I ja sam imao isti problem. Dosao covek i iskljucivao komsije redom dok mu ja vicem sa prozora jel imam upload. Ovde sam imao srece jer mi je spliter bio na banderi pred kucom. Kad je nasao kod koga je zamenio mu je neke kablove u kuci i kada ga je opet zakacio na banderu sve je bilo ok.Supernova zvanično net 200/20 a dobijam 160/O.29 tj. nemam aplaud već 20tak dana ne mogu da mi reše problem.Vaša iskustva? Hvala
Da, spada u ta 3 za telefone iako je za PC.Da li i move.tv ulazi u onih 3+1 uredjaja ili ne?
Mozes direktno kroz MojMts app mislim najbrze ce tako da reaguju, a na mejl dok odgovore... [email protected], ili u krajnjem slucaju zovi 064733 tu se jave za par minutaIma li neki posebni supernova email za reklamaciju racuna?
Nisam jos uvek migriran na mojmts portal. A promenu sifre nisu najavili. Jednostavno su ugasili profile na self_care sajtu.Sada proverio i mogu da se logujem. Proveri da ti nisu promenili sifru korisnika. Pogledaj poslednje racune (papirne ili u elektronskoj formi) ili proveri na mojmts portalu. Mislim da sam procitao da su nekim korisnicima menjali sifre.
Niti ima slajder za podesavanje zvuka, niti mozes da gledas u pozadini ili da promenis tab. Jedino sto je dobro je premotavanje...Evo mene ponovo,
Zahvaljujući jednom članu sam probao konačno novu move platformu naravno web,
Moro sam odma da im pišem jer za govorne softvere em nije pristupačno unos podataka i izbor operatera, em nije pristupačno odabir profila, tako da nisam mogo ko čovek da testiram sve kako treba.
Odradili su skroz glupo.
Totalna glupost ako moram da nagađam gde je to što mi treba, onda stvarno...
Ima da ih smaram dok to ne srede, čim ja budem migriran.
A ne ne prvo da to srede pa onda mogu da razmišljam o migraciji haha.Apel da milanceta sto pre migriraju 😂🤣😂🤣
E to već ne znam, nisam mogo da nabodem da izaberem profil da bi mogo to da pregledam.Niti ima slajder za podesavanje zvuka, niti mozes da gledas u pozadini ili da promenis tab. Jedino sto je dobro je premotavanje...
Hvala ti na odgovoru, jedino i to da im predložim,uz dužno poštovanje izgleda da ekipa ne zna da otkloni kvar. PozdravI ja sam imao isti problem. Dosao covek i iskljucivao komsije redom dok mu ja vicem sa prozora jel imam upload. Ovde sam imao srece jer mi je spliter bio na banderi pred kucom. Kad je nasao kod koga je zamenio mu je neke kablove u kuci i kada ga je opet zakacio na banderu sve je bilo ok.
Isti slucaj za ovo gubljenje konekcije kad gledas nesto duze od par minuta...bas bzvzPa ne verujem, jer nije random. Da imaju timeoute bar bi nekad mogao da iz prve prebacis kanal. Sto posto im network ide u standby posle odredjenog vremena dok ne kliknes nista. Na primer, kada ima mreze i prebacujes kanale, mozes da vracas, prebacujes itd sve koliko hoces, cim ga ostavis na, na primer 5 minuta, i posle toga kliknes bilo sta, on je offline narednih 10 sekundi. I to nije nekad, nego uvek, fiksno. Tako da im je sto posto network u standby-u i onda kad kliknes neko dugme on ga konektuje i dok prodje konekcija treba tih 10 sekundi. Sto je najgore to i ne bi bio toliki da kazem problem, da nema crnih listi koje iskacu dok je uredjaj offline, jer onda ti moras da izadjes i iz toga 2 puta pa tek onda da testiras menjanje kanalaSreca pa imam i Eon za arene i ovo djubre od njihovog boxa, i od danas je spakovan uredjaj, ako bog da da ga ne vidim nikad vise.
Pojasni molkm te standa utadimo?Svaka nova verzija istog browsera zauzima novi slot, kao i razliciti browseri na istom pc, pripazite.
Sto se tice lagova u GUI probajte sa brisanjem android cache'a iz recovery mod'a ..
sinoc odradio i za sada sve radi kao kako treba.
Htedoh da napisem sta treba da se uradi po tebi, ako moze pojasnjenje.Isti slucaj za ovo gubljenje konekcije kad gledas nesto duze od par minuta...bas bzvz
Pojasni molkm te standa utadimo?
Jel ovo za klasinu TV ili app?
Ova aplikacjia postoji preko 2 godine, samo je tek sad stigla u Srbiju. Unapredili su šta su mislili da treba da unaprede. Prosto je tako. Sad trenutno postoji mogućnost da biramo između dve aplikacije, ali uskoro ostajemo samo na jednoj.Pozdrav drugari!
Evo ovako, informacija iz "prve ruke"- od čoveka što radi u Supernovoj. On kaže, da se ne dira ništa, to jest, da se koristi stara MOVE Smart aplikacija, sve dok ne bude ugašena i dok radi, preporuka je da se svo vreme ona koristi. Pošto se još uvek ne zna, kada će nova biti totalno uređena i osposobljena sa svim funkcijama, bez bagova i kočenja i sličnih problema? Eto to mi je rekao, u vezi nove MUVE APLIKACIJE, pa rekoh i ja da podelim ovde to sa vama! 🙂👍
Da ne radi na lepotu korisnika? 😉😃Pa kako to, negde radi brže, negde sporije? Zbog čega?
Na sva ta tvoja pisma njima upucena,da li si ikada dobio konkretan odgovor?Evo mene ponovo,
Zahvaljujući jednom članu sam probao konačno novu move platformu naravno web,
Moro sam odma da im pišem jer za govorne softvere em nije pristupačno unos podataka i izbor operatera, em nije pristupačno odabir profila, tako da nisam mogo ko čovek da testiram sve kako treba.
Odradili su skroz glupo.
Totalna glupost ako moram da nagađam gde je to što mi treba, onda stvarno...
Ima da ih smaram dok to ne srede, čim ja budem migriran.
Ne znam, meni radi sasvim solidno na 'starom' Move boxu. Čak sam instalirao i aplikaciju na EON box, radi dosta dobro.Pa kako to, negde radi brže, negde sporije? Zbog čega?
Pa sem toga da su prigovor u radu servisa pod tim i tim brojem prosledili nadležnoj službi i da će kolege u najkraćem roku razmotriti sugestiju, ništa.Na sva ta tvoja pisma njima upucena,da li si ikada dobio konkretan odgovor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari