Šta je novo?

Supernova (2024+)

Cenovnik od 2.12.2025.
Čekaj jel to opet nove cene koje važe i za nas koji smo još pod ugovornom obavezom?

Kako to da nismo ranije videli taj cenovnik... da li sada vredi pisati prigovor?

I ja se pitam...Ubeđen sam da su ovaj "lite" naknadno ubacili, i to vrlo skoro...

Taj Lite paket nije u komercijalnoj ponudi i nudi se isključivo korisnicima u ruralnim područjima sa slabijom infrastrukturom - to mi reče danas gospodja iz Telekoma. Kaže za korisnike po gradovima su u ponudi samo S i M paketi.

I ja se pitam...Ubeđen sam da su ovaj "lite" naknadno ubacili, i to vrlo skoro...
Krajem decembra kolega obnovio ugovor. Uvalili mu "lite". Kad sam video mislio sam da je neka nestandardna ponuda.

Ajmo sad sledi genijalni potez stratega MTS-a koji će zbrisati i ovo malo nepostojeće konkurencije. Svim korisnicima besplatan Apolon + 5 kanala koje niko nikada nije gledao niti će i cena 1000 dinara nagore. A onda vrhunac demonstracije mediske moći, ukidanje svih HD kanala i cena opet 1000 dinara nagore.

Zadnjih par dana wi-fi je pao na nekih 160/20. Ne gura vise onakve brzine do 300.

Na kablu gura do 390/20.

Poslednja izmena:
Čekaj jel to opet nove cene koje važe i za nas koji smo još pod ugovornom obavezom?

Kako to da nismo ranije videli taj cenovnik... da li sada vredi pisati prigovor?
Ostala stara cena. Ja sam potpisao 12m 50% a drugih 12m smo se dogovorili da ostane stara cena iz 2023/24 oko 3800.

Jel zna neko zašto npr na Move i na telefonu i smart tv imam pojedine kanale poput showtime, viassat kino, filmbox premium a nisu dostupni na moja 2 boxa preko koaksijalnog. To se dešava od juče da piše na tim kanalima da kao nisu preptlaćeni

I proveri da nisi slučajno na Move prijavljen preko telefona a ne tvog naloga za Supernova.

Nije bilo danas popodne.

Ali me ubija sto je wi-fi maltene duplo manji sada. Bio je oko 300 a sad ide oko 130.

Nije bilo danas popodne.

Ali me ubija sto je wi-fi maltene duplo manji sada. Bio je oko 300 a sad ide oko 130.
Wi-Fi kvalitet zavisi od dosta toga. Najverovatnije da se nešto promenilo u tvom okruženju pa je zato Wi-Fi sporiji nego što je bio pre.

Kabl je najmerodavniji po pitanju brzine koju Internet provajder omogućuje.

То је ваљда уместо оних 80/8.

To da vidim na glavnom stb ili?
Ne ne, proveri na telefonu tvoj nalog preko aplikacije moj mts. Ako si se logovao na move aplikaciju istim imenom i lozinkom kao u moj mts onda bi trebalo da je ok. Ali ako nisi onda je najbolje da zoveš podršku 0800100100 i da ti kažu gde je šta aktiviramo kao usluga.
Vodite računa jer ta usluga se dodatno skupo plaća ako nije aktivirana u sklopu Plan paketa. Namerno su napravili zabunu kod korisnika, jer dok ti shvatiš gotovo.

Parametri ok ali tesko radi,sporo otvara web,vec par dana sn coax mreza

Neke strane i ne otvara,samo ucitava

Sa alan ford Jotelom nikad nisam imao ovakve situacije

Screenshot 2026-02-24 092855.png

Parametri ok ali tesko radi,sporo otvara web,vec par dana sn coax mreza

Neke strane i ne otvara,samo ucitava

Sa alan ford Jotelom nikad nisam imao ovakve situacije

Pogledajte prilog 529509
Meni tako vec nedelju dana, krene da zeza oko 17h i stabilizuje se tek oko ponoci. Kada izmerim brzibu na speed testu download je dobar oko 390MB/S ali upload ili nekih pola megamajta ili samo izbaci upload error speed test.

Da,primer tesko se i pokrene Ratel test
Kad se pokrene ok brzina ali sve sporo radi

Internet pages ucitava kao na dialup

Prijavio ali naravno nista,ovi vakcinisani da im neko placa 5k mesecno

Screenshot 2026-02-26 133555.png

Na speed testu na telefonu meni je oko 330/19mbs. S obzirom da mi je telefon sa wifi 5, to je dobar rezultat. Sa telefonom koji ima wifi 6 bih verovatno dobio rezultat približan potpisanom 400/20.
Dok recimo moj pajtos ne može da prebaci ni 100 a kaže da ima potpisan ugovor na maksimalni paket u koaksu a živi 50 metara daleko od mene....
Za sad ovo radi kako radi dok radi. A đene zanima dali neko ima info kad planiraju da zamene koaks sa optikom? I dali uopšte to planiraju...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno