Šta je novo?

Supernova (2024)

Inače primetio sam da u zavisnosti od paketa varira mogućnost gledanja Move N Go i Move Smart van Srbije.

Konkrentno u BiH i CG se može bez gledati na srednjem i najskupljem paketu, a ko ima najjeftiniji paket dobija one "pruge" i poruku da kanal nije dostupnan na toj teritoriji.

Kupih danas novi 4K 43 smart tv, mogu reći da app radi odlično, samo su SD kanali zaista slabijeg kvaliteta, mogli su malo jači bitrejt, mada opet, da je preko STBa sigurno bi bila bolja slika za uživo program ali nema veze, barem nema više dva daljinca :D
A jel ovaj Travel XP na MOVE SMART 4k ili ide 1080p?

SD kanali su kriminalno lošeg kvaliteta. Npr. Federalna TV ide u 848x480 što je smešno. Ne znam šta ih sprečava da te kanale puste u HD rezoluciji kad već postoje.

Kupih danas novi 4K 43 smart tv, mogu reći da app radi odlično, samo su SD kanali zaista slabijeg kvaliteta, mogli su malo jači bitrejt, mada opet, da je preko STBa sigurno bi bila bolja slika za uživo program ali nema veze, barem nema više dva daljinca :D
A jel ovaj Travel XP na MOVE SMART 4k ili ide 1080p?
A da gledas uživo preko CA modula?

ja sam prebacen na moj mts portal potpisao novi ugovor ali ja i dalje ne vidim opciju za sve racune koje sam platio.
Instaliraj "Moj mts" app. Opcija "Racuni" pa kad kliknes na paket imas sve tvoje racune:
Super plan 4:
IMG_20241101_172901.jpg

Izgleda da je pregled računa moguć samo za pakete sa mobilnom/fiksnom linijom, tj, Super Plan 3 i 4 pakete.
Za Super Plan 2 ne.

Izgleda da je pregled računa moguć samo za pakete sa mobilnom/fiksnom linijom, tj, Super Plan 3 i 4 pakete.
Za Super Plan 2 ne.
Poz!
Možeš da vidiš kad ti stigne račun kad uđeš u računi, ja tako gledam preko sajta, a kad izmiriš ti piše nema neizmirenih računa.
Superplan 2 l.

Novi sam korisnik Supernove,prelistao sam temu,samo nesto da potvrdim.
Meni je digitalni stb prijemnik postavljen na brzu pretragu na simbol rate 6875KS/s, medjutim prilikom skeniranja on nalazi sve kanale na 6890 i nekih desetak kanala na 6875.Iz tog razloga imam baš tih desetak duplih kanala na istoj poziciji .Odakle kanali na 6875KS/ ako je Supernova 6890?

Pozdrav drugari specifican problem

super nova internet i sve normalno radi oko 12 sati nestane i dodje i pojavi mi se bosanska zastava nije vise srpska ip mi pocinje sa 200 nesto dal jos ima neko tih problema

Da li Supernova tv paket moze da se gleda na Yettelu?

Što se tiče signala, Supernova u Starčevu kod Pančeva, blagi užas, zovemo, pišemo ali uzalud.Katastrofa!!!!!

Moguće da
Ni ja ne mogu da obrišem ni putem mobilne app ni putem sajta.
Možda zavisi koji je box u pitanju, ovaj sa coax ne može.
Ja imam sa coax-om, Stb v2 se vodi u aplikaciji, i obrišeš i nestane kao i bilo koji uređaj, ja prvih tipa godinu i po dana nisam ni koristio uređaj, i stalno su mi bili 5 drugih uređaja u slotovima, i kad sam dovukao coax, obris'o sam jedno mesto i zvao operatera, on mi restartovao sve kao ne moze sad tek tako bla bla i aktivirao ga. Posle toga sam radio to još jednom kad je nekom od drugara hitno trebalo da gleda nešto, isto bris'o i ista procedura za nazad. Doduše to nisam radio sigurno godinu dana pa su mozda i lupili neke blokade za brisanje toga. Moguće da više ne može, ako ti je baš stalo, mogu sutra da probam kad prođe fudbal nedeljni. :D

Već sam se javljao ovde zbog produženja ugovora koji je istekao 26 OKT, bio sam u poslovnici ali nisam ništa ostvario jer se priključak odavno vodi na oca. Moralo bi da sve ide preko call centra.
Kao prvo, želeo bih da ovo odradim sa što manje kontakta/razgovora sa gospodom iz BG-a, jer se gadim kontakta sa bilo kakvim operaterima. Nemam želje da se bavim pretnjama raskidom, ucenjivanjem i sl...
Trenutni paket mi je Super Plan 2S (3099 din), koji mislim da ni ne postoji na sajtu. Internet 80/8+TV osnovni paket, bez ičeg drugog. Što se tiče internet brzine zakucan sam na 80/8 već 4 god. Želeo bih da ostvarim neki mali upgrade interneta, recimo bar na nekih 100/10. Koji bi paket trebalo da biram za neki bolji net i koliko bi to koštalo?

@Novatech Grešiš, najbolje je kontaktirati ih preko mejla, samo napiši da želiš da obnoviš ugovor, i da te neko nazove u vezi toga.
Kada te nazovu, pitaj da li mogu da se dobiju neki popusti u vezi obnove ugovora, traži 12 meseci sa 50% popusta npr.
Onda, ako se dogovorite, dobiješ ugovor na mejl, proveriš, i odgovoriš da pristaješ, i to je to.
Poslovnica služi samo za razduživanje opreme.

@Novatech
To bi bio paket "Super Plan 2S", Net 150 + TV Start, po ceni od 3.299 dinara, sa UO na dve godine i uračunatim e- računom.

Pustiću im sutra poruku preko FB stranice, pa će se valjda neko javiti.
@Novatech
To bi bio paket "Super Plan 2S", Net 150 + TV Start, po ceni od 3.299 dinara, sa UO na dve godine i uračunatim e- računom.
Da nije to Super Plan 2M? Znači za celih 200 din više bih dobio skoro duplo brži Internet? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito 🤔 Može li Coax kabel da izgura te brzine? Nisam na optici, ali sve mi je do sada radilo besprekorno. Internet radi bez prekida, brzine su stabilne.
Što se tiče popusta za novi ugovor, nikad mi nisu dali više od 1 meseca za 50%. Ne verujem da će se to promeniti sada.

Poslednja izmena:
Pustiću im sutra poruku preko FB stranice, pa će se valjda neko javiti.

Da nije to Super Plan 2M? Znači za celih 200 din više bih dobio skoro duplo brži Internet? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito 🤔 Može li Coax kabel da izgura te brzine? Nisam na optici, ali sve mi je do sada radilo besprekorno. Internet radi bez prekida, brzine su stabilne.
Što se tiče popusta za novi ugovor, nikad mi nisu dali više od 1 meseca za 50%. Ne verujem da će se to promeniti sada.
nista uzmi samo reci da zelis predji na plan novi i vrv ce ti reci moras novi ugovor da potpises i za sto ti kazes 200 din dobices vise , ma da za taj plan sto ti imas nikad cuo

I Super Plan 2 i S i M po istoj ceni. 🤔

Prilozi

• Screenshot_20241103_185237_Drive.jpg
    Screenshot_20241103_185237_Drive.jpg
    202.2 KB · Pregleda: 49
nista uzmi samo reci da zelis predji na plan novi i vrv ce ti reci moras novi ugovor da potpises i za sto ti kazes 200 din dobices vise , ma da za taj plan sto ti imas nikad cuo
Taj paket stoji iz doba Kopernikusa. Dok su oni bili ponekad sam i dobijao ubrzanje interneta i povoljnosti za obnavljanje ugovora. Kako smo presli na Telekom nisam dobio apsolutno nista, sve stoji zakucano vec 4 god. Koristim CBN ruter, koji verovatno niko odavde vise ni ne koristi.
I prilikom proslog obnavljanja ugovora sam razmatrao da predjem na Super Plan 2m, ali tada sam trenutnu brzinu placao 2600 din, dok je sada 3100 din. Razlika je sada daleko manja, i ako je moguce precicu na bolji paket.

Taj paket stoji iz doba Kopernikusa. Dok su oni bili ponekad sam i dobijao ubrzanje interneta i povoljnosti za obnavljanje ugovora. Kako smo presli na Telekom nisam dobio apsolutno nista, sve stoji zakucano vec 4 god. Koristim CBN ruter, koji verovatno niko odavde vise ni ne koristi.
I prilikom proslog obnavljanja ugovora sam razmatrao da predjem na Super Plan 2m, ali tada sam trenutnu brzinu placao 2600 din, dok je sada 3100 din. Razlika je sada daleko manja, i ako je moguce precicu na bolji paket.
naravno da mozes https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Paketi/Super-PLAN-2 biras koji ces paket

Nazad
Vrh Dno