vladazupa1
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2022
- Poena
- 50
Odakle ovaj cenovnik?Nisam znao da postoje i "Super Plan lite" paketi.
Pogledajte prilog 528751
Odakle ovaj cenovnik?Nisam znao da postoje i "Super Plan lite" paketi.
Pogledajte prilog 528751
Čekaj jel to opet nove cene koje važe i za nas koji smo još pod ugovornom obavezom?Cenovnik od 2.12.2025.
![]()
Korisnička podrška: Dokumenti i uputstva za privatne korisnike | Moja Supernova
Dostupno na našem sajtu za sve postojeće i buduće korisnike! Preuzmi u PDF formatu sva važna Supernova dokumenta - uputstva, pravilnike, cenovnike, ugovore!mojasupernova.mts.rs
Krajem decembra kolega obnovio ugovor. Uvalili mu "lite". Kad sam video mislio sam da je neka nestandardna ponuda.I ja se pitam...Ubeđen sam da su ovaj "lite" naknadno ubacili, i to vrlo skoro...
Ostala stara cena. Ja sam potpisao 12m 50% a drugih 12m smo se dogovorili da ostane stara cena iz 2023/24 oko 3800.Čekaj jel to opet nove cene koje važe i za nas koji smo još pod ugovornom obavezom?
Kako to da nismo ranije videli taj cenovnik... da li sada vredi pisati prigovor?
Moja greška...ukinuti su pojedini kanaliKako to kad je na vecini lokacija smanjem broj kanala?
Jesi dogovorio te cene za novi ugovor preko call centra ili u poslovnici?Ostala stara cena. Ja sam potpisao 12m 50% a drugih 12m smo se dogovorili da ostane stara cena iz 2023/24 oko 3800.
To da vidim na glavnom stb ili?I proveri da nisi slučajno na Move prijavljen preko telefona a ne tvog naloga za Supernova.
I juce i danas malo ima vise nemaDa li neko veceras ima problem sa internetom?
Wi-Fi kvalitet zavisi od dosta toga. Najverovatnije da se nešto promenilo u tvom okruženju pa je zato Wi-Fi sporiji nego što je bio pre.Nije bilo danas popodne.
Ali me ubija sto je wi-fi maltene duplo manji sada. Bio je oko 300 a sad ide oko 130.
На боксу нема никакво пријављивање.I proveri da nisi slučajno na Move prijavljen preko telefona a ne tvog naloga za Supernova.
Ni ja, meni ovo prvi glas.Nisam znao da postoje i "Super Plan lite" paketi.
Pogledajte prilog 528751
Ne ne, proveri na telefonu tvoj nalog preko aplikacije moj mts. Ako si se logovao na move aplikaciju istim imenom i lozinkom kao u moj mts onda bi trebalo da je ok. Ali ako nisi onda je najbolje da zoveš podršku 0800100100 i da ti kažu gde je šta aktiviramo kao usluga.To da vidim na glavnom stb ili?
Meni tako vec nedelju dana, krene da zeza oko 17h i stabilizuje se tek oko ponoci. Kada izmerim brzibu na speed testu download je dobar oko 390MB/S ali upload ili nekih pola megamajta ili samo izbaci upload error speed test.Parametri ok ali tesko radi,sporo otvara web,vec par dana sn coax mreza
Neke strane i ne otvara,samo ucitava
Sa alan ford Jotelom nikad nisam imao ovakve situacije
Pogledajte prilog 529509
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari