Šta je novo?

Supernova (2024)

@MarkoNed ako neces da placas eon van mreze, onda ti ostaje samo Vpn, mada se on placa, ali moze da se ugrabi neka akcija i nadje za male pare. Mada bolje sacekaj, da vidimo sta ce biti sad od aprila, Eon ti sad treba samo za N1 i NovuS, ali videcemo, svasta je moguce kod njih, mozda i sad ukinu geoblokadu 😁
Pa iskreno, nisu mi bas najjasniji.
Valjda im sada treba vise nego ikada vidljivost N1 & NoveS u sto vecoj populaciji, umesto sto blokiraju

Jeste nezgodno, pogotovu ako je neko odavno raskinuo ugovor, ali očigledno su odlučili da daju prednost MTS-ovim podacima, jer se na taj sistem prelazi, a tamo nalozi ostaju zauvek. Tu ti taj sporedni mejl stoji kao kontakt podatak i on je vezan za tvoj JMBG, isto kao šifra korisnika, pa ti se verovatno migracijom glavni mejl izgubio. Tu kao potencijalno veći problem vidim one kojima je bila postavljena interna adresa ([email protected]), koja je prestala da postoji raskidom ugovora. Dodatna komplikacija je što odskora nije moguće samostalno promeniti taj kontakt mejl (ranije je moglo bez problema), pa aplikacija sada upućuje na poslovnicu. Proveri i da li je kontakt telefon ispravan, on makar može samostalno da se promeni.
Ček ček, zar kolko ja znam je mogao da se mail menja na mts nalogu?
ja sam mislim da je to bilo prošle godine ili predprošle promenio mail ne sećam se više.
Mislio sam da sam prvo zaboravio šifru jer nisam mts nalog koristio dugo i srećom nisam pa sam izmenio.
@MarkoNed ako neces da placas eon van mreze, onda ti ostaje samo Vpn, mada se on placa, ali moze da se ugrabi neka akcija i nadje za male pare. Mada bolje sacekaj, da vidimo sta ce biti sad od aprila, Eon ti sad treba samo za N1 i NovuS, ali videcemo, svasta je moguce kod njih, mozda i sad ukinu geoblokadu 😁
Videćemo to i mene zanima u vezi nove s jer gledam samo zbog milionera.

Kod nas na žalost to nije moguće!
A inače drugar iz Arizone koji tamo ima usluge od provajdera Cox (Coax mreža) najnormalnije kupi novi modem ili modem/router i samo ih pozove i izdiktira im MAC adresu i posle toga najnormalnije koristi svoj uređaj!
Zar je kod nas to toliko teško uraditi i dozvoliti...!?
Tako je po toj adresi i aktiviraju uređaje. Nego politika im je loša.

Ček ček, zar kolko ja znam je mogao da se mail menja na mts nalogu?
Tako je, to sam i napisao. Ranije je moglo bez problema. Moglo je koliko ove godine u januaru, znači pre samo dva meseca. Ali odskora ne može, čini mi se od istog ažuriranja u kom su dodali Supernovine usluge. Nije, naravno, samo do mobilne aplikacije, važi i za veb verziju portala. Sad jasno stoji: Promenu kontakt imejla možeš izvršiti u MTS poslovnici.

Evo i kod mene, Sremska Kamenica, koristim samo app na tv, njihov box sam odavno stavio u fioku od kad su napravili app za tv, ne znam ni dal se isplati da ga vadim i probam

Prilozi

• IMG_6812.jpeg
    IMG_6812.jpeg
    154.7 KB · Pregleda: 86
Jel su jos nekom ugasili MTV muzicke kanale i ako imam muzicki paket?

Tako je, to sam i napisao. Ranije je moglo bez problema. Moglo je koliko ove godine u januaru, znači pre samo dva meseca. Ali odskora ne može, čini mi se od istog ažuriranja u kom su dodali Supernovine usluge. Nije, naravno, samo do mobilne aplikacije, važi i za veb verziju portala. Sad jasno stoji: Promenu kontakt imejla možeš izvršiti u MTS poslovnici.

Hm zanimljivo, moram baš da vidim.
Mada, ne planiram da menjam mail.
Evo i kod mene, Sremska Kamenica, koristim samo app na tv, njihov box sam odavno stavio u fioku od kad su napravili app za tv, ne znam ni dal se isplati da ga vadim i probam
Opa znači Palanka uskoro sigurno.
Upravo proverih, da, mail ne može više da se menja.
Srećom, odradio sam na vreme.

Poslednja izmena:
Jel su jos nekom ugasili MTV muzicke kanale i ako imam muzicki paket?
Kod mene isto,samo što je u pitanju filmski paket.Pošto se nisu javili na call centar,poslao sam mail pa čekam odgovor ...

Хвала Вам на обраћању. Одговор ћемо Вам доставити у најкраћем могућем року .

Срдачан поздрав,

Ваш мтс

Uh, upravo se box azurirao na poslednju verziju move.. Baguje, koci. Gubi net? Pa me prebaci na neku osnovnu verziju gde mogu samo kanale da listam. Kada bi moglo da se vrati na prethodnu verziju..

Meni isto kod svih paketa fale neki kanali (kao da su zaključani), kao da su pogasili sve pakete i da ima samo osnovni. Možda je zbog prelaska na novi Move, dobio sam poruku da će do 31.03. da se ažurira.

Okej, može li samo neko objasniti da li se Move automatski ažurira ili je potrebno nešto samostalno odraditi?
Keva mi traži da joj namestim kanale koji su odjednom nestali, ja bukvalno ni nemam televizor sa ovim uređajima jer su bespotrebni pored Stremija i Plexa, ali ona i dalje plaća kablovsku.

Ovi slepci definitivno i MTV kanale izbacili iz ponude. Nema ih nigde, da su zakljucani bila bi ponuda da mogu da se kupe, kao sto stoji za neke dokumentarne ili xxx kanale.

Zar nisu u muzičko zabavnom paketu?

Biće sigurno seče kanala, treba im prostora za silne nove Arene.

Naravno da neće izbaciti 100 propagandnih lokalnih kanala.

Zar nisu u muzičko zabavnom paketu?
Kod njih stoji, ali.ja kad udjem da odaberem nema ih nigde. Sad sam zvao CC, ovi su zreli za tuzbu, onaj sms i mail sto smo dobijali kad smo se zalili, pocetkom januara ne vaze, kao "ne znamo mi sa kim ste vi kontaktirali i pisali, ovo je sad ovako, sve se automatski zakljucava i mi ne mozemo nista povodom toga. Kao pisite Ratelu, zalite se, ali tako je kako je"!!! Najveca djubrad i olos. Sad pisem mail ratelu

Ovi slepci definitivno i MTV kanale izbacili iz ponude. Nema ih nigde, da su zakljucani bila bi ponuda da mogu da se kupe, kao sto stoji za neke dokumentarne ili xxx kanale.
Daj bre ljudi naucite vec jednom da jasno objasnite sta koristite i odakle su izbaceni kanali?
Da li je u pitanju dvb-c, supernovaott, Move stara aplikacija ili Move nova aplikacija?
Kod mene su svi MTV kanali i dalje prisutni na dvb-c, a na supernovaott samo MTV i MTV 00s.

Znamo sta koristimo ali sa ovim smecarima uvek problemi. Nema ih nigde, bar kod mene, na na dvb-c, na move nova ni stara. Jedino imam osnovni Mtv, pa pretpostavljam da ih nisu izbacili. Kad se udje u move i ide na kupovinu paketa idem na mizicke tamo ih nema, ni jedan mtv kanal se ne vidi. Mada su mi iz CC potvrdili da ostaju do "daljnjeg" e sad sta mu to znaci ne znam, ali ja ih definitivno nemam... Za Animal i jos neke su potvrdili da su izbaceni...

Koliko su ovi biznis paketi povoljniji od onih za privatne korisnike da je ovo strašno... 😐

Znamo sta koristimo ali sa ovim smecarima uvek problemi. Nema ih nigde, bar kod mene, na na dvb-c, na move nova ni stara. Jedino imam osnovni Mtv, pa pretpostavljam da ih nisu izbacili. Kad se udje u move i ide na kupovinu paketa idem na mizicke tamo ih nema, ni jedan mtv kanal se ne vidi. Mada su mi iz CC potvrdili da ostaju do "daljnjeg" e sad sta mu to znaci ne znam, ali ja ih definitivno nemam... Za Animal i jos neke su potvrdili da su izbaceni...

Ja koristim svoj dvb-c risiver i svi MTV kanali su i dalje tu i rade. Ubaci kabl u TV i preskeniraj dvb-c i onda javi jesu li tu jer je ipak dvb-c glavni.

Majko mila pa ovo nema logike...
Apsolutno, nas ko šiša. Tamo nema kombo paketa, na optici jeste odnos dl/ul 2:1 ali dobro nekome sasvim dovoljno, statička ip adresa, ne znam jel postoji neki način da privatno lice uzme ove pakete 😂.

Meni treba ovo da ima, tj. na supernova korisničkom profilu mi tako piše.

1000019664.jpg
A sad vidim da u MTS app mi stoji da mogu da aktivirano neke od tih stvari...

1000019666.jpg

Ja godinama trazim da uvedu optiku i nista. Pred obnovu ugovora pitam lokalne montere zasto i dalje nema optike i odgovor je da u mom gradu optiku daju samo pravnim licima i privatnim korisnicima u novoizgradjenim zgradama (jedna jedina zgrada u totalu). Bukvalno nas tretiraju kao gradjane drugog reda u odnosu na ostatak drzave, ali im se ocigledno moze jer su monopolisti u mom gradu.

@kalehrl morali bi nešto da kompenzuju kao nagodbu, ali najčešće se odobrava 24 meseca bez naknade upravniku stambene zajednice ili stanarima koje upravnik odredi. Neka se pismenim putem obrati sa zahtevom za uvođenje optičke infrastrukture uz taj predlog i priloži saglasnost više od pola stanara sa njegovim potpisom i pečatom pa pošalje na adresu sedišta Telekoma i onda će oni odozgo morati da nalože izvođenje radova u slučaju da postoji obližnje čvorište. Ne smeju tako selektivno samo da ograniče na novogradnje, to je najverovatnije interna politika onih u tvom mestu, ali neko to mora da raskrinka.

Ja godinama trazim da uvedu optiku i nista. Pred obnovu ugovora pitam lokalne montere zasto i dalje nema optike i odgovor je da u mom gradu optiku daju samo pravnim licima i privatnim korisnicima u novoizgradjenim zgradama (jedna jedina zgrada u totalu). Bukvalno nas tretiraju kao gradjane drugog reda u odnosu na ostatak drzave, ali im se ocigledno moze jer su monopolisti u mom gradu.
Tako su i mene vozali od ugovorne obaveze do ugovorne obaveze, a od optike ništa. Na kraju je Orion provukao optiku i prešao sam kod njih.

• Like
Reagovanja: uji
Kod njih stoji, ali.ja kad udjem da odaberem nema ih nigde. Sad sam zvao CC, ovi su zreli za tuzbu, onaj sms i mail sto smo dobijali kad smo se zalili, pocetkom januara ne vaze, kao "ne znamo mi sa kim ste vi kontaktirali i pisali, ovo je sad ovako, sve se automatski zakljucava i mi ne mozemo nista povodom toga. Kao pisite Ratelu, zalite se, ali tako je kako je"!!! Najveca djubrad i olos. Sad pisem mail ratelu
Komso rekoh ti ja da predjes kod lokalca...

Majko mila pa ovo nema logike...
Nema, ja ostavio samo net bez ugovora 150/10Mbit, za februar racun 2716din a drugaru isti paket koji ima obavezu 3200...
Još čekam lokalca mada mi je ova cena za net ok ali net je počeo uveče opasno da prekida, mikro prekidi neki, ako se nastavi moraću da prijavim.

Nazad
Vrh Dno