Šta je novo?

Supernova (2024)

Stiglo u moje sanduče ali nije za mene. Moj je stigao pre nekoliko dana i juče sam vratio opremu. Možda neko prepozna da je za njega.
1000003853.jpg

Nije vise 3 meseca, sad je 6 meseci bez aktivne usluge na adresi :) Sto opet moze da se izgura uz razne kombinacije pripejda, eventualno neki Iris/Move/Eon nalog za smart tv od nekog druga/rodjaka
Jel to proverena informacija za 6 meseci?
Koje su to kombinacije pripejda nakon 110 dana od MTSa ako se gleda IPTV?

Meni su rekli da se ovi kombo paketi mogu besplatno menjati na mesečnom nivou.

Mada čini mi se da ovo sve vodi ka stvaranju sportskog paketa za Arenu koji će se doplaćivati. Već su pojedini operateri u regionu na zahtev Telekom izdvojili Arena Premium kanale u poseban paket koji će se dodatno naplaćivati.

@keza Budi bez brige, ti juče reče da ti je filmski paket aktiviran. 🙂
Meni na portalu jos uvek piše samo osnovni paket.

Sad su mi vratili HBO ali ne radi u videoklubu, jel zna neko kad se zavrsava ova famozna migracija?

Од јутрос ми господа шаљу 3х нове лог ин податке за мове н го, 3х ми ресетују све и ако су ми прошле недеље све наместили. Опет на ТВ где ки је картица избацује да сњ претплстим за ХБО.

Очигледно не знају шта раде, а П интернету не смем ни да причам. Очигледно је да да знају само да мењају пакете и цене а да нешто поправе то је већ тешка прича.

Пакет је иначе 200/20.

Prilozi

• 1737045055507568.jpeg
    1737045055507568.jpeg
    116 KB · Pregleda: 119
Kako se prave brljivi, ja se žalio na Apollon koji mi ne radi, a imam sms u kome piše da će mi Apollon raditi bez naknade do kraja UO, a oni poslali ovu generičku poruku.
Šta li da radim?

Prilozi

• Screenshot_20250117_132237_Messages.jpg
    Screenshot_20250117_132237_Messages.jpg
    156 KB · Pregleda: 95
Ma bezite od SN makar koristili kućni net i iptv liste
Moje mišljenje o njima je jakoooo loše posle korisničkog iskustva sa njima
Nikad ih neću više koristiti - nema veze sto su mts -uzas su bili - pogotovo po pitanju interneta i resavanja odnosno ne rešavanja problema nastalih kod njih .
Plus nisu ni malo jeftini ili jeftiniji od ostalih provajdera .

Meni juče pisalo da imam samo osnovni paket, danas piše ovako.
  • SUPERNOVA - RV - L.R BEOGRAD
  • HBO
  • Osnovni TV paket
  • Filmski
  • Dečiji
  • svod Osnovni TV Paket
  • svod Filmski
  • svod Dečiji
  • live HBO+
Da li je HBO+ tu samo tokom januara dok je sve otključano, to ostaje da se vidi. Max aplikacija mi radi, HBO u video klubu ne radi.

Ma bezite od SN makar koristili kućni net i iptv liste
Moje mišljenje o njima je jakoooo loše posle korisničkog iskustva sa njima
Nikad ih neću više koristiti - nema veze sto su mts -uzas su bili - pogotovo po pitanju interneta i resavanja odnosno ne rešavanja problema nastalih kod njih .
Plus nisu ni malo jeftini ili jeftiniji od ostalih provajdera .

Радо бих побегао да имам неки избор у Лозници. Или МТС АДСЛ или Супернова. Зато их и боли уво. 2 године не решавају проблем што је интернет у вечерњим сатима катастрофа, две године. А знају цене да мењају. Није проблем ни да платим за нешто што ваља, а ово је ужас.

Слепци они највећи. Послао сам им упит о раскиду уговора, идем на мобилни нет ако ништа.

Meni juče pisalo da imam samo osnovni paket, danas piše ovako.
  • SUPERNOVA - RV - L.R BEOGRAD
  • HBO
  • Osnovni TV paket
  • Filmski
  • Dečiji
  • svod Osnovni TV Paket
  • svod Filmski
  • svod Dečiji
  • live HBO+
Da li je HBO+ tu samo tokom januara dok je sve otključano, to ostaje da se vidi. Max aplikacija mi radi, HBO u video klubu ne radi.
Isto i kod mene. Prvo osnovni a zatim isti raspored paketa kao kod tebe. Prezalicu gubitak kanala iz druga dva paketa. Samo da MAX radi zbog klinaca.

Lista Super TV i Kombo paketa, neko je tražio:

Pogledajte prilog 476520
Evo kako je kod mene od danas na Moj MTS nalog i na Supernova korisnički portal: Screenshot_20250113-064925~2.jpg Screenshot_20250113-065211~2.jpg Screenshot_20250117-194527~2.jpg Screenshot_20250117-200102~2.jpg Malo pre sam sve proveravao. Za sada sve radi. Na Move Smart na video klub rade skoro svi video katalozi. Samo što se za neki dokumentarni filmovi i serije traži pretplata. Sada je ubačen i Discovery katalog. Moraću da ih pozovem da mi ovaj dečiji paket zamene za dokumentarni.

Jel to znaci da si od 17.01. bez ugovorene obaveze?

@Zile84
Meni stoje tri servisa "promena_BOX_UO_JOB", a tebi pet.
Koji Super Plan paket si bio pre migracije?

Nije ni važno, ali na ovim slikam opet brojim - pet.
Plus "Promena_BOX_BEZ_UO_JOB. To verovatno znači bez promene u ceni.
Meni vratili HBO. Bar nešto.

Kod mene su koliko vidim vratili kanale posle prigovora ali net nisu dizali. Jedino ako i dalje ne traje promocija 🤔

Vratili su HBO i mom komšiji koji se nije ni žalio ni ništa, izgleda da sami vracaju sve kako je bilo dok vam traje ugovor, sem apolona njega su zaključali i komšiji i meni

Raskinusmo konacno, imam utisak vise da je to zbog gotivne radnice u Shoppiju u Borci nego zbog icega drugog.
U fazonu, znas kako...donesi ti opremu nazad i raskidamo. Kakvo cekanje na odgovor kakvi bakraci. I ja donesem i zaista bi tako.

Hvala Bojana. :)

Što, misliš da će iskljuciti opet HBO?
Znajuci prethodna iskustva sa SN mislim da hoce, sad je jos uvek promo period pa je sve otkljucano. A sto se tice Hbo pazite samo da vam ne naplate posle, kao sto su radili prethodnih godina, ukljucivali ljudima bez poziva, oni nastavili da gledaju i po isteku akcije, dok nije stigao prvi racun...

Nazad
Vrh Dno