Šta je novo?

Supernova (2024+)

Mene zivo zanima kakav ce biti januarski racun.

Prilozi

• sdasasasdsasa.jpg
    sdasasasdsasa.jpg
    41.2 KB · Pregleda: 143
Kakva je situacija u drugim gradovima što se interneta tiče?
Da li je juče i danas bilo prekida u isporuci interneta?

Kolege, da li neko.ima problem sa pikselizacijom samo na kanalu arena premium 1.
Svaki dan vrlo vrlo cesto.

^Meni su brzinu jedva povecali sa 80 na 100, upload ne zarezuju iako bi trebalo minimum 10 da bude.

Zvao ih bezbroj puta..nista bez novog ugovora jedino da se proba sa ratelom.

..cak me je i lagala preko call centra da je podesila na 10. Posle nazovem ponovo kao fol i pitam koja mi je brzina a lik kao iz topa rece 100/8.

^Meni su brzinu jedva povecali sa 80 na 100, upload ne zarezuju iako bi trebalo minimum 10 da bude.

Zvao ih bezbroj puta..nista bez novog ugovora jedino da se proba sa ratelom.

..cak me je i lagala preko call centra da je podesila na 10. Posle nazovem ponovo kao fol i pitam koja mi je brzina a lik kao iz topa rece 100/8.
Nista ni od ratel-a bar meni. nisu odg vise od 4 - 5 meseci, a supernova samo zatvara tikete.

od 10.10. prosle godine i kao sto vidis po sebi nisu svima podigli brzine .. i ja sam medju njima Beograd/Zvezdara.
Kod mene je spojeni nalog .. (fiksni + supernova kablovska) ..
Racun stize sa upisanom novom brzinom dok moj mts aplikacija ima oznacenu staru brzinu paketa.
Smaraj se sa podrskom ako hoces, mene mrzi. 🙂

Meni je brzina uredno podignuta, nemam potrebe da zovem korisničku podršku.

Super net paketi na coaxu su "sahranjeni" te u skladu sa tim primite moje "saučešće", odnosno naplaćuju ih po cenama za optiku, a daju mnogo manje:

Brzina pristupaStara cenaNova cena
50/526503500
100/1031004500
200/203500nema u ponudi
cene su sa popustom za eračun i zaokružene za 1 dinar na više.

Dodatno super net optički paketi su:

Brzina pristupaStara cenaNova cena
200/2003500nema u ponudi
400/40039003500
600/60052004500
1000/50068007500
Strasno. Bas sam pre neki dan gledao taj 100/1 za 3100 i reko , OK, malo je skupo ali sta je tu je. Ali ovo je apsolutno preterivanje za 4500 za nekoga ko nema opciju da ugradi optiku. Placati 100/10 za 4500 din... mogu da se nose.

Može im se...Na dosta lokacija nemaju konkurenciju,ne računam ADSL.
To im je i bio cilj kupovine malih lokalnih provajdera.

Poslace 5g sn coax tamo gde mu je mesto
Mogu da dizu 10x cene,oni su zavrsili pricu,samo neka forsiraju coax sa 5x nedeljno prekidima

Тешко да ће н78 да пуштају у мањим местима.

Da li neko zna da li se za postojeće korisnike gde postoji važeći ugovor na neodređeno nakon isteka minimalnog perioda trajanja ugovora primenjuje veća cena iz ugovora bez benefita ili nova sa sajta?

Kada su radili migraciju na druge pakete, paket koji imam je ukinut, ali sam do sada prigovorima uspeo da izbegnem uvećanje cena i/ili ukidanje usluga po novom paketu. Ova veća cena iz ugovora mi je opet poljvoljnija od ponude koju su mi do sada nudili za obnovu. Izvinjavam se ako se već pisalo o ovome.
Da se nadovežem, poslao sam mail upita o mogućnosti korišćenja starog paketa tj usluga po ceni iz važećeg ugovora, jer mi se to više isplati od obnove ugovora.

Dobio sam odgovor SMS da je moj zahtev za raskid ugovora zaveden i da mogu da razdužim optremu kako bi bio realizovan 🤣

Cirkus.

Da se nadovežem, poslao sam mail upita o mogućnosti korišćenja starog paketa tj usluga po ceni iz važećeg ugovora, jer mi se to više isplati od obnove ugovora.

Dobio sam odgovor SMS da je moj zahtev za raskid ugovora zaveden i da mogu da razdužim optremu kako bi bio realizovan 🤣

Cirkus.
das crazy bro xD

Dali mi 10 meseci 50% na kraju za obnovu (ipak sam ja taj koji je crazy bro 🤣). Na više strana čuo da je to trenutno max za Supernovu. Ako je neko izvukao bolje iz slične situacije, svaka čast. Baš smo se natezali. Moje iskustvo nikad gore oko obnove.

Ranije sam pisao da nemam optiku što je bio lapsus -imam je, mislio sam na to da nemam mogućnosti prelaska u A1 ili Yettel (proveravao online i sa korisničkim centrom) pa sam se odlučio na obnovu jer me mrzelo da čekam šta i koliko će mi naplatiti, pa da eventualno tražim naknadu štete/raskid ugovora, a već odobrili neki popust.

Zašto ne mogu da menjam provajdera ne znam, ali nisam jedini, vidim pisalo se nedavno o tome i u temi za A1 optiku.

Opste je poznato da za obnovu ne daju nista
Sve ste treba je otkaciti navedene i za mesec dana daju minimum 12m free,ja dobio 18m

To je sve,pocetak i kraj,ko ne moze bez ovih 30 dana neka placa i cuti

Meni ako ne daju opet 24 upola cene tamo u septembru pa pa, ja da im plaćam za TV+net 5000 mi ne pada na pamet, kad mogu MTS korisnicima da daju uz IDP kod svakakve povoljnosti koje idu čak i do 70% mogu i ovde nego neće.

Meni 19.02.26. ističe UO I poslao sam mail šta mi mogu ponuditi za obnovu ugovor a da nije 1 mesec 50% popusta.
Zvali me pre neki dan i nude 6 meseci 50% na ugovor od 24 meseca.
Trenutno plaćam 2.250 dinara a cena tog istog paketa po novom je 6.300 dinara.
Ja mu kažem pa to je poskupljenje od skoro 3 puta i da ću verovatno preći kod drugog, a on mi mrtav 'ladan kaže pa dobro, te su cene sada i to je to.
Ranije su se bar borili za korisnike, pa smo se čekali preko maila ili razgovora sa "višim" referentima a sada ih baš briga.
Najgore je što skoro pa i nemam alternativu.
Imam Jotel koji je u raspadu A1 kućni net sa televizijom i vidim da se ljudi dosta žale na njega.
Stvarno ne znam šta da radim.

Sve ste treba je otkaciti navedene i za mesec dana daju minimum 12m free,ja dobio 18m

Ja ne mogu bez tih 30 dana jer mi je internet neophodan svakodnevno dok alternativu nemam, ali smatram da nema potrebe da se spuštamo na ovaj nivo komunikacije i ućutkujemo jer su nam iskustva različita a možda nekome pomognemo da reši svoj problem.

Super si prošao sa promocijom, ali koliko vidim ti si prešao iz konkurencije prošle godine tako da mi nismo u istoj situaciji. Pratim temu i od nove godine nisam video da je neko iz Supernove pisao da je dobio to što ti imaš i opisao konkretan "opšte poznat način", već su iskustva kolega slična kao moje.

Čak i da sam raskinuo Ug i uzeo novi na drugog člana porodice ne bih dobio bolje uslove, jer gledaju adresu i tretiraju te kao starog korisnika. Bila je nedavno debata o tome ovde. Možda neko uspe da izvuče više na ovaj način ali kod mene konkretno nije moglo da prođe, dogovarao sam sa promoterom i proveravao kod lokalnog prijatelja montera.

To je bilo nekad tako sada i posle mesec dana jesi nov korisnik, ali dobijaš ono što dobijanu novi korisnici, u zavisnosti od paketa, 6.meseci 50%.
18.meseci za 1rsd mogu da dobiju samo korisnici koji prelaze sa konkurencije, u ovom trenutku sa Jotela.

Imam Jotel koji je u raspadu A1 kućni net sa televizijom i vidim da se ljudi dosta žale na njega.
Stvarno ne znam šta da radim.

Jotel optika je svemirski brod u odnosu na sn coax

Pa sta je problem ako se zatvori,imas posle za sn coax 18m free-to im je realna cena
Ne zatvara se on od promaje vec ide ekipa eps+sn pratnja i secu kablove
Sutra ide 2 sn brigada koja nudi 18m

Oni tako rade,ne investiraju u mrezu vec u pilicarenje

Nema sanse da za ovu dno dna sn uslugu placam 5k,ko hoce neka placa

Poslednja izmena:
Ja sam na SN optici, mada i ona je uveče ponekad na granici upotrebljivosti. U poslednje vreme vrlo često.
Ne znam šta je problem, godinama je bila Top. To je u stvari Exe-Net infrastruktura.
Razumeo bih da je neko poskupljenje usluga 20-30% ali ovo je stvarno preterivanje. Nešto što sam plaćao 2.250 dinara sad trebam da plaćam 6.300 dinara.

Jednostavno moze im se , Problem samo internet ostalo je lako i ja trenutno kod SN alternative i konkurencije nema sve pokupili

Nisam pratio na casu (dugo me nije bilo na forumu)
U aprilu prosle godine sklopljen ugovor Super plan 3 (fixni+net80+TV)
I tek sada primetim da je u Oktobru promenjeno na net100.

Dugo vec ne zivim u srbiji.
Dali sam nesto propustio?
Dali je to normalna pojava da supernova sama menja ono sto je u ugovoru potpisano?

Samo si tu vest propustio, to je sve. Supernova je to konkretno objavila ovde. Nije baš uobičajeno, mada su nešto kasnije povećali i cene, ali samo za nove korisnike.

Nazad
Vrh Dno