Znači nisi podneo raskid, samo si im zapretio, da li to stvarno pali?Juče sam poslao mejl da želim raskid ugovora i da ne prihvatam nove cene i promenu paketa.Danas poziv od supernove da ostaje sve isto do kraja ugovora.Trazio sam da mi pošalju i napismeno.
Kako funkcioniše telefonija kod Supernove? Koji aparat se dobija i da li moram da koristim taj?
Gde si nasao cenovnik? Na sajtu su i dalje stare ceneI Super Net paketi idu gore, mašala
Pogledajte prilog 470092
Ja sad jurim lokalca za optiku da vidim kada će da dođe do mene, da uzmem nešto bez ugovorne obaveze pa da sačekam jer mu je 250Mbit sa 70 kanala za 3 TV-a 2300din.
Pitanje, raskidi mogu do 5 januara ili do kad? Obaveštenje je na sajtu ali nema ga na računima, naravno da što manje ljudi vidi.
Izvini Koji je to internet Bez ugovorne obaveze od Supernove?Pa zato što su prevaranti:
Dokument ''Super NET - Mesečna naknada od 5-1-2025''.![]()
Korisnička podrška: Dokumenti i uputstva za privatne korisnike | Moja Supernova
Dostupno na našem sajtu za sve postojeće i buduće korisnike! Preuzmi u PDF formatu sva važna Supernova dokumenta - uputstva, pravilnike, cenovnike, ugovore!mojasupernova.mts.rs
Ja se čuo sa lokalcem, do marta će biti kod mene, 250/50Mbit, oko 70 kanala osnovni paket za 3 tv-a, 2300din, u planu je povećanje uploada na 125Mbit.
Tako da uzimam sad od 16.12. od Supernove 100/10 jer mi treba za posao net (radim kući) bez ugovorne obaveze i kad ovaj dođe konačno ćao-zdravo Telekomu.
Nije od Supernove, već od „lokalca“. Pritom, ako je nov ugovor van ugovorne obaveze, ide i priključna taksa pa zato i navodadžišu na ugovornu obavezu da bi se to izbeglo. Znaš i sam da nema više promena paketa kad hoćeš, nego mora novi ugovor.Izvini Koji je to internet Bez ugovorne obaveze od Supernove?
Izvini Koji je to internet Bez ugovorne obaveze od Supernove?
gde si ti ovo nasao da mi znat :S 2999 bez ugovorne 100/10Pogledajte prilog 470129
Super Net 100 - 3550din bez ugovorene obaveze.
Priključen sam na mrežu Supernove, tadašnji Kopernikus i pre njega od 2005.
A da, zaboravih, još jedna prednost lokalca je što nema ugovorne obaveze, plaća se priključenje 3000din i to je to.
au brate mili 3000 dinara za 100mb bogme bice da trazim drugog.gde si ti ovo nasao da mi znat :S 2999 bez ugovorne 100/10
to mozda za coax zato sto ce na optici bit 1/1 :/ ***** li gaTačno je, nema da brineš.
nema veze sad je sve 1/1 cak i coaxto mozda za coax zato sto ce na optici bit 1/1 :/ ***** li ga
nazalost samo optika 1/1 ali ne i coax zvao sam za to.nema veze sad je sve 1/1 cak i coax
huh? meni rekli da i coax isto ide 1/1 zvao sam i ja takodenazalost samo optika 1/1 ali ne i coax zvao sam za to.
onda pojma nemaju sta rade nit govore , jedno govore drugo rade m im gahuh? meni rekli da i coax isto ide 1/1 zvao sam i ja takode
hahaha znaju oni vrlo dobro sta rade kad dizu cene svakih 9 meseci.onda pojma nemaju sta rade nit govore , jedno govore drugo rade m im ga
Na koaksijalnoj mreži supernova koristi low-split, odnosno samo 60MHz je dostupno za upload, a 750MHz za TV kanale i download. Dok ne promene sve splitere na mreži (ne verujem da će u narednih nekoliko godina) brzine za upload neće biti veće od 40Mbps, jer je na jednom CMTS ukupan upload za sve korisnike 108Mbps, dok je ukupan download oko 1000Mbps.huh? meni rekli da i coax isto ide 1/1 zvao sam i ja takode
Pogledajte prilog 470129
Da li je moguće da za dve godine povećaju cene za više od 80%, nekada je ovaj najmanji paket bio 1500din?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari