Šta je novo?

Supernova (2024)

Kod mene na SN optici radi Yettel TV.

Koje su mi opcije preko supernove.
Vidim da je bila neka opcija za jedan dinar 12 meseci.
Vidim da se dobija dva STB, koliko dodatnih mogu da doplatim.
Da li njihova aplikacija može da se koristi preko TV-a.
Neka ideja mi je da obezbedim 6 tv prijemnika, što preko STB, što preko aplikacije.
moze app za tv i box-ove je Move Smart i mislim da moze do 5 uredaja sve ukupno.

Kod mene na SN optici radi Yettel TV.
Super, ovo mi je isto važno, jer imam aktivan Yettel ugovor.
moze app za tv i box-ove je Move Smart i mislim da moze do 5 uredaja sve ukupno.
Super, znači mogao bih ovo da ukombinujem, što preko tv-boxa, što preko aplikacije.
Samo ću verovatno morati da uzmem ili drugi wifi ruter ili extendere za internet.

Ako neko ima kontakt od agenta za specijalne promocije, neka mi pošalje privatnu poruku.
Hvala

Poslednja izmena:
Evo napokon u Staroj Pazovi u mojoj ulici upravo provlace optiku.... 🍻

Ja upravo preskenirao kanale i kod mene izbacuje 469 kanala... Pojma nemam sta je ubaceno
Da li si siguran da je supernova? Ako jeste, onda je to lepa vest. U tom slucaju mozemo i mi ostali ocekivati. Kod mene je mreza od kopernikusa od 2006.godine

Ista prica... Tada je Kopernikus zapoceo u Pazovi... Njihov komionet je bio,Telekom....

kod mene skenira 427 kanala

20240723_183014.jpg

Hoće li biti ovi Eurosportovi 3-9 i na supernovoj, to mi roditelji imaju, pa da im namestim

Što se tiče tih dodatnih Eurosport kanala, to je izgleda neki širok projekat, tj, biće u svim državama gde ES ima osnovne kanale i trebalo bi u nekom kratkom razmaku, u toku jednog dana, da budu pušteni u svim državama, kod operatera koji su uključeni u to. Recimo u Italiji, to je SKY platforma a kanali će biti pušteni na čuvene pozicije 251-257, tamo gde inače idu samo live prenosi, nikad nema 24h programa. Konkretno na kanalu 253 (koji će biti privremeni ES 5) su za sutra najavljeni prenosi 4 fudbalske utakmice sa OI, tj u svakom terminu po 1. A na samom tom kanalu i dalje stoji samo veliki logo SKY Sport. Preostale 4 utakmice, prenosiće na poziciji 210, tj regularni Eurosport 1.

DAkle, nadajmo se svuda, pa i kod nas, da će sve biti spremno i pušteno negde do 12, 1 sutra.

Kakav je wifi ruter koji se dobija uz optički internet, može li da pokrije kuću od 280 kvadrata.
Izgleda da mi je na lokaciji dostupna samo supernova optika, pa gledam koja su mi rešenja da 4 stambene jedinice obezbedim internetom.
Da li može preko supernova interneta da se koristi Yettel tv (MTS kontam da može jer su ista firma).
Hvala puno na pomoći,
Nijedan ruter na svetu ne može da ti obezbedi pokrivenost kuće od 280 kvadrata, ako misliš na pokrivenost wifi mrežom, a kamoli jadni ruteri koje dobiješ od operatera.
Što se tiče tv-a, Yettel tv za sada radi na svim provajderima. A MTS Iris ne radi ni na jednom internetu osim mts-ovom. To što je supernova ćerka firma mts-a nema nikakve veze jer u praksi se ponašaju kao potpuno zasebne firme

Ima snažnijih rutera, ali nisu jeftini.

Nekada je bilo i snažnijih modela u kućnoj verziji:
Imam na tavanu TP-Link TL-WR841HP, deklarisan sa 1W snagom i prezadovaljan sam njime, godinama unazad, uglavnom radi sa 50% snage, ali umem da odvrnem i do kraja kada mi treba. Jedna omni antena je zadužena za spoljašnost, ostalo pokriva kuće i dvorište.

Nije 5G, nije štošta danas aktuelno, ali vrši mi posao na nekoliko spratova i u nekoliko onjekata kod mene i u komšlluku.

Da li supernova ima neki portal gde mogu imati uvid u placene racune?

Obožavam kako imaju "kapaciteta" za ove Eurosportove grdne u HD na DVB-C, ali zato nemaju za Klasik, Red TV, Vesti, Travel XP, par onih Pink filmskih, ima sigurno i još nekih, užas...

Poz!
Što se rutera tiče, tp linkov extender koji imam već godinu dana tp link WR840N sam zadovoljan.
Jest da je bilo malo zezancije dok nisam zamenio technikolor ruter al sad sve štima.
Jest da sam dobio isti al radi što je najbitnije.
Jedino što zna da se desi je da zakuca ruter tj. da nemam pristup netu al kad isključim iz struje i uključim ponovo, radi sve kako treba.
Optiku još uvek nemam, kad budem imao javiću.
Imam prijavljena tri televizora, al kod sebe na spratu nisam četvrti hteo da doplaćujem jer mi je dobrodošla movengo aplikacija iliti sajt supernovaott.rs, i milina.
još samo da ga malo modernizuju kao što je eon sajt sređen i biće top.

Obožavam kako imaju "kapaciteta" za ove Eurosportove grdne u HD na DVB-C, ali zato nemaju za Klasik, Red TV, Vesti, Travel XP, par onih Pink filmskih, ima sigurno i još nekih, užas...
HRT 3, RTL HR, RTL 2 HR, RTL Kockica, Al Jazeera Balkans, Federalna TV, ATV, Face TV, OBN itd...

To sad kad su se spajali sve je nesto pobrkano... A ti imas odvojeno Mobilni tel od Supernove ili? Najbolje njih da pozoves... Delovace vrlo zbunjeno 😂😉
Imam MTS mobilni i supernovu, i nalog na moj mts, ali na njemu vidim samo racune za MTS

Nisam siguran da li u opste postoji mogucnost negde da se ima uvid u supernova racune, na bilo kom portalu, postoji samo opcija da se plati racun.

Uvid u racun nije nikad postojao?

Dobiti operatera je nemoguca misija

Poslednja izmena:
Vrh Dno