Šta je novo?

Supernova (2024)

Ja sam na Jotelu i na optici. Kome da se javim za tu akciju od 18 meseci? Imate broj mozda od agenta njihovog? Pozz
Mozes na 0800 100 150 ali naglasi da si cuo za takvu ponudu za prelazak sa Jotela jer ce ti na prvu nuditi 14 meseci
Za optiku je to promo za novog korisnika, odnosno preuzimanje od drugog operatera.
Ko ce pri normalnoj pameti postojecem da da 18 meseci gratis...
Pa za nove korisnike sam i pricao

Sta ovo znaci?
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da smo rešili Vaš zahtev broj 1-153292657593, kao osnovan.
U vezi sa tim, pozivamo Vas da posetite najbližu poslovnicu MTS-a zbog regulisanja prava i
obaveza iz ugovora broj 6........ kao i da realizujete povraćaj terminalne opreme dobijene na
korišćenje.

Odobren ti je raskid ugovora, čim traže da vratiš opremu, mada i bez toga kažu da je rešen osnovano, pa je jasna situacija.

• Like
Reagovanja: uji
Idi do mts-a, razduži sve, proveri na zahtevu za raskid pri dnu šta piše koju si opremu razdužio i ako primetiš ti ili radnik da nije sve razduženo, može da se ispravi i ponovi. Do današnjeg dana biće ti fakturisano sve, ali ako je raskid zbog promene specifikacije po Čl. 131 ZEK, isti predviđa da se ne naplaćuju troškovi u vezi sa raskidom pa kad stigne račun, ospori sve što je neosnovano naplaćeno od datuma prijema zahteva za raskid, a nesporan deo plati.

Danas podneo zahtev za raskid sa supernovom . Videcemo da li ce da me pozovu uopste do ponude nesto bolje od 5 meseci 50% . Imaju fore do sledeceg petka .

0800 100 150

javite se i kazete da hocete da predjete iz Jotela na Supernovu, culi ste za 18 meseci free optika internet+ televizija.

zavrseno, cekamo da dodju i povezu!

Pisao sam Mail juče i dobio sam odgovor da Supernova nema optiku na mojoj lokaciji. Za prelazak na MTS optiku moram da kontaktiram njih, što sam i učinio pa baš da vidimo šta će reći. Pošto su MTS i SN isti đavo, pristao bih na to ako je moguće da samo odrade zamenu opreme i kablova pod istom cenom paketa kao što i sada plaćam. Ako moram da raskidam, obnavljam ugovore i 300 drugih papirologija, ne mogu da se bavim time.
Ostavio sam upit za proveru optike na Telekom sajtu, i danas su zvali. Sad mi kažu da Supernova ima optiku na mojoj lokaciji i da treba samo da se podnese zahtev. Dobio bih 200mb umesto sadašnjih 150mb brzine interneta. Začkoljica je što mora novi ugovor, a sa njim gubim jos nekoliko meseci promocije 50% od cene paketa, tako da ću da sačekam Sept, Okt kada ta promocija istekne.

Mene sada zvali iz supernove za produzetak ugovora daju bar sad maksimalno 8/50% i 16 meseci normalna cena. Odbio sam . Videcemo da li ce jos neko da zove .

Ja dobio 12 meseci 50% popusta , posle 4199 din plus umanjeno za e racun, Super plan 3M
Ja druge opcije nemam osim Mts bakar a to ne daj boze

Da su i meni ponudili 12 meseci po 50 % verovatno bih ostao ovako cu najverovatnije da predjem na wireless internet koji sam imao pre 50-6 . To mi je dosta .

Posle kod vremena može da se dobije popust, istekla mi ugovorna obaveza, nisam dobio dobru ponudu za produženje. Znam da ranije bilo 3 meseca da nisi njihov korisnik sad ne znam da li se nešto promenilo

@Doctor House podnesi zahtev za raskid u poslovnici i ostavi mob kontakt, zvaće te za bolju ponudu.
Kažeš da ti MTS nudi 14 meseci po 1 din, SBB i Yettel 12 meseci po 1 din i orion 50% pune dve godine.
Čak i da ne privatiš konačnu ponudu i da se raskid realizuje, onda neko drugi na svoje ime može ugovor, ne mora odavno više to čekanje.
Evo čak su i neke kolege iznad navele da su i do 12 meseci 50% izgurali, što mu dođe 6 meseci po 1 din kad sve staviš na papir.

Sve zavisi . Ja sam podneo zahtev za raskid i nudili su mi max 8 meseci po 50 % . I to je to . Ugovor mi istice sledeci petak . Neverujem nesto da ce me opet zvati .

@Doctor House podnesi zahtev za raskid u poslovnici i ostavi mob kontakt, zvaće te za bolju ponudu.
Kažeš da ti MTS nudi 14 meseci po 1 din, SBB i Yettel 12 meseci po 1 din i orion 50% pune dve godine.
Čak i da ne privatiš konačnu ponudu i da se raskid realizuje, onda neko drugi na svoje ime može ugovor, ne mora odavno više to čekanje.
Evo čak su i neke kolege iznad navele da su i do 12 meseci 50% izgurali, što mu dođe 6 meseci po 1 din kad sve staviš na papir.
Pa mts i Supernova je ista firma, sigurno mu nisu ponudili 14 meseci po dinar na mts ako ima supernovu

može se dobiti MTS ponuda kad je na drugo ime.
Moj ortak tako u kući rotira na 2 godine Supernovu HFC i MTS VDSL

To je nekad bilo ranijih godina, sad se vezuje za kućni broj. Po najnovijem, potrebno je čak devet meseci da prođe pre nego što se neko bude vodio kao novi korisnik. U početku je taj međuperiod bio mesec dana pa tri meseca.

Podneo sam zahtev za raskid još pre nedelju dana, pre dva dana vratio opremu, veoma su nezainteresovani, dali su mi jedan mesec 50%. Reko hvala, idem dalje

Ne bih nikog da branim ali kako vi sa njima tako i oni sa vama. Ti odes, drugi dodje, tako to ide. Citam temu tamo o tim zahtevima za produzenje koje trazite, ziv se ismejem. Idete doltle da "zahtevate" 50% na 24 meseca. Pitam se ko pise to ovde, da li ste ljudi realni? Ionako ih muzete, uzimate po 12m-18m po dinar i onda cekate da ukinu neki kanal da raskinete ugovor bez nadonade, pa cist bezobrazluk sta radite. Gledate po godinu, godinu ipo za dinar a onda raskinete ugovor jer ste alavi. Pa dosta ste ih muzli realno.

Šta sve plaćam kroz dažbine, najmanje što očekujem jeste da mi barem telekomunikacije budu džabe. Samo za račune ne mogu da zaradim.

Ne bih nikog da branim ali kako vi sa njima tako i oni sa vama. Ti odes, drugi dodje, tako to ide. Citam temu tamo o tim zahtevima za produzenje koje trazite, ziv se ismejem. Idete doltle da "zahtevate" 50% na 24 meseca. Pitam se ko pise to ovde, da li ste ljudi realni? Ionako ih muzete, uzimate po 12m-18m po dinar i onda cekate da ukinu neki kanal da raskinete ugovor bez nadonade, pa cist bezobrazluk sta radite. Gledate po godinu, godinu ipo za dinar a onda raskinete ugovor jer ste alavi. Pa dosta ste ih muzli realno.

Niko ih ne muze.
Sami skidaju gaće, gore nego kur*ve
A preko toga, i komšiji da crkne krava - ako si kod Jotela, evo dajem ti ja Telekom 18m Dž, samo da da mu crkne!

Evo, ovo ti je skoro 24/7 ponuda
1749729902125.png

24m po 50% je realna cena za ovo djubre sto oni nude od kanala i interneta...2000-2500din plafon mesecno, dosta im...

Pa i oni isto kazu, "za 2.000 - 2.500 i ovo im je previse..". Svako gleda da sto bolje prodje, medjitim, moj upis se odnosio na vas koji uzmete 14m po dinar i u 12om mesecu trazite rupe da ne bi placali dalje vec raskinuli ugovor bez penala.

Nazad
Vrh Dno