Šta je novo?

Supernova (2024)

Potvrđujem skorašnje iskustvo sa razduživanjem CAM-a tako što je dat poslednji račun umesto ličnog dokumenta, sa kog su samo prekucali šifru korisnika. Pretpostavljam, doduše, da su podrazumevali da se ugovor vodi na osobu koja je došla (što u tom slučaju i jeste bilo tačno), ali nisu ništa uradili da to dodatno provere. U načelu bi sve morao da radi nosilac ugovora, ali u praksi dokumenta retko eksplicitno traže, otprilike samo za raskid ugovora. Ja sam se konkretno sto puta raspitivao svašta za razne korisnike i podnosio prigovore u njihovo ime.

Napraviše od Move box-a teško go… sa ovim ažuriranjem. Moralo je da radi i izvlačenje iz struje. Sreća box nije u dnevnom boravku i ugovor do juna.

Pozdrav svima,
imam problem sa Supernova-Telekom prijavljujem vec 10 put ekipa izadje na teren i kazu da je sve ok, ali meni se problem ne resava.
Naime volim da igram kompetitivne igre cs2 i tokom meca imam katastrofa Jitter i gubitak paketa pogotovu u vecernjim satima kad dodjem kuci.
Restartujem ruter itd ma nista ne pomaze, kupio sam nove cat 7 kablove i dalje sve isto, novi drajveri...

Da li Supernova dozviljava da se kupi ruter/modem i da se otarasim ovog Tehnicolor?Ali samo on da mi bude, a ne da koristim njihovo + jos jedan?

Ne znam kako vise da resim problem, a kod mene nema jos uvek podrska za optiku.

Da li neko zna imam modovan box i na supernovinom launcheru je odradio update i sad ovo piše za kanale uživo a kad se vrati nešto onda pušta sadržaj

Prilozi

• 20250327_235758.jpg
    20250327_235758.jpg
    207.4 KB · Pregleda: 130
Pozdrav svima,
imam problem sa Supernova-Telekom prijavljujem vec 10 put ekipa izadje na teren i kazu da je sve ok, ali meni se problem ne resava.
Naime volim da igram kompetitivne igre cs2 i tokom meca imam katastrofa Jitter i gubitak paketa pogotovu u vecernjim satima kad dodjem kuci.
Restartujem ruter itd ma nista ne pomaze, kupio sam nove cat 7 kablove i dalje sve isto, novi drajveri...

Da li Supernova dozviljava da se kupi ruter/modem i da se otarasim ovog Tehnicolor?Ali samo on da mi bude, a ne da koristim njihovo + jos jedan?

Imam isti problem, dolaze 10tak x i kazu da je sve ok :) ali necu odustati dok ne rese.

Pozdrav svima,

Kod nas na žalost to nije moguće!
A inače drugar iz Arizone koji tamo ima usluge od provajdera Cox (Coax mreža) najnormalnije kupi novi modem ili modem/router i samo ih pozove i izdiktira im MAC adresu i posle toga najnormalnije koristi svoj uređaj!
Zar je kod nas to toliko teško uraditi i dozvoliti...!?

Pozdrav svima,

Izgleda da nema pomoci ,ja sta nism radio i nista moj problem kad pukne internet i dok ne izvucem adapter iz struje da se restartuje , nema internet
Naj gore kad nema par dana nikoga kuci ne radi mi kamere Video nadzor

Eto ponovo mi pogasise kanale koje su vratili nakon prigovora i pretnje raskidom 🤬 BAGRA

Eto ponovo mi pogasise kanale koje su vratili nakon prigovora i pretnje raskidom 🤬 BAGRA
I kod mene na Tv-u, a nema ih ni na staroj Move n go aplikaciji, ali zato na novoj Move smart na boksu rade svi kanali, kao i na telefonu na novoj move aplikaciji. Opet cirkus sa njima....
@Џош ne rade ni Mtv kanali osimi osnovnog.

Poslednja izmena:
Da, izgleda da su konačno pogasili kombo pakete. Kod mene ni na MOVE Smart ni na MOVE N GO više nema dokumentarnog, muzičkog i XXX paketa, filmski i dečiji i dalje rade, kao i HBO...

I kod mene na Tv-u, a nema ih ni na staroj Move n go aplikaciji, ali zato na novoj Move smart na boksu rade svi kanali, kao i na telefonu na novoj move aplikaciji. Opet cirkus sa njima....
@Џош ne rade ni Mtv kanali osimi osnovnog.
Evo i ja videh da na movengo nemam kanala za odrasle.

Da, izgleda da su konačno pogasili kombo pakete. Kod mene ni na MOVE Smart ni na MOVE N GO više nema dokumentarnog, muzičkog i XXX paketa, filmski i dečiji i dalje rade, kao i HBO...
Ma nesto cackaju, jer meni rade svi kanali na novoj move aplikaciji. Ako stvarno gase, zovem ponovo, imam i sms i mail da ostaje sve isto...

Evo pripreme za novi MOVE u Nišu 😂, nije kao da već imam korisnički nalog na MojMts ali dobro...
1000009596.jpg

meni je upravo stigla poruka, ovo luda kuca, imam nalog u mtsu napravljen mzoad pre 10ak godina na sporednom mailu dok sam imao box i mobilnu telefoniju kod njih i oni lagano taj mail koriste a na glavnom mailu koji sam dao prilikom uvodjenaj supernove nista.

meni je upravo stigla poruka, ovo luda kuca, imam nalog u mtsu napravljen mzoad pre 10ak godina na sporednom mailu dok sam imao box i mobilnu telefoniju kod njih i oni lagano taj mail koriste a na glavnom mailu koji sam dao prilikom uvodjenaj supernove nista.
Jeste nezgodno, pogotovu ako je neko odavno raskinuo ugovor, ali očigledno su odlučili da daju prednost MTS-ovim podacima, jer se na taj sistem prelazi, a tamo nalozi ostaju zauvek. Tu ti taj sporedni mejl stoji kao kontakt podatak i on je vezan za tvoj JMBG, isto kao šifra korisnika, pa ti se verovatno migracijom glavni mejl izgubio. Tu kao potencijalno veći problem vidim one kojima je bila postavljena interna adresa ([email protected]), koja je prestala da postoji raskidom ugovora. Dodatna komplikacija je što odskora nije moguće samostalno promeniti taj kontakt mejl (ranije je moglo bez problema), pa aplikacija sada upućuje na poslovnicu. Proveri i da li je kontakt telefon ispravan, on makar može samostalno da se promeni.

Kontakt telefon je ispravan, stigao sms ,srecom taj broj koristim 20 godina.
Znaci za izmenu bih morao u poslovnicu , neka hvala, kake sam srece ta izmena bi potrajala

Jel se samo odradi update na TVu i to je to, mislim pre toga se izgovori molitva?

Mala digresija sa aktuelnih tema.

Da li neko ima iskustvo sa gledanjem EON Smart TV aplikacije na internet mrezi mts/Supernova/NetNet ? Kako je resio da moze da vidi United Media kanale (N1, NovaS, SK)?
Sve je veca agonija oko gledanja United Media kanala na EON-u preko drugih operatora, odn. sve je komplikovanije. SBB je na blocklistu ubacio maltene sve opsege IP adresa, cime su sprecili da se "pronadje rupa" kako bi mogli da se gledaju ove programi. IP adrese Telekoma su davno blokirali, potom A1, nedavno Orion a sada i vecinu koji pristupaju preko Yettel-a.

Jedina mogucnost za koju znam je da imas aplikaciju EON OTT ili EON Sat (ex Total TV) kako ovi kanali ne bi bili na GeoBlock-u
Untitled.jpg

Eventualno nesto preko VPN?

Mala digresija sa aktuelnih tema.

Da li neko ima iskustvo sa gledanjem EON Smart TV aplikacije na internet mrezi mts/Supernova/NetNet ? Kako je resio da moze da vidi United Media kanale (N1, NovaS, SK)?
Sve je veca agonija oko gledanja United Media kanala na EON-u preko drugih operatora, odn. sve je komplikovanije. SBB je na blocklistu ubacio maltene sve opsege IP adresa, cime su sprecili da se "pronadje rupa" kako bi mogli da se gledaju ove programi. IP adrese Telekoma su davno blokirali, potom A1, nedavno Orion a sada i vecinu koji pristupaju preko Yettel-a.

Jedina mogucnost za koju znam je da imas aplikaciju EON OTT ili EON Sat (ex Total TV) kako ovi kanali ne bi bili na GeoBlock-u
Pogledajte prilog 486047

Eventualno nesto preko VPN?
Plaćam eon van mreže već godinama, samo zbog sk, imam supernova optički internet, radi bez greške.

Ja EON Premium gledam preko NordVPN lokacija Srbija na supernova internetu, nema geobloka na kanalima, sve radi kao da si na SBB netu.

Poslednja izmena:
@MarkoNed ako neces da placas eon van mreze, onda ti ostaje samo Vpn, mada se on placa, ali moze da se ugrabi neka akcija i nadje za male pare. Mada bolje sacekaj, da vidimo sta ce biti sad od aprila, Eon ti sad treba samo za N1 i NovuS, ali videcemo, svasta je moguce kod njih, mozda i sad ukinu geoblokadu 😁

Nazad
Vrh Dno