Šta je novo?

Supernova (2024)

Izvinjavam se ako je vec pomenuto, nisam pratio temu. U januaru je stigao uvecan racun, povecanje cene u toku ugovorne obaveze, gde sam navodno obavesten o tome (iako nisam dobio nikakvo obavestenje).
Da li postoji mogucnost da se raskine ugovorna obaveza zbog toga bez penala, ili mrka kapa? Hvala unapred.

bilo je obavestenje na mts sajtu i poslali su poruku probajte da se zalite.

Ja malo pre videh da mi ugovor istice u aprilu, moracemo da ih pritisnemo za minimum 50% na racun ili odosmo u Yettel.
Digli mi 1700 din racun u odnosu na od pre dve godine, a od usluga nista.

Ovaj move uredjaj on nema mogucnost da instaliram neku aplikaciju?
Sinoc htedoh da pustim sa fleske deci film (tako sam pustao preko EON uredjaja) kad ono cvrc milojke

Uskoro će imati.

Izvinjavam se ako je vec pomenuto, nisam pratio temu. U januaru je stigao uvecan racun, povecanje cene u toku ugovorne obaveze, gde sam navodno obavesten o tome (iako nisam dobio nikakvo obavestenje).
Da li postoji mogucnost da se raskine ugovorna obaveza zbog toga bez penala, ili mrka kapa? Hvala unapred.
Zalba, meni je pre neki dan stigao odgovor da cu zadrzati stari paket i cenu do isteka ugovorne obaveze ( oktobar).

Kod mene sve kao sto pise u ugovoru...

Prilozi

• Screenshot_20250221-104650.png
    Screenshot_20250221-104650.png
    796.9 KB · Pregleda: 236
  • Screenshot_20250221-104757.png
    Screenshot_20250221-104757.png
    516.8 KB · Pregleda: 128
  • Screenshot_20250221-104645.jpg
    Screenshot_20250221-104645.jpg
    84.2 KB · Pregleda: 228
@calaja vide ti se brojevi, izmeni skrinšotove (obrisaću post kroz pola sata, odnosno kad primetim izmenu)

Meni Super Plan S, a bio je M. :D I videh da cu da im placam 500din vise jos par racuna, jer na prigivor mi jos nisu nista odgovorili a platio racun.
Sta savetujete kad dodje vreme za obaranje, koliko je max sto moze da se dobije?
Prosli put mi digli pretplatu, i nista nisu dali bolje u paketu, a dobio samo jedan mesec gratis.
Sad digli za jos para, jos losiji paket, jer za 800 din, vise mogu samo net da dobijem bolji, sto je prejadno a da placam skoro 5k.
Da su makar net dali jaci, jer mi to najvise i znaci, tv i ne gledam, pa ajde, ili net i hbo, sto je i ok, ovako smece pretplata za paprenu cenu koja ne vredi vise od 1500din mesecno.

Da li moze da se izvuce 50% za dve godine, koji je max iz pregovora koji moze da se izvuce?

Malopre me zvala teta iz Supernove (do sad sam bio NetNet) nudila net 400/400 i novu opremu za istu cenu kao do sad (150/60) za 1900din, ali i novi ugovor, ovaj mi traje do juna 2025, nisam prihvatio nista 😃

Vezano za novu platformu…

Od ponedeljka 24. krecu polako migracije, prvo stanovnici Surcina-Bg opstina, @Naci da javis utiske :)
Nova platforma ce imati i gugl podrsku odnosno play prodavnicu.
Platforma koristi AI radi analize profila kako bi se poboljsalo korisnicko iskustvo.
Imace podrsku za Chromecast.
Hybrid uredjaji (move) ce je podrzavati naravno, ali novi korisnici ce dobijati novi android box - tako da po sadasnjoj info, ostaju postojeci move uredjaji bez mogucnosti zamene za novi jer ce imati potpuno iste mogucnosti.
Kada migracije pocnu svi ce dobijati sms poruke sa username-om i sa informacijom da kreiraju lozinku putem moj mts aplikacije.
Move’N’Go ide u peMziju i zvanicno - nece vise biti moguc download i koriscenje nakon sto predjete na novu platformu.
Jel će važiti stari username i pass od Move n go za novu Move aplikaciju ili će morati da se pravi novi?

Ajde procitaj opet sta sam napisao, ako treba i tri puta pa ces sam saznati odgovor :D

Ima li neke informacije da li će ta nova aplikacija moći da se instalira na android 7 kao iris ili i dalje ostaje na 8+?

Update…
Novi android box (sa slike) ce dobijati samo novi korisnici na optici, ostali hybrid move :)
Gledanje na max 4 uredjaja istovremeno (1 smart tv i 3 mobilna uredjaja).
Sto se tice aplikacije, android 9.0 ce biti minimum sto se telefona tice uz ios naravno. Pored toga, Tizen/WebOs/Vida i ostali koji imaju play store.

Prilozi

• IMG_4620.jpeg
    IMG_4620.jpeg
    124.4 KB · Pregleda: 166
Znači biće samo 1 smart tv slot :3? E tu su me razočarali... Na ovom bosanskom promo MOVE paketu je bilo 2 tv-a 2 telefona.

"Operatorka-Teta" iz Supernove kaže mi sledeće:

(Odeš do poslovnice, poneseš papirilogiju o invalidnosti i sve to ćete rešiti kod njih, i imaš popust u zavisnosti od visine invalidnosti.)

Naglasio sam da koristim INTERNET i TV i paket SUPER PLAN 2M, kaže da imam prava na popust pošto je na jednom računu.
Baš tako, odem ja danas u poslovnici i šta kažu?
Kažu sledeće :
Za paket (SUPER PLAN 2M) a i ostale PAKETE SUPERNOVA DAJE 20% popusta i nema veze kolika vam je invalidnost.😕
Tako da je TO TO... bar u ovoj poslovnici gde sam ja bio, jer kod njih JE SVE MOGUĆE.
DA IMAM IZBORA, OTIŠAO BIH OD NJIH KOD BILO KOG DRUGOG ALI DRUGOG IZBORA NEMAM... SAMO OVA LOPOVSKA "SUPER"NOVA 😕👎👎

Dobio ćale sms nakon mog prigovora mail-om ali ja ne razumem ovo?

"Postovani, obavestavamo Vas da ce Vam nastavak koriscenja nasih usluga od februara 2025. godine do isteka obaveznog perioda vazenja ugovora, biti omogucen u skladu sa iznosom osnovne mesecne naknade po uslovima ugovora do momenta prelaska na aktuelnu ponudu. Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete koriscenjem nasih usluga i molimo Vas da izmirite racun za januar 2025. godine. Vas Telekom Srbija"

Koja je to OSNOVNA cena mesečne naknade? Plaćao je 1600 din Supernova M paket ali je to bila neka ponuda sa 50% popusta.

U moj mts se pojavila opcija da se aktivira "Move" ali mi se čini da i dalje nema funkciju

@Spanjeli 3400 je cena za UO (ako je ugovor sklopljen pre leta 2023. umanjenje za eRačun je 50, a posle toga 100 dinara).

Vezano za novu platformu…

Od ponedeljka 24. krecu polako migracije, prvo stanovnici Surcina-Bg opstina, @Naci da javis utiske :)
Nova platforma ce imati i gugl podrsku odnosno play prodavnicu.
Platforma koristi AI radi analize profila kako bi se poboljsalo korisnicko iskustvo.
Imace podrsku za Chromecast.
Hybrid uredjaji (move) ce je podrzavati naravno, ali novi korisnici ce dobijati novi android box - tako da po sadasnjoj info, ostaju postojeci move uredjaji bez mogucnosti zamene za novi jer ce imati potpuno iste mogucnosti.
Kada migracije pocnu svi ce dobijati sms poruke sa username-om i sa informacijom da kreiraju lozinku putem moj mts aplikacije.
Move’N’Go ide u peMziju i zvanicno - nece vise biti moguc download i koriscenje nakon sto predjete na novu platformu.
ok probacu nesto.

Moja "MISIJA" završena!
Upravo sam OBNOVIO UGOVOR preko telefona i potvrdio preko EMAILA.

Uspeo sam da "ISKUKAM" 12 meseci 50% što je za moj paket SUPER PLAN 2M 12 meseca po 2.450 din. A ostalih 12 meseca PUNA CENA.

***. mislim da je ovo OK PONUDA i da nebi dali ništa više povoljnije od ovoga?

PS. (javite se dali je neko uspeo nešto bolje i više da OSTVARI od benefita i popusta).

Ovako je kod mene od danas na Moj MTS nalog. MTS sajt: Screenshot_20250221-180419~2.jpg Screenshot_20250221-175443.png Screenshot_20250221-175758.png Screenshot_20250221-180216.png Moj MTS aplikacija: Screenshot_20250221-182847~2.jpg Screenshot_20250221-182950.png Screenshot_20250221-184209.pngScreenshot_20250221-184352~2.jpgScreenshot_20250221-184639~2.jpg Ostalo je još samo da nas prebace na novu MOVE aplikaciju.

Prilozi

• Screenshot_20250221-182950.png
    Screenshot_20250221-182950.png
    158.9 KB · Pregleda: 27
Vrh Dno