moze app za tv i box-ove je Move Smart i mislim da moze do 5 uredaja sve ukupno.Koje su mi opcije preko supernove.
Vidim da je bila neka opcija za jedan dinar 12 meseci.
Vidim da se dobija dva STB, koliko dodatnih mogu da doplatim.
Da li njihova aplikacija može da se koristi preko TV-a.
Neka ideja mi je da obezbedim 6 tv prijemnika, što preko STB, što preko aplikacije.
Super, ovo mi je isto važno, jer imam aktivan Yettel ugovor.Kod mene na SN optici radi Yettel TV.
Super, znači mogao bih ovo da ukombinujem, što preko tv-boxa, što preko aplikacije.moze app za tv i box-ove je Move Smart i mislim da moze do 5 uredaja sve ukupno.
Da li si siguran da je supernova? Ako jeste, onda je to lepa vest. U tom slucaju mozemo i mi ostali ocekivati. Kod mene je mreza od kopernikusa od 2006.godineEvo napokon u Staroj Pazovi u mojoj ulici upravo provlace optiku.... 🍻
Ja upravo preskenirao kanale i kod mene izbacuje 469 kanala... Pojma nemam sta je ubaceno
Znaju li se numeracije?Hoće, testiraju ih.
To još nije objavljeno.Znaju li se numeracije?
Pod kojim brojevima će biti?
Hvala!
A koja je to ulica, ako nije tajna?Evo napokon u Staroj Pazovi u mojoj ulici upravo provlace optiku.... 🍻
Ja upravo preskenirao kanale i kod mene izbacuje 469 kanala... Pojma nemam sta je ubaceno
Nijedan ruter na svetu ne može da ti obezbedi pokrivenost kuće od 280 kvadrata, ako misliš na pokrivenost wifi mrežom, a kamoli jadni ruteri koje dobiješ od operatera.Kakav je wifi ruter koji se dobija uz optički internet, može li da pokrije kuću od 280 kvadrata.
Izgleda da mi je na lokaciji dostupna samo supernova optika, pa gledam koja su mi rešenja da 4 stambene jedinice obezbedim internetom.
Da li može preko supernova interneta da se koristi Yettel tv (MTS kontam da može jer su ista firma).
Hvala puno na pomoći,
Jana KolaraA koja je to ulica, ako nije tajna?
Da da.... Upravo preskenirao kanale i pojavili se Eurosport kanali od pozicije 331...Od 331 numeracije pojavili se Eurosport kanali
To možeš da vidiš samo na Moj MTS nalog ako si prebačen na njega.Da li supernova ima neki portal gde mogu imati uvid u placene racune?
Imam, ali nigde ne vidim supernova računeTo možeš da vidiš samo na Moj MTS nalog ako si prebačen na njega.
HRT 3, RTL HR, RTL 2 HR, RTL Kockica, Al Jazeera Balkans, Federalna TV, ATV, Face TV, OBN itd...Obožavam kako imaju "kapaciteta" za ove Eurosportove grdne u HD na DVB-C, ali zato nemaju za Klasik, Red TV, Vesti, Travel XP, par onih Pink filmskih, ima sigurno i još nekih, užas...
ja proverio jutros nisam imao ove kanale ...Jana Kolara
Da da.... Upravo preskenirao kanale i pojavili se Eurosport kanali od pozicije 331...
Isto.Imam, ali nigde ne vidim supernova račune
Da li si izvrsio novu pretragu kanala u podesavanjima?ja proverio jutros nisam imao ove kanale ...
Kada se ulogujes na mojmts sajt u desnom gornjem uglu imas tri crtice. Klinkes tu i imas opciju Moji racuniIsto.
Kako da se vide i Supernova računi?
To sad kad su se spajali sve je nesto pobrkano... A ti imas odvojeno Mobilni tel od Supernove ili? Najbolje njih da pozoves... Delovace vrlo zbunjeno 😂😉
Imam MTS mobilni i supernovu, i nalog na moj mts, ali na njemu vidim samo racune za MTSTo sad kad su se spajali sve je nesto pobrkano... A ti imas odvojeno Mobilni tel od Supernove ili? Najbolje njih da pozoves... Delovace vrlo zbunjeno 😂😉
nisam probacu vecerasDa li si izvrsio novu pretragu kanala u podesavanjima?
Kada se ulogujes na mojmts sajt u desnom gornjem uglu imas tri crtice. Klinkes tu i imas opciju Moji racuni
Ja skoro zvao Yettel i rekao im da imam Supernova optiku i gledali po ulici i broju i kažu ne može na Supernova optici, već samo na mts optici...Kod mene na SN optici radi Yettel TV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari