodišnje akcije otključaju sve kanale pa ih do 1. februaru opet zaključaju. Meni je javljalo, isto što i tebi, na većini filmskih kanala. Prve godine sve rešeno telefonskim razgovorom sa nekim pametnim iz tehničke podrške, a ove godine je bilo baš stresno. Nakon višestrukog zvanja call centra poslali su ekipu koja je svašta-nešto pokušala ali ništa nije uspela da uradi, zaključili su da mora da se odradi sa njihovog servera, izvadili su karticu, slikali je i posle 5-6 dana kanali su bili otključani. Izuzetno iritantno.

Ja cekam racun pa da se zalim ako bude povecan. Vec sam im 2 puta pisao u zadnjih 18 meseci, ostavili su mi cenu do kraja ugovorne obaveze. U junu ove god mi istice.

Gde može da se vidi šta ide u paketu super plan 2 lite (nikako ne nalazim)?

Ja sam imao problem na jednom od tri STB uređaja (svaki put na istom) u slučajevima kad nakon novogodišnje akcije otključaju sve kanale pa ih do 1. februaru opet zaključaju. Meni je javljalo, isto što i tebi, na većini filmskih kanala. Prve godine sve rešeno telefonskim razgovorom sa nekim pametnim iz tehničke podrške, a ove godine je bilo baš stresno. Nakon višestrukog zvanja call centra poslali su ekipu koja je svašta-nešto pokušala ali ništa nije uspela da uradi, zaključili su da mora da se odradi sa njihovog servera, izvadili su karticu, slikali je i posle 5-6 dana kanali su bili otključani. Izuzetno iritantno.
na poslednjim mejlovima sam im napisao i brojeve CAM kartica i modula

Novi kao novi model ili samo da je nov?

Nazad
Vrh Dno