Jel taj popust samo za nove korisnike ili i trenutne? Meni rekose da posto sam stari korisnik ne mogu nikakav popust da dobijem.@delboy Tako je. Ako se doda još jedna usluga (fiksni), na paket Super Plan 3L daju 5 meseci 50% popusta na pretplatu.
Gde moze da se vidi koji kanali idu u novim paketima, ne mogu da nadjem u dokumentacij
![]()
Predstavljeni novi MTS paketi: simetriÄne brzine na optici, viÅ¡e GB na mobilnoj i veÄe cene!
Operator Telekom Srbija objavio je znaÄanije izmene svih paketa u okviru MTS i Supernova brendova u utorak, 5. novembra.Âtelesrbija.rs
Evo ovako:Vise puta je ponovljeno ovde, svim korisnicima sleduje poskupljenje ili migracija paketa
![]()
Od 9. januara 2025. aktuelna komercijalna ponuda važi za sve mts korisnike
mojasupernova.mts.rs
Stabilno i lepo radi, više ljudi mi je potvrdilo. Preuzimanje je uvek moguće ali to ne bi trebalo skoro da se desi niti Telekom ima više para za tako nešto, oni više nigde kredit ne mogu da dobiju jer su dužni preko 1,5 milijarde evra.… uopšte ne bi razmišljao, ako je internet usluga stabilna… dok ne stigne SN, MTS šaps i do njega, to je savršeno…
Verujem da je pisano ali nisam stigao toliko u nazat da pročitam. Da li je moguć raskid ugovora po tom osnovu kao i kod prošlog poskupljenja?Vise puta je ponovljeno ovde, svim korisnicima sleduje poskupljenje ili migracija paketa
![]()
Od 9. januara 2025. aktuelna komercijalna ponuda važi za sve mts korisnike
mojasupernova.mts.rs
Tako mi je rečeno...@milancedjukanovic Kako paket Super Plan 2M sa popustom za invalidna lica iznosi 2350? Zar popust nije 20% na pakete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari