Šta je novo?

Supernova (2024)

Ne razumem baš. Ako koristiš Supernova Srbija onda valjda imaš ponudu Supernove iz Srbije.

Koristi samo Move OTT kroz aplikaciju i tako prati naše kanale. Isto i kod nas nešto je prebačeno u HD, nešto nije, ali OTT stream je nezavisan od IPTV/DVB-C pa zato i nije isti kvalitet.

Ovih dana boravio sam u Sokobanji i videh da se tamo koristi Supernova kablovska, a na banderama pise "Sokofiber telekom internet i tv"... Da li neko zna da li je to bivsi ''PostaNet" i na koju foru rade?! " :)
Imaš Exenetoptiku u SOkobanji , možda ne u celoj ali delimično i ima ovaj lokalni Jakovljević mislim da je i on ima optiku

malo upadam kao padobranac, koristim supernova srbija u BiH uz pomoc VPN, na bosanskoj supernova su dosta kanala prebacili skoro u HD, je li to slucaj i sa srbijanskom ? hvala

zavisi koliko je kome "dosta"
nekome je dosta 10 kanala, nekome 100 kanala, DISKUTABILNO
u svakom slučaju i supernova SRB ima dosta kanala u HD

Ima ali mnogi su i dalje u SD, pogotovo putem DVB-C. I naravno mislim da bi trebalo da uvedu vraćanje unazad na svim kanalima, kao što ima SBB.

Mislis? Imam i jedne i druge. Znas koliko me zanima da vratim sadrzaj na 90% kanala? Verovatno i druge ne zanima da vracaju sadrzaj sa Tv Batocina i Velika Plana ;)

Jedno pitanje mozda neko moze da mi pomogne....dobio sam Supernovin stb, sa karticom koja nije aktivna, jel moze nesto tu da se uradi....prikacim na tv i na ant.kabal.... udjem normalno u meni ali nema signala, jel mogu da nabavim karticu ili ovu neko da mi ukljuci....hvalaa....inace koristim sbb ...

Jedno pitanje mozda neko moze da mi pomogne....dobio sam Supernovin stb, sa karticom koja nije aktivna, jel moze nesto tu da se uradi....prikacim na tv i na ant.kabal.... udjem normalno u meni ali nema signala, jel mogu da nabavim karticu ili ovu neko da mi ukljuci....hvalaa....inace koristim sbb ...
Kako mislis da trazis bilo koji kanal ako si na sbb mrezi?

ima li neko da postavi link za apk. file za supernovu ? da ne citam temu celu..hvala

meni je nije nudilo jer sam u BiH , samo BIH verzija a meni treba srb, pa sam resio kako je iznad kolega postavio link

Testiraju se i uskoro će biti ubačeni TV kanali: Eurosport 3,4,5,6,7,8 i 9 u HD formatu slike. Ovi kanali će raditi SAMO za vreme Olimpijskih igara u Parizu.

Niko me iz podrske nije nikada kontaktirao, samo sam dobio nov racun sa novom sifrom korisnika, uneo user/pass u Max i sve radi. Medjutim, primecuje je se da je stream slabiji. Ja sam imao HBO od kada je mogao da se uzme u Srbiji i mislim da sam uvek bio na onom, 4.99 paketu i siguran sam da je tu kvalitet slike i zvuk bio bolji. Ovo sada je primetno na 4K oled da je slabije. Jel moguca neka doplata za bolji paket ili je to to? Takodje, kada sam otkazao stari HBO zbog Supernove, izgubio sam vise to pravo da budem na staroj ceni :(

Svi nalozi preko operatera su sada 1080p i bez sporta, a sto se tice doplate to vec ne znam...

Svi nalozi preko operatera su sada 1080p i bez sporta, a sto se tice doplate to vec ne znam.
A sto se tice kvaliteta zvuka? Kao da ide u nekom uzasnom kompresovanom formatu, moram ozbiljno da pojacam da bi se culo. Kao da mi ne rade svi zvucnici na tv. Kakav fail od pretplate...

Koji kanal je skoro uklonjen jer trenutno skeniranjem pronalazi 460 dok je pre bilo 461?
EDIT: TV Apatin je izbacen iz moje zone.

Poslednja izmena:
Evo napokon u Staroj Pazovi u mojoj ulici upravo provlace optiku.... 🍻
Koji kanal je skoro uklonjen jer trenutno skeniranjem pronalazi 460 dok je pre bilo 461?
EDIT: TV Apatin je izbacen iz moje zone.
Ja upravo preskenirao kanale i kod mene izbacuje 469 kanala... Pojma nemam sta je ubaceno

Poslednja izmena:
Da li je i dalje pravilo da nakom mesec dana se smatras novim korisnikom ili su promenili na 3 meseca ?
Rodjaku rekose danas na telefonu da sad mora 3 meseca da prodje od raskida da bi se smatrao novim korisnikom ... a oni znaju da cesto daju pogresne info ;-)
Juri onu promociju sto daju na lokau 12 meseci po dinar .

N
Da li je i dalje pravilo da nakom mesec dana se smatras novim korisnikom ili su promenili na 3 meseca ?
Rodjaku rekose danas na telefonu da sad mora 3 meseca da prodje od raskida da bi se smatrao novim korisnikom ... a oni znaju da cesto daju pogresne info ;-)
Juri onu promociju sto daju na lokau 12 meseci po dinar .
ne grese.... 3 meseca je sad

Kakav je wifi ruter koji se dobija uz optički internet, može li da pokrije kuću od 280 kvadrata.
Izgleda da mi je na lokaciji dostupna samo supernova optika, pa gledam koja su mi rešenja da 4 stambene jedinice obezbedim internetom.
Da li može preko supernova interneta da se koristi Yettel tv (MTS kontam da može jer su ista firma).
Hvala puno na pomoći,

Kakav je wifi ruter koji se dobija uz optički internet, može li da pokrije kuću od 280 kvadrata.
Izgleda da mi je na lokaciji dostupna samo supernova optika, pa gledam koja su mi rešenja da 4 stambene jedinice obezbedim internetom.
Da li može preko supernova interneta da se koristi Yettel tv (MTS kontam da može jer su ista firma).
Hvala puno na pomoći,
Preko Supernova optičke infrastrukture može samo i isključivo Supernova, ne može Yettel, a ni mts i ako joj je Supernova ćerka firma! ;)

Koje su mi opcije preko supernove.
Vidim da je bila neka opcija za jedan dinar 12 meseci.
Vidim da se dobija dva STB, koliko dodatnih mogu da doplatim.
Da li njihova aplikacija može da se koristi preko TV-a.
Neka ideja mi je da obezbedim 6 tv prijemnika, što preko STB, što preko aplikacije.

Nazad
Vrh Dno