ZO11/666
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 24.05.2024
- Poena
- 5
U pravu si, ali gde ima da daju više? Eon ista priča?Onda to je za raskid ugovara.
U pravu si, ali gde ima da daju više? Eon ista priča?Onda to je za raskid ugovara.
TV boxovi se računaju kao TV uređaji.Mobilni uredaji to se racunaju tv boxovi ili ?
Proverio sam na A1 mobilnom internetu i radi. Kasnije ću da proverim SBB@milosh30 Radi li mobilna aplikacija van mts/supernova mreže?
Meni je dovoljno da mi radi na kompu jer preko telefona ne koristim.TV boxovi se računaju kao TV uređaji.
E pa to za profile to je ok jer samo jedan mi je dovoljan.U poređenju sa starom platformom
Pozitivno: Kreiranje profila, sortiranje kanala po želji, veći broj HD kanala, premotavanje na 99% kanala, lepši interfejs.
Negativno: Ograničen broj uređaja, samo jedna smart TV aplikacija.
Jel ima 4K kanala?To znamo, tema je Supernova
CestitamJej, uvažena mi je žalba. Ostajem na staroj ceni. Izgleda da je stavljanje ratela u cc značilo 🤣
Kako gde ? Pa trenutno imam 3 slota I zauzeta su budu li smanjili na jedan podnosim raskid ugovora.U pravu si, ali gde ima da daju više? Eon ista priča?
Razumem te, isti slučaj i kod meneKako gde ? Pa trenutno imam 3 slota I zauzeta su budu li smanjili na jedan podnosim raskid ugovora.
Kolko znam da daju na 3 mobilna uređaja i na 1 smart tv zar ne?Kako gde ? Pa trenutno imam 3 slota I zauzeta su budu li smanjili na jedan podnosim raskid ugovora.
Ne, ja imam 3 slota ukupno plus 2 Move box-a sve ukupno 5 tv-a.Kolko znam da daju na 3 mobilna uređaja i na 1 smart tv zar ne?
kao što je i bilo s tim što je ovaj stari movengo bilo na pet urređaja.
I kako onda upravljaš uređajima tj. brišeš i to isto preko move aplikacije? tj. preko move.tv?Stari nije delio TV i mobilne uređaje. Može 5 uređaja i npr svi mogu da budu TV
I kako onda upravljaš uređajima tj. brišeš i to isto preko move aplikacije? tj. preko move.tv?
Može preko aplikacije.I kako onda upravljaš uređajima tj. brišeš i to isto preko move aplikacije? tj. preko move.tv?
Hvala, videću to sve kad budem uspeo se prijaviti.Može preko aplikacije.
Nema sanse tako da funkcionise, pre ce move box biti slot koji se ne racuna. Tako bi domacinstvo imalo uskugu samo na jednom televizoru.Samo da jos jednom potvrdim za slucaj da nisam dobro razumeo. Znaci, to jedno mesto za smart tv apk ce se samo popuniti obzirom da koristim njihov move box i ostace mi samo 3 slota za mobilne aplikacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari