Šta je novo?

Supernova (2024)

@milosh30 Radi li mobilna aplikacija van mts/supernova mreže?

Za koje korisnike je ovo novo? Za MTS ili Supernova?

Za sve. Verovatno prvo za SN, pa malo kasnije i za mts.

Ja sam Supernova korisnik, ali na ovom novom ne radi, a staro radi normalno.

Pa dobro valja li to novo ili je neka *******cija? Ogranicenje uredjaja svi imaju.

Moguće da idu postepeno jer tamo kad uđem u super tv na moj mts, ne vidim nigde ništa za move.
I kad pokušam na move.tv da se ulogujem, piše greška, pogrešno korisničko ime i lozinka.

U poređenju sa starom platformom
Pozitivno: Kreiranje profila, sortiranje kanala po želji, veći broj HD kanala, premotavanje na 99% kanala, lepši interfejs.

Negativno: Ograničen broj uređaja, samo jedna smart TV aplikacija.

TV boxovi se računaju kao TV uređaji.
Meni je dovoljno da mi radi na kompu jer preko telefona ne koristim.
U poređenju sa starom platformom
Pozitivno: Kreiranje profila, sortiranje kanala po želji, veći broj HD kanala, premotavanje na 99% kanala, lepši interfejs.

Negativno: Ograničen broj uređaja, samo jedna smart TV aplikacija.
E pa to za profile to je ok jer samo jedan mi je dovoljan.
Video sam tamo na movetv.ba, da možeš da vidiš koliko uređaja imaš i to.
mislim da je interface sličan zar ne?

Jej, uvažena mi je žalba. Ostajem na staroj ceni. Izgleda da je stavljanje ratela u cc značilo 🤣

Jel ima 4K kanala?
Da. Ima i 4K video klub.

Screenshot-2025-02-25-12-31-40-386-com-mtssi-supernova-edit.jpg

Jej, uvažena mi je žalba. Ostajem na staroj ceni. Izgleda da je stavljanje ratela u cc značilo 🤣
Cestitam :) Oni su izgleda automatski odbijali prve prigovore (ako su slati iz poslovnice, kao u moj slucaju) ali cim se posalje detaljniji mail (i plus Ratel u njemu) tad to bude prihvaceno...cak sta vise sami nude resenje, pa pripazite i na to, jer ni to nije bas legalno sa njihove strane

Nadam se da nece menjati dok nam ne istekne ugovor kao sto su i sa kanalima uradili, mada su mi apolon iskljucili

Samo da jos jednom potvrdim za slucaj da nisam dobro razumeo. Znaci, to jedno mesto za smart tv apk ce se samo popuniti obzirom da koristim njihov move box i ostace mi samo 3 slota za mobilne aplikacije?

Samo da jos jednom potvrdim za slucaj da nisam dobro razumeo. Znaci, to jedno mesto za smart tv apk ce se samo popuniti obzirom da koristim njihov move box i ostace mi samo 3 slota za mobilne aplikacije?
Nema sanse tako da funkcionise, pre ce move box biti slot koji se ne racuna. Tako bi domacinstvo imalo uskugu samo na jednom televizoru.

Nazad
Vrh Dno