Danas sam presao na supernovu, TV+fiksni+net, Koji je uopste njihov portal za logovanje? Salje me stalno na moj.mts.rs, a kada se tamo uloguejm imam samo podatke za mobilni, koji je nevezan sa kablovskom.
Email ti je Koji si dao za ugovor a sifra ti je sifra korisnika tvoja u ugovoru.Hvala. Mozda glupo pitanje, ali kako da dobijem lozinku? Ne vidim nigde opciju registracije.
Nema „tvog naloga Supernova“, već OTT je gledanje televizije na webu ili aplikaciji, a SelfCare portal služi za uvid u detalje paketa i upravljanje uređajima. Korisničko ime je e-mail prijavljen u sistemu, a password šifra korisnika, sa mogućnošću da se menja. Opcija plati račun je zasebna i vodi te ka stranici plaćanja preostalog ukupnog dugovanja, za šta ti je potrebno samo ime i prezime i šifra korisnika.Jel to znaci da na moj nalog Supernova ne moze da se vide detalji usluge vec samo placanje racuna a kako se vidi kod ostalih?
Samo da dodam još da korisnici koji su potpisali ugovor od septembra 2024. godine i kasnije imaju novu šifru korisnika sa kojom se loguju na Moj mts ne mogu više uopšte da pristupe opciji plati račun i vide dugovanje sa novom mts šifrom korisnika jer su da kažem automatski već prebačeni u mts bazu.Nema „tvog naloga Supernova“, već OTT je gledanje televizije na webu ili aplikaciji, a SelfCare portal služi za uvid u detalje paketa i upravljanje uređajima. Korisničko ime je e-mail prijavljen u sistemu, a password šifra korisnika, sa mogućnošću da se menja. Opcija plati račun je zasebna i vodi te ka stranici plaćanja preostalog ukupnog dugovanja, za šta ti je potrebno samo ime i prezime i šifra korisnika.
Naravno da to znam, ali sam samo naglasio da korisnici sa novom mts šifrom korisnika više nemaju pristup servisu plati račun!https://moj.mts.rs/Pregled-b2c^ racune sada mozes da placas putem moj mts aplikacije
Tako je, Supernovin račun na portalu Moj mts ili app vidiš samo dok ga ne platiš, a kada ga izmiriš on se faktički briše i više nemaš evidenciju, uvid ili da ga skineš kao što je slučaj sa računima za mts mobilnu telefoniju...@zexoni70 zato me je i zbunio tvrdnjama da u Moj mts nema istaknute usluge za Supernovu, već samo za mts mobilnu i nema detaljan uvid. Verovatno da još uvek tamo nisu uvezeni Super paketi kao što se sve vidi za Box.
U moj mts aplikaciji se pokazuju samo paketi koji imaju fiksnu telefonsku liniju (Super PLAN 3) i dostupan je uvid u potrošnju kao i listing za fiksni telefonski broj. Za TV i Internet usluge nije dostupan nikakav uvid nego samo plaćanje računa@zexoni70 zato me je i zbunio tvrdnjama da u Moj mts nema istaknute usluge za Supernovu, već samo za mts mobilnu i nema detaljan uvid. Verovatno da još uvek tamo nisu uvezeni Super paketi kao što se sve vidi za Box.
A to je malo bezveze, bar što se tiče uvida u račune...U moj mts aplikaciji se pokazuju samo paketi koji imaju fiksnu telefonsku liniju (Super PLAN 3) i dostupan je uvid u potrošnju kao i listing za fiksni telefonski broj. Za TV i Internet usluge nije dostupan nikakav uvid nego samo plaćanje računa
Pa bravo!Email ti je Koji si dao za ugovor a sifra ti je sifra korisnika tvoja u ugovoru.
Šta je SelfCare portal?a SelfCare portal služi za uvid u detalje paketa i upravljanje uređajima.
U detalje TV paketa, da budem precizniji, ali to se svakako vidi i u opcijama OTT portala gde se gleda televizija. S tom razlikom što tu brišeš suvišne uređaje ako si prekoračio 5 (zamenio mobilni/tv/tablet).Ne bi trebalo da je to jer to služi za gledanje tv-a, a čovek kaže da je SelfCare portal za uvid u detalje paketa
verovatno pise u ugovoru.... ja mislim da meni radi i dalje logovanja na ott sajt i sa starom sifrom korisnika ja sam migriran valjda na novi mts nalog dobio sam i novu sifru korisnika ott sajt uglavnom gledam na poslu gde imam samo pc nemam tv na poslu.Pa bravo!
Ja juče pitah za ovo ali si mi ti sada dao odgovor. Inače radilo logovanje sa starim kredencijalima koji su poslati na mejl pre skoro 2 godine. Kad su promenili box zbog kvara više nije radilo jer je umesto stare šifre trebalo ukucati šifru korisnika.
Znači nigde se ne mogu videti detalji ugovora, koji je paket, datum isteka ugovora itd.?
Nemam pojma kada kreće kod svih korisnika. Znam da zaposleni u MTS koji imaju Supernovu već nekoliko meseci imaju novu platformu.
Skoro svi kanali su u HD i imaju vraćanje unazad.
Da se nadovežem, proveru oko statusa HBO paketa možete izvršiti u 'moj mts' aplikaciji u delu 'moje porudžbine'.Vrlo moguće da su nam HBO+ otključali na zahtev, a u sklopu novogodišnje promocije, pa od 1. februara kreće naplata.
Treba to proveriti sa ovim lopurdama.
U suštini nije nova, već se koristi u BiH, CG i u ovde kod Yunet korisnika.Jel imas jos nesto oko te famozne nove platforme, jel vredi cekati? Ovaj manda94 slao neke slike ali se odjednom predomislio. Kaze sporije nego na irisu. Sve neki insajderi, a niko ne zna kako izgleda.![]()
Nisam se predomislio nego nisam kuci samim tim ne mogu da saljem.Jel imas jos nesto oko te famozne nove platforme, jel vredi cekati? Ovaj manda94 slao neke slike ali se odjednom predomislio. Kaze sporije nego na irisu. Sve neki insajderi, a niko ne zna kako izgleda.![]()
U suštini nije nova, već se koristi u BiH, CG i u ovde kod Yunet korisnika.
To je ona Move aplikacija koja se može pronaći na Play Store (ne Move Smart).
U suštini skoro identična kao Iris, nema neke razlike u brzini. A svakako je bolja od trenutne Move Smart koja je katastrofa.
Evo nekoliko screenshotova. (Ima neku zaštitu pa umesto slike pokazuje crn ekran)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na Move box UCA-BI60R će pustiti update i dobije se ova aplikacija umesto trenutne.Hvala na fotkama. Pa sta je ovde novo onda, isti k. Jesi dobio samo aplikaciju ili si dobio uredjaj? Na sta si instalirao ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari