Šta je novo?

Supernova (2024)

Sad il' nikad. 😃

Pod uslovom da mogu da udju u recovery mod. Od kako sam dobio ,,unapredjenje,, platforme nisam uspeo da udjem. Doduse probao sam samo dva-tri puta :)

Da li se nekome desava da posle gledanja nekog programa , kada želite da pogledatenl donji meni izbaci prazan "meni".
Onda zabaguje dok se 75 puta ne ispritiska sva dugmad na daljincu...

Saljem sliku

Prilozi

• 20250402_184243.jpg
    20250402_184243.jpg
    391.1 KB · Pregleda: 111
Neka javi ko uspe da raskine zbog izbavivanja ovih kanala. :)

DEL1042DEL vam otvara neka podesavanja za hibridni MOVE, pa vidite sta moze da se cacka.

Ma katastrofa.Vrli cesto se gubi meni.Zakuca pa vrati na program uživo a ti si npr vratio neki program od pre 24h.
Pa onda pokusas da pomeris , onda se ne vidi meni....itd isl...
Da li je jos kod nekoga tako?

Jel i dalje tako, ja sam restartovao na sve mogu nacine, neki serviseri na terenu su mi dali instrukcije ali posle silnih restarta opet isto
Manje al se dešava .Sreća nije taj bol u dnevnoj sobi

A ovo (lista kanala)se pojavljuje na svakih 5 min...samo od sebe....hahahaha
Kakvi kraljevi...

Prilozi

• 20250402_204051.jpg
    20250402_204051.jpg
    173.2 KB · Pregleda: 85
Ako ti se pojavljuje takva lista (bez logotipa i EPG) onda ti se negde gubi internet veza.

Poludeli su skroz, sve vreme ide kajron ! Superstar kanal...

20250402_210136.jpg

aaaaa GIF

Verovatno ti je uključen HDR. U novoj move aplikaciji uključi adaptivni hdr.
Inače novi move boks je brz, baš brzo menja kanale.
Neko je skoro pisao da je bitrate kanala oko 6mbit i da su 50fps, ali meni nešto tu ne štima. Kanali nemaju tu oštrinu. Jedino kad se emituje neki noviji film ili serija pa kad je krupan kadar slika je baš dobra.

Edit:
Kolega shamanNS je merio kvalitet strima preko weba.

Moguće da je do HDR-a medjutim nema opcije na novoj verziji move-a za hdr. Nemam taj novi boks ali mi je stari update-ovan na taj novi softver. Mogu samo velicinu slike da menjam

Da nema neko link za apk od stare move smart aplikacije?(za smart tv)

Zar je tesko u google kucati move smart apk?

Vrh Dno