Jel to proverena informacija za 6 meseci?Nije vise 3 meseca, sad je 6 meseci bez aktivne usluge na adresiSto opet moze da se izgura uz razne kombinacije pripejda, eventualno neki Iris/Move/Eon nalog za smart tv od nekog druga/rodjaka
Ah, zbog Pink Western moram da aktiviram Filmski paket
Treba sacekati pa videti na kraj, Ja imao samo osnovni a sad nakalemili jos@keza Budi bez brige, ti juče reče da ti je filmski paket aktiviran. 🙂
Meni na portalu jos uvek piše samo osnovni paket.
Još Lokalni paket da potrpaju lokalne kanale, Regionalni za regionalne, Star za Star kanale, Sportski itd. i na kraju će bez doplate ostati onih 10-ak zemaljskih.Lista Super TV i Kombo paketa
Već 22 dana mi nije odgovoreno na zahtev za raskid uo, zakonska obaveza je 7 dana. Koje korake preduzeti?
Već 22 dana mi nije odgovoreno na zahtev za raskid uo, zakonska obaveza je 7 dana. Koje korake preduzeti?
Ma bezite od SN makar koristili kućni net i iptv liste
Moje mišljenje o njima je jakoooo loše posle korisničkog iskustva sa njima
Nikad ih neću više koristiti - nema veze sto su mts -uzas su bili - pogotovo po pitanju interneta i resavanja odnosno ne rešavanja problema nastalih kod njih .
Plus nisu ni malo jeftini ili jeftiniji od ostalih provajdera .
Isto i kod mene. Prvo osnovni a zatim isti raspored paketa kao kod tebe. Prezalicu gubitak kanala iz druga dva paketa. Samo da MAX radi zbog klinaca.Meni juče pisalo da imam samo osnovni paket, danas piše ovako.
Da li je HBO+ tu samo tokom januara dok je sve otključano, to ostaje da se vidi. Max aplikacija mi radi, HBO u video klubu ne radi.
- SUPERNOVA - RV - L.R BEOGRAD
- HBO
- Osnovni TV paket
- Filmski
- Dečiji
- svod Osnovni TV Paket
- svod Filmski
- svod Dečiji
- live HBO+
Evo kako je kod mene od danas na Moj MTS nalog i na Supernova korisnički portal:
Pod ugovorom sam još tri i po meseca. Datum isteka ugovora nije promenjen. Sve je otključano i aktivirano da radi do 31. januara,osim Elite paketa.Jel to znaci da si od 17.01. bez ugovorene obaveze?
Kod mene stoje četiri. Nisi dobro izbrojao. Super Plan 3L (sada Super Plan 3M).@Zile84
Meni stoje tri servisa "promena_BOX_UO_JOB", a tebi pet.
Koji Super Plan paket si bio pre migracije?
Kod mene za sada radi i Apollon.Vratili su HBO i mom komšiji koji se nije ni žalio ni ništa, izgleda da sami vracaju sve kako je bilo dok vam traje ugovor, sem apolona njega su zaključali i komšiji i meni
Što, misliš da će iskljuciti opet HBO?Polako ljudi, sacekajte 1.febraur. Nije SN tako darezljiva...
Znajuci prethodna iskustva sa SN mislim da hoce, sad je jos uvek promo period pa je sve otkljucano. A sto se tice Hbo pazite samo da vam ne naplate posle, kao sto su radili prethodnih godina, ukljucivali ljudima bez poziva, oni nastavili da gledaju i po isteku akcije, dok nije stigao prvi racun...Što, misliš da će iskljuciti opet HBO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari