Šta je novo?

Supernova (2024)

@delboy Tako je. Ako se doda još jedna usluga (fiksni), na paket Super Plan 3L daju 5 meseci 50% popusta na pretplatu.

… 50-5 je verovatno na koaksijalnom ili VDSL, na optici su im aktuelni samo ti simetrični paketi…

Znaci ako imam samo optiku nemogu da uzmem paket od 50-5 nego moram ovaj skuplji ? Pre dve godine imao sam 50-5 na optici . Sada deru .

@delboy Tako je. Ako se doda još jedna usluga (fiksni), na paket Super Plan 3L daju 5 meseci 50% popusta na pretplatu.

Onda mene to poskupljenje i ne kaci nesto drasticno, jos kad bih mogao neki mesec preko da izboksujem bilo bi ekstra.

Važi za postojeće korisnike koji dodaju jednu uslugu u paket.
10 meseci popusta na pretplatu daju korisnicima koji dodaju dve usluge.

Prilozi

• Screenshot_20241205_143146_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241205_143146_Samsung Internet.jpg
    121.8 KB · Pregleda: 40
Sada sam zvao i njihov call centar. Izgleda preko optike moze samo 200-200 nemoze manja brzina . Pre tacno dve godine uzeo sam preko optike 50-5 . Sada smo j... jeza u ledja . Nista kada mi istekne ugovor prelazim opet u wireless nazalost .

Da li je neko dobio odgovor iz Supernove, vama koji ste poslali mejl da niste saglasni sa promenama i da li su vam ponudili nesto?

… još uvek ne, spamujem skoro svaki dan…
Btw., da li je neko ubacio fiksni sa bakarne parice u neki od Supernova planova…?! Da li je postojala mogućnost da fiksni ostane na bakru ili i on ide kao obavezno na optiku-ruter…?!

I Super Net paketi idu gore, mašala

1733408254509.png

Ja sad jurim lokalca za optiku da vidim kada će da dođe do mene, da uzmem nešto bez ugovorne obaveze pa da sačekam jer mu je 250Mbit sa 70 kanala za 3 TV-a 2300din.

Pitanje, raskidi mogu do 5 januara ili do kad? Obaveštenje je na sajtu ali nema ga na računima, naravno da što manje ljudi vidi.

… uopšte ne bi razmišljao, ako je internet usluga stabilna… dok ne stigne SN, MTS šaps i do njega, to je savršeno…

Trenutno je Super Plan 2M 3600 din. vidim da su postavili novu cenu od 4800 din. Hoće li satarim korisnicima koji su pod ugovorom od 1 januara podići na tu cenu?

… uopšte ne bi razmišljao, ako je internet usluga stabilna… dok ne stigne SN, MTS šaps i do njega, to je savršeno…
Stabilno i lepo radi, više ljudi mi je potvrdilo. Preuzimanje je uvek moguće ali to ne bi trebalo skoro da se desi niti Telekom ima više para za tako nešto, oni više nigde kredit ne mogu da dobiju jer su dužni preko 1,5 milijarde evra.
Pošto je vest objavljena 01.12.2024. znači do kraja meseca može da se otkaže ili dobije da se ne menja ocena.

Svi mogu da raskinu osim ako ne ponude da ostanu isti uslovi do isteka ugovorne obaveze.

Naravno, pa sami su radili kampanju raskida ugovora korisnika SBB-a kada je SBB ovako povećao cene.

@milancedjukanovic Kako paket Super Plan 2M sa popustom za invalidna lica iznosi 2350? Zar popust nije 20% na pakete?

Moj prijatelj juče uzeo Super Net 100 na dve godine 2700din i sad će morati da raskine zbog poskupljenja, komedija.

… banda su - ovo ne sme da im prodje, makar da se čuje i utiče na druge… u tom slučaju, sve su znali i do juče, ali ipak te ubedjuju da je UO obavezujuća…

koliko sam ja ukapirao tematski paketi (filmski, dokumentarni, dečji i ostali) su za mts korisnike-na iris platformi a za supernova korisnike na move platformi su sledeći paketi:
mozda grešim ali iris i move nisu iste platforme.
zasto se konstantno forsira i pominje iris na ovoj temi kad iris nema veze sa supenovom. kapiram da je sve to mts ali ne treba spajati nesto sto nema veze jedno sa drugim

@rameddenas Nisu iste platforme, to stoji, ali spisak kanala u dodatnim paketima je isti. I cena istih.

Ja MAX ne vidim ni u jednom novom paketu ? Nisu ga valjda ukinuli ?
Da ispravim sebe, postoji u najjacim paketima u okviru hbo+

Postoji kao HBO+ paket i ide u osnovnoj ponudi u super plan 3 L paketu.

Nazad
Vrh Dno