Šta je novo?

Supernova (2024)

@uji @zexoni70 @Naci @poglavicas ako moze misljenje za tekst iznad sto sam napisao u vezi prigovora jer ste i vi pisali da vam je stigao uvecan racun za HBO, i naravno jos neko ko se bavi tumacenjem zakona. Ovo sam izvukao iz clana 139 za sta mislim da je bitno i oko cega sad ima da nas zezaju, pa bolje da znamo da li da platimo iznos koji smo placali prethodna 3 racuna ili da i dalje cekamo dok nam ne iskljuce?

Svakako će biti umanjen sledeći račun ako sad platite uvećan ukoliko ste dobili potvrdu da će račun biti umanjen — dođe na isto, jer evo, kraj februara oni i dalje nisu izdali korigovane račune na Supernovi koliko vidim gotovo nikome, na MTSu nekima jesu.

Ja sam svoj platio uvećan i videću ako mi u martu ne umanje taj višak na februarskom računu pišem naravno opet prigovor.

@uji @zexoni70 @Naci @poglavicas ako moze misljenje za tekst iznad sto sam napisao u vezi prigovora jer ste i vi pisali da vam je stigao uvecan racun za HBO, i naravno jos neko ko se bavi tumacenjem zakona. Ovo sam izvukao iz clana 139 za sta mislim da je bitno i oko cega sad ima da nas zezaju, pa bolje da znamo da li da platimo iznos koji smo placali prethodna 3 racuna ili da i dalje cekamo dok nam ne iskljuce?
meni je stigla ispravka.... pre neki dan videcemo za februar sad kad dode.

@silver11 pisao sam za otpis potraživanja na ime troškova u vezi sa raskidom ugovora po Članu 131 i delimično su uvažili (januarski korigovan, sitna razlika za decembarski plaćena i da ih moje oči više ne vide).

Pa ne možeš ako nisi dobio slot u Mojmts app, ne mogu ni ja :)

Ja sam probao i sa supernova šifrom a i sa MTS šifrom koju vidim u moj mts app, ali trenutno neće ni sa jednom da se uloguje. Verovatno još nije aktivno za supernova korisnike.
Edit: mada vidim i da na sajtu piše kažu Move uz Super plan 3 i 4 a ja sam na 2.

Ja sam probao i sa supernova šifrom a i sa MTS šifrom koju vidim u moj mts app, ali trenutno neće ni sa jednom da se uloguje. Verovatno još nije aktivno za supernova korisnike.
Edit: mada vidim i da na sajtu piše kažu Move uz Super plan 3 i 4 a ja sam na 2.
Ja kad uđem na uloguj se ne vidim nigde polje za unos podataka, al sačekaću neko vreme.

Neko je rekao da treba od ponedeljka ažuriranje na move. Još ništa od toga

Rekao je da od danas polako počinje. Prvo Surčin, ako se ne varam.
Neće moći svi odjednom. Potrajaće ovo 10-15 dana, najmanje.

Svi korisnici koji budu prebačeni na OTT Move servis dobiče sve što ovakav servis sa njime nosi, a to je i kašnjenje od 20ak sekundi u odnosu na DVB-C signal.

Na hibridnim box-evima (verovatno prvenstveno za korisnike na kablu, ostaće hibridni režim sa kombinacijom DVB-C (za live TV) i OTT za sve ostalo.

Rekao je da od danas polako počinje. Prvo Surčin, ako se ne varam.
Neće moći svi odjednom. Potrajaće ovo 10-15 dana, najmanje.
Otvorio sam sajt move.tv, i glupo je odrađeno to za prijavu.
Ne znam kako da vam objasnim, nije klasično kao na maksu al dobro sačekaću neko vreme, pa ću probati.
Malo je za čitače ekrana nepristupačno.

Ako stvarno ograniče sa 4 SmartTV uređaja + Box na 2 SmartTV uređaja + Box, bolje da ništa nisu dirali.

1 nalog za Smart TV i tri za mobilnu apk ili tablet.
Screenshot_20250224_115754_Samsung Internet.jpg

… šta se dešava sa starom Move Smart app i platformom…?! Ostaje do kraja UO isto ili i to ‘unapredjuju’ na ovu novu ‘pogodnost’…?!

Jel mora da se dobije novi stb uredjaj ili ce biti azurirani ovi sto imammo?

Ovo 1 smart im nije trebalo 🤣😂🤣😂 ( a to znaci i uskoro i mts (Iris=Move)) , sad se medju prijateljima mora traziti favoriti ili eci peci ...... , ne isplati se vise ni hrcak biti 🤣😂🤣 bice mnogo razocarenja u mom okruzenju dok se sport ne objedini u Arenama i svima budu dostupne 😂🤣😂

Ovo 1 smart im nije trebalo 🤣😂🤣😂 ( a to znaci i uskoro i mts (Iris=Move)) , sad se medju prijateljima mora traziti favoriti ili eci peci ...... , ne isplati se vise ni hrcak biti 🤣😂🤣 bice mnogo razocarenja u mom okruzenju dok se sport ne objedini u Arenama i svima budu dostupne 😂🤣😂
I sve kad spoje u Arene sport.Nakon toga Arene idu kao poseban paket i doplata .
Nemaju više konkurenciju
Jel mora da se dobije novi stb uredjaj ili ce biti azurirani ovi sto imammo?
Izgleda ce ažurirati ove. Samo ne znam kako ce raditi. Spec .starog uredjaja

Kod mene Move radi na laptop Kompjuter telefon i vontar box , sasvim normalno kao do sada
dali to pricate ko nije imao do sada dobice

Novi Move Box je naj verovatnije SDMC 4K S905X4 OTT Box ili nešto izuzetno slično tome, sa 16GB flash memorije i 2GB RAM memorije.

Od dekodera ima:
H264, H265, VP9, AV1

Sam SOC podržava i DVB, ali kolko vidim to ovaj novi Move Box nema. Možda ima neku varijantu koju će koristiti na Coax-u.

Nazad
Vrh Dno