Daj tačno adresu ili link gde ulazite na taj novi MOVE.TV sajt...Jel radi nekome novi move sajt move.tv ? kod mene kad odem na "log in" samo pokusava da ucita i ne otvara..
Pogledajte prilog 486672
Jel radi nekome novi move sajt move.tv ? kod mene kad odem na "log in" samo pokusava da ucita i ne otvara..
Pogledajte prilog 486672
Samo podsetnik za ljude koji bi da raskinu ugovor bez penala...evo vam povoda, plus Belami je izbacen bez prethogdno obavestenjaI Animal Planet i Travel Channel su u osnovnom paketu.
Da,desava se cestoDa li se nekome desava da posle gledanja nekog programa , kada želite da pogledatenl donji meni izbaci prazan "meni".
Onda zabaguje dok se 75 puta ne ispritiska sva dugmad na daljincu...
Saljem sliku
Brate mili sta su uradiliDa,desava se cesto
Koliko ce im trebati da to isprave 6 meseci...Da,desava se cesto
Ne smes da se oprobas?Neka javi ko uspe da raskine zbog izbavivanja ovih kanala.![]()
Manje al se dešava .Sreća nije taj bol u dnevnoj sobiMa katastrofa.Vrli cesto se gubi meni.Zakuca pa vrati na program uživo a ti si npr vratio neki program od pre 24h.
Pa onda pokusas da pomeris , onda se ne vidi meni....itd isl...
Da li je jos kod nekoga tako?
Jel i dalje tako, ja sam restartovao na sve mogu nacine, neki serviseri na terenu su mi dali instrukcije ali posle silnih restarta opet isto
ja sam podneo zahtev za raskid u ponedeljak jer su mi izbacili svedske akcioneNeka javi ko uspe da raskine zbog izbavivanja ovih kanala.![]()
Stari Beacon Move?DEL1042DEL vam otvara neka podesavanja za hibridni MOVE, pa vidite sta moze da se cacka.
Meni svudaManje al se dešava .Sreća nije taj bol u dnevnoj sobi
Moguće da je do HDR-a medjutim nema opcije na novoj verziji move-a za hdr. Nemam taj novi boks ali mi je stari update-ovan na taj novi softver. Mogu samo velicinu slike da menjamVerovatno ti je uključen HDR. U novoj move aplikaciji uključi adaptivni hdr.
Inače novi move boks je brz, baš brzo menja kanale.
Neko je skoro pisao da je bitrate kanala oko 6mbit i da su 50fps, ali meni nešto tu ne štima. Kanali nemaju tu oštrinu. Jedino kad se emituje neki noviji film ili serija pa kad je krupan kadar slika je baš dobra.
Edit:
Kolega shamanNS je merio kvalitet strima preko weba.
Kolko znam još nisu stigle nove arene.Sada na areni imamo sve. Pa rodjaci za te pare treba svaku Africku ligu da prenosite.
Ma luda kucaAko ti se pojavljuje takva lista (bez logotipa i EPG) onda ti se negde gubi internet veza.
Trebalo bi od sutraKolko znam još nisu stigle nove arene.
To će sad sportklub, ili ono što ostane 😭Sada na areni imamo sve. Pa rodjaci za te pare treba svaku Africku ligu da prenosite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari