Šta je novo?

Supernova (2024)

@bokistech
Verovatno zavisi i od toga kako "produžuješ ugovor"?

Ja sam ćaletu za "Senior" tarifu "produžio" koristeći dugme / opciju na MojMTS portalu i tu je ugovor poslat na mail u roku od 5 minuta.

Za kevu je išlo blefiranje sa podnošenjem zahteva za prenos u A1 mrežu da bi joj ponudili 50% popusta na "Omorika S" paket (što jei dobila na kraju) pa je tu išla varijanta da joj šalju SMS na koju odgovara sa "DA". Ni taj SMS nije stigao odmah posle telefonskog poziva u kom je dogovoren 50% popust nego tipa posle sat i po, a mail sa primerkom ugovora je stigao tek nekih 3-4 sata posle SMS.
Ista situacija , ali meni su poslali na mail u roku pola sata za produzenje ugovora sa mnogo boljim uslovima .

Prvi put sam trazio prebacivanje u Yetel , a drugi put da se broj prebaci u A1 i oba puta ugovor mi stigao na mail
A u pitanju su bili Soko lite i Omorika M i ponude su bile extra

Stigla mi je pre 4-5 dana ova nova aplikacija na move uredjaj, i to nista ne radi. Ali bukvalno, stalno iskace neka crna lista kanala preko ove aplikacijine, menjanje kanala nekad traje 3 nekad bukvalno 5 sekundi. Vracanje unazad ne radi, tipa kad probam da premotam arenu unazad on mi prebaci na rts, itd. Jezivo, ne znam kako da probam neki apdejt ali gledali smo veceras fudbal i pokusavanje da prebacimo sa jedne na drugu arenu je bilo jezivo iskustvo. Ne gledam televiziju osim u ovakvim slucajevima kad je neki fudbal, ali da sam neko ko koristi na dnevnom nivou, verovatno bih bio jako besan
:)

@ Simstagram90 - crna lista programa se pojavljuje kada Box izgubi konekciju ka srveru odakle povlaci podatke.
Od jutros se to i meni desava, na svaka dva tri promenjena kanala izgubi se net .. pa iskoci crna lista .. pa opet dodje net i radi kako treba i tako na svakih 30-40 sec. Za sve to vreme pc konekcija radi bez prekida.

Kod mene nekoliko dana uredjaj krene pa aj da kazemo kao da zuji, zamrzne se slika i odradi reset?
Ovo se desava bar jednom dnevno

E sad,da li ostaju modovani(ko je modovao) iki ce morati ponovo da se moduju pitanje je sad :)
E ovo i mene zanima, 1h već tražim neki podatak - i ništa ne uspeh da nađem. 😄 Šta će biti sa MODOVANIM (MODIFIKOVANIM) MOWE BOX-ovima?
Ima li neko taj podatak? Pošto, koliko mi se čini, da na MODOVANIM M. BOX-ovima, nema mogućnost da se skine nova MOVE APLIKACIJA? Možda i grešim? Ali eto ČEKAM DA mi neko, pojasni šta i kako dalje, za MODOVANE MOVE BOX-ove? 🧐

Od danas proradilo

Prilozi

• Screenshot_20250324_123458_MOVE.jpg
    Screenshot_20250324_123458_MOVE.jpg
    38.7 KB · Pregleda: 113
  • Screenshot_20250324_123532_MOVE.jpg
    Screenshot_20250324_123532_MOVE.jpg
    111.6 KB · Pregleda: 113
E ovo i mene zanima, 1h već tražim neki podatak - i ništa ne uspeh da nađem. 😄 Šta će biti sa MODOVANIM (MODIFIKOVANIM) MOWE BOX-ovima?
Ima li neko taj podatak? Pošto, koliko mi se čini, da na MODOVANIM M. BOX-ovima, nema mogućnost da se skine nova MOVE APLIKACIJA? Možda i grešim? Ali eto ČEKAM DA mi neko, pojasni šta i kako dalje, za MODOVANE MOVE BOX-ove? 🧐
Evo iz prve ruke da vam javim, imam modovani move box, odradio je najnormalnije ažuriranje, i ostalo je sve što sam dodavao, smarttube, stremio itd.
Jedno je sigurno da se aplikacija sporije pali, sporije se menjaju kanali, desi se da mora da se restartuje itd. Ima tumbnail slike kada se premotava sadržaj , što ranije nije imalo, ali je stara Move smart aplikacija mnogo bolje radila, bar na tom njihovom boksu. Imam i 50'' Sony tv sa odličnim hardverom , videću da li će i tamo da radi sporije..

Meni na Move box jos na starom.Nije stiglo ažuriranje.Al gore,predhodni post sam stavio da mi je proradila nova Move apk za mobilne
Jedino ako je tako,pošto imam i Iris go preko tarife Soko lite

Azuriran mi move i sada nigde ne vidim prikaz svih emisija koje sam stavio u omiljene ? Gde se to nalazi sad ? Do sada je samo bilo potrebno da pritisnem dugme sa srcem na daljinskom, a takodje je bilo i u samom meniju.

Posle koliko vremena oni treba da potvrde obnovu ugovora i aktiviraju isti, jer sam dobio onaj mejl da napišem da sam saglasan sa svim uslovima u subotu i jesam ali još uvek nisam nijedan odgovor dobio a prošlo je 48h?

@ Simstagram90 - crna lista programa se pojavljuje kada Box izgubi konekciju ka srveru odakle povlaci podatke.
Od jutros se to i meni desava, na svaka dva tri promenjena kanala izgubi se net .. pa iskoci crna lista .. pa opet dodje net i radi kako treba i tako na svakih 30-40 sec. Za sve to vreme pc konekcija radi bez prekida.
Tacno je to u pitanju, kad se pojavi ta crna lista pise u gornjem desnom uglu -- OFFLINE MODE. Znaci cekamo update. :D

Ostaje modovan box i nakon nadogradnje na novu platformu. Pisao sam vec u odgovarajucoj temi.

Posle nekog vremena,ažurirao se move.Jeste sporije menjanje kanala kao što je neko rekao .Ipak sa starim ,ne pretvara u smart mogucnosti kao što su najavili

Azuriran mi move i sada nigde ne vidim prikaz svih emisija koje sam stavio u omiljene ? Gde se to nalazi sad ? Do sada je samo bilo potrebno da pritisnem dugme sa srcem na daljinskom, a takodje je bilo i u samom meniju.
Koliko sam zapazio za ovih desetak dana od ažuriranja nema toga više,nekako sam stekao utisak da taj koji je isprogramirao novi softver baš i ne provodi mnogo vremena pred tv ekranom!

Ostaje modovan box i nakon nadogradnje na novu platformu. Pisao sam vec u odgovarajucoj temi.
Pa BRATE daj pošalji mi link ka toj temi ili bilo šta, da vidim šta i kako? Celo prepodne buljim po forumu i ne nađoh TOTALNO OBJAŠNJENJE...Može i u PP 😉👌
Unapred hvala. 👍

Pa BRATE daj pošalji mi link ka toj temi ili bilo šta, da vidim šta i kako? Celo prepodne buljim po forumu i ne nađoh TOTALNO OBJAŠNJENJE...Može i u PP 😉👌
Unapred hvala. 👍

Nazad
Vrh Dno