Pisao Ratelu i čekam odgovor pet meseci.....odes lepo do Ratela do pisarnice i napises sve ovo posle oni preuzimaju stvar u svoje ruke.
Slična priča o mesecima se preganjamo.....Je l’ ima neko iskustva u otklanjanju šuma tj. nateranje tehničara da zapravo urade svoj posao? Već par nedelja imam problem sa uploadom gde mi je u proseku 5mbps (paket je 200/20, pre sam imao maks upload) i došla je tehnička podrška i zaključila je da je do šuma na mreži i kaže da će da prosledi drugim kolegama da poprave šum, međutim od toga ništa, a na svakih par dana otvaram novu žalbu i nikako da poprave…
pisao im ja isto pa sam cekao mesec i po dana dok mi nisu odobrili raskid ugovora sa Supernovom. Telekom mi poslao email da mi zahtev sad odobren uz saradnju Ratel-a.Pisao Ratelu i čekam odgovor pet meseci.....
Slična priča o mesecima se preganjamo.....
Koje mesto je u pitanju?Pisao Ratelu i čekam odgovor pet meseci.....
Slična priča mesecima se preganjamo.....
Isto što i sa prevozom po celoj Srbiji do Beograda!Šta se događa danas u Beogradu sa internetom ?
taj dan kad ti istekne ugovor vracas im opremu modem boxove ili ako si zaduzio mozda kartice hdmi kablove ne moras da vracas.Izvinjavam se ako je pitanje bilo, nisam primetio.
Ističe mi ugovor sa Supernovom i ne pada mi na pamet da ga produžavam. Kada mogu da vratim opremu? Moram da čekam da istekne zadnji dan ugovora ili mogu unapred i ako mogu koliko dana?
Da li se vraćaju HDMI kablovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari