Šta je novo?

Supernova (2024)

Daj bre ljudi naucite vec jednom da jasno objasnite sta koristite i odakle su izbaceni kanali?
Da li je u pitanju dvb-c, supernovaott, Move stara aplikacija ili Move nova aplikacija?
Kod mene su svi MTV kanali i dalje prisutni na dvb-c, a na supernovaott samo MTV i MTV 00s.
DVB-C nova Move platforma. Nema ih na listi.
Skeniranje ne pomaže. Jednostavno ih ne pronalazi iako nisu isključeni iz kabla, kao i Hayat kanale (koji su mi nebitni)

Cekaj cekaj cekaj...Onima kojima je aktiviran HBO paket i oni koji ga aktiviraju do 31.3. ostaje dostupan, ALI da li ce to naplacivati ili? I koje su im to fore... Svi mi imamo mail, i broj telefona ostavljen kada smo sklapali ugovor....Zasto takva obavestenja ne salju na mail ili porukom..Sta sad svaki dan treba da pratimo njihovu stranicu jer stalno nesto menjaju, izbacuju i ubacuju...

Cekaj cekaj cekaj...Onima kojima je aktiviran HBO paket i oni koji ga aktiviraju do 31.3. ostaje dostupan, ALI da li ce to naplacivati ili? I koje su im to fore... Svi mi imamo mail, i broj telefona ostavljen kada smo sklapali ugovor....Zasto takva obavestenja ne salju na mail ili porukom..Sta sad svaki dan treba da pratimo njihovu stranicu jer stalno nesto menjaju, izbacuju i ubacuju...
Ukidaju samo paket sa HBO i Cinemax kanalima. Ostaje skuplji paket koji pored kanala uključuje i HBO OD i MAX aplikaciju.

Cekaj cekaj cekaj...Onima kojima je aktiviran HBO paket i oni koji ga aktiviraju do 31.3. ostaje dostupan, ALI da li ce to naplacivati ili?
Kako je ko ugovorio ili dogovorio (prigovorom/podneskom zahteva za raskid pa prihvatanjem stare cene i uključenog HBO paketa do kraja ugovorne obaveze)
I koje su im to fore...
Verovatno im ističe ugovor o licenciranju i daju foru da se svi priključe do 31. bez naknadne prijave, a prelazni period za već priključene korisnike trajaće godinu ili dve, u zavisnosti od odredbi i politike provajdera.

Kod mene na staroj Move Smart aplikaciji su prisutni svi Hayat kanali.
Od MTV, samo MTV i MTV 00s.
Inace imam osnovni tv paket plus defaultni Filmski.

Verovatno usklađuju ponudu sa MTS gde je Hayat dostupan samo u Sandžaku. Za MTV ne znam šta se dešava, ni kod mene ih nema otkad sam prebačen na novi Move.

Koliko vidim nema tv 1000, SCFI nsjverovatnije jos neki , vidim da je lista filmskih nesto kraca imam Super plan 2

Kako je ko ugovorio ili dogovorio (prigovorom/podneskom zahteva za raskid pa prihvatanjem stare cene i uključenog HBO paketa do kraja ugovorne obaveze)

Verovatno im ističe ugovor o licenciranju i daju foru da se svi priključe do 31. bez naknadne prijave, a prelazni period za već priključene korisnike trajaće godinu ili dve, u zavisnosti od odredbi i politike provajdera.
Nije mi jasno zasto ponovo ovako namerno ili sa losom namerom stave obavestenje na sajt?
Ovo je pre svega neposten nacin informisanja korisnika.

Drugo sta u opste znaci recenica: "korisnici koji imaju aktiviran HBO bice na raspolaganju nakon 1. aprila"?
a 1. april za 2 dana.... jos napisu da kosta 549 RSD

Po ranijim dogadjajima znam da namerno formulisu ovako obmanjujucu vest, koja moze da se tumaci kako njima odgovara.
I ne bi oni obavestavali da sve ostaje nepromenjeno,
kao sto ova objava naivno izgleda da je za nekog ko je vec imao HBO ostaje isto.

Ocigledno su im besplatni HBO korisnici skupi pa zele da ih se otresu i umanje stetu.

Screenshot 2025-03-29 153116.jpg

Kacite screen shotove, umesto linkova sa vidljivim datumom, posto menjaju objave kako njima odgovara.
Zato ovo i nije regularan nacin obavestavanja korisnika.

Svi koji imaju ili koji aktiviraju hbo dodatak do 1.4. imace ga do kraja uo. Oni kpji posle toga aktiviraju placace po vecoj ceni ali ce imati 5 kanala plus Max aplikaciju.

Svi koji imaju ili koji aktiviraju hbo dodatak do 1.4. imace ga do kraja uo. Oni kpji posle toga aktiviraju placace po vecoj ceni ali ce imati 5 kanala plus Max aplikaciju.
To i jeste logicno i tako je dogovoreno.

Ali cemu onda obavestenje, cena je ista 549 RSD?

Drugo sta u opste znaci recenica: "korisnici koji imaju aktiviran HBO bice na raspolaganju nakon 1. aprila"? jos napisu da kosta 549 RSD
Trajaće do daljnjeg sve dok neko ne odluči da ga otkaže. Ako mu bude uključen do kraja UO, koristiće ga i dalje, ali plaćaće ga van UO i tako sve dok opet ne istupe sa obaveštenjem da prestaje da bude deo ponude za postojeće korisnike do tog i tog datuma. A1 s druge strane je transparentniji pa kaže da je Deezer za postojeće pretplatnike sa aktivnom pretplatom dostupan do 28.2.2026.

Ukidaju samo paket sa HBO i Cinemax kanalima. Ostaje skuplji paket koji pored kanala uključuje i HBO OD i MAX aplikaciju.
Da, to sam i ja razumeo.
Eto znači ja sam do kraja uo miran što se tiče HBO mada HBO ni ne gledam, više ćale gleda tako da...
Prvo sam razumeo da se ukida onaj dodatni HBO paket što je 549 kolko već beše, a mislim da ostaje HBO u paketima koji su imali dosad HBO zar ne?
jer u paketima koji imaju HBO je i max kao što je i pre bilo.

Mogu da zamolim nekog samo da mi objasni sta se desava sada sa aplikacijama move?Dobio sam onu poruku da od sutra ili ponedeljka se nesto menja, ja sam do sada na 2 tv koristio aplikacije move smart koje sam instalirao klasicno,je l sad znaci da cu morati da instaliram svuda ovu move aplikaciju novu od 1 aprila? I da pokusao sam tu novu move aplikaciju da skinem na telefon cisto da vidim o cemu se radi i moji podatci ne mogu da se logujem sa njima pise da ne psotoje, a sa istim podatcima sam logovan na moj mts placam racune za supernovu isl..

Mogu da zamolim nekog samo da mi objasni sta se desava sada sa aplikacijama move?Dobio sam onu poruku da od sutra ili ponedeljka se nesto menja, ja sam do sada na 2 tv koristio aplikacije move smart koje sam instalirao klasicno,je l sad znaci da cu morati da instaliram svuda ovu move aplikaciju novu od 1 aprila? I da pokusao sam tu novu move aplikaciju da skinem na telefon cisto da vidim o cemu se radi i moji podatci ne mogu da se logujem sa njima pise da ne psotoje, a sa istim podatcima sam logovan na moj mts placam racune za supernovu isl..
Ništa, od sada ćeš moći da koristiš app samo na jednom Smart TV-u, i ti podaci će raditi tek od ponedeljka, ne može još dok ti se ne pojavi u MojMts app da je MOVE usluga aktivirana.

Jel postoji osnov za prihvatanje prigovora, iz razloga smanjenja broja uredjaja,a nisu nikome licno najavili? Mislim da to spada u vazan deo ugovora

Nista ne kapiram.
Imam do kraja UO HBo .
Da li ga od 01.04. placam dodatno?

Bice veselo sa ljudima koji su dijelii SN naloge zbog ovog smanjivanja smart tv slotova

Takodje me zanima.
U okviru paketa imam RTL kockicu npr , dostavljam sliku, a sada je nemam.
Takodje pise da imam Iris Go aplikaciju ali kad udjem ne mogubda pratim sadrzaja (takodje dostavljam sliku)
Sta je problem?
Zna li iko?

Prilozi

• 1000003560.jpg
    1000003560.jpg
    36.8 KB · Pregleda: 52
  • Screenshot_20250329_201026_Chrome.jpg
    Screenshot_20250329_201026_Chrome.jpg
    51.3 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_20250329_201040_Chrome.jpg
    Screenshot_20250329_201040_Chrome.jpg
    36.8 KB · Pregleda: 45
Ne plaćaš HBO, ako ga imaš do kraja UO.
Ne osvrći pažnju na tu listu kanala, to sve navrljano k'o lopatom.
Nemaš Iris Go aplikaciju, to ti nude digitalne servise da ih kupiš.

Iz čiste znatiželje učestvovao sam na jednoj aukciji u ovom programu lojalnosti "AdBaloo" i gle čuda, pobedio. Sluške su u pitanju. Još samo da ih pošalju. Mada, čisto sumnjam...😄
Screenshot_20250329_212039_AdBaloo.jpg

Nazad
Vrh Dno