Šta je novo?

Supernova (2024)

Aplikacija ili Move box ide samo uz bilo koji Super Plan paket. Ne ide uz TV ili Net paket.

ako mislis na app da mozes naravno mislim da je 3 ili 5 uredaja zavisi ja mislim koji paket koristis

za logovanje koristis tvoju email adresu koju si dao pri potpisivanju ugovora i kao sifru koristis sifru korisnika koja je takode u tvom ugovoru
Pre sam mislio nesto na za komp nego za mob (najvise zbog gledanja arene)

Aplikacija ili Move box ide samo uz bilo koji Super Plan paket. Ne ide uz TV ili Net paket.
Ja imam samo TV paket. Znaci za ovo sto bi ja hteo trebao bi da jurim iris ako se ne varam?

Probao, nece, kaze pogresan mail ili lozinka a kucam ono sto pise iz ugovora. Poslacu im mail pa cu da vidim

da razjasnimo,

niko sms nije dobio nit email za povecanje cene , ja koji redovno pratim svoje email i sms nigde nije stigo sms da ce mi cena sa 2.399 bit povecana na 2.599 Nego sam slucajno otisao na super nova sajt i vesti de je pisalo da ce povecati cene . tako da KORISNICI NISU BILI OBAVESTENI U OPSTE

Ni to obavestenje na sajtu nigde ne pominje precizno povecanje cene vec citiraju clan zakona koji 99% ljudi ne znaju sta znaci. I to dodali naknadno posle par dana.
Teski diletanti.

Bez obzira da li je neko više ili manje pogođen ovim postupkom Supernove, radi se o prevarnoj radnji i krađi. Dakle, jedino ispravno bi bilo da priznaju krađu, da se izvinu korisnicima zbog namernog dovođenja u zabludu i da umanje račune za mart (ili odbiju preplaćeni iznos) za sledeći račun. Takođe, moraju da omoguće korisnicima koji to žele da do kraja ugovorne obaveze zadrže postojeće pakete, ili ako to nije moguće da pošalju pismo obaveštenja svim korisnicima čiji se paket menja i da tim korisnicima daju razuman rok da se izjasne o novim paketima i cenama. Sve ostalo je prevara.

Jel još neko nije dobio mail sa uplatnicom ili sam jedini ovde, pošto želim da vidim na koji način su mi obračunali ovo?
Nešto gadno muljaju, ali to će im se obiti o glavu, polako samo.

Jel još neko nije dobio mail sa uplatnicom ili sam jedini ovde, pošto želim da vidim na koji način su mi obračunali ovo?
Nešto gadno muljaju, ali to će im se obiti o glavu, polako samo.
nisma ni ja 2 3 meseca vec rucno slikam ad uplatimi stavljam u 1 folder na email mi ne stize racun samo na sajt

Meni stigao racun sa starom cenom.
Slao sam im email i zvao ih ali nisu ponudili cak ni da ostane ista cena.
Tako da mi je malo nejasno zasto nije sa povecanjem ali je dobro ovako :D

Meni stigao racun sa starom cenom.
Slao sam im email i zvao ih ali nisu ponudili cak ni da ostane ista cena.
Tako da mi je malo nejasno zasto nije sa povecanjem ali je dobro ovako :D
1 od teorija je to sto SBB drzi dobar monopol , i mts i super nova gledaju sto bolje povoljnosti da daju da bi ti ostao , sve dok je sbb cuti, teorija je ta da su oni najavili podizanje cene ali kad su videli dosta raskida ugovora da su ostavili

Da se prijavim i ja , niti SMS niti email stigo , bitno daje stiglo povecanje od 135 din ,
Dali ostaje ova cena el ima jos da dignu ,Super PLAN 3 M pre bilo 3799 din sad 3934 din

Malopre zva gospodu i bas me obradovali , sledeci racun bice 4199 din , za 400 din skuplje

Prilozi

• Supernova racun.png
    Supernova racun.png
    49.4 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
Kolko piše u cenovniku ideš na 4099 dinara mesečno.

Kod mene u tački 1 racuna stoji net 200 , a tacka 2 je ista kao kod tebe net 150. Dakle, izmišljaju kako da zbune korisnike :). Inace cena istog paketa (3L) kod mene je nešto veća. Koji su ovo prevaranti.
Da se prijavim i ja , niti SMS niti email stigo , bitno daje stiglo povecanje od 135 din ,
Dali ostaje ova cena el ima jos da dignu ,Super PLAN 3 M pre bilo 3799 din sad 3934 din
U stvari sad videh, postoji suštinska i "bitna" razlika u tvojim stavkama 1 i 2 fiksni i Fiksna :)

Kolko piše u cenovniku ideš na 4099 dinara mesečno.
Da sad gledao moj paket kosta 4099 din a ona kaze bice vam paket 4199 din ,verovatno mislila sa papirom ta cena a bez papira 4099 din.U stvari sad videh, postoji suštinska i "bitna" razlika u tvojim stavkama 1 i 2 fiksni i Fiksna :).
U stvari sad videh, postoji suštinska i "bitna" razlika u tvojim stavkama 1 i 2 fiksni i Fiksna :)
Ma da zato je skuplje zbog stavke 1 i 2

@kalin62, @Goran04
Stavka 1 je stari paket sa cenom iz postojećeg ugovora, Stavka 2 je novi paket na koji su svi takoreći prisilno migrirani po njihovoj šemi migracije. A mesečni računi za mesec mart će se razlikovati kod mnogih koji imaju iste usluge iz prostog razloga što nisu svi korisnici migrirani na nove pakete istog dana, a račun se sastoji iz stavke 1 određeni broj dana + stavka 2 određeni broj dana. Nije isto ako je neko migrirao recimo 08.03.2024. a neko 20.03.2024. Ali će računi za April svima biti po novim cenovnicima, a to će dodatno da zbuni neke, jer će misliti da im je opet nešto poskupelo.....

@kalin62, @Goran04
Stavka 1 je stari paket sa cenom iz postojećeg ugovora, Stavka 2 je novi paket na koji su svi takoreći prisilno migrirani po njihovoj šemi migracije. A mesečni računi za mesec mart će se razlikovati kod mnogih koji imaju iste usluge iz prostog razloga što nisu svi korisnici migrirani na nove pakete istog dana, a račun se sastoji iz stavke 1 određeni broj dana + stavka 2 određeni broj dana. Nije isto ako je neko migrirao recimo 08.03.2024. a neko 20.03.2024. Ali će računi za April svima biti po novim cenovnicima, a to će dodatno da zbuni neke, jer će misliti da im je opet nešto poskupelo.....
Jedina razlika između stavki 1 i 2 je ta što u stavki1 piše fiksna a u stavki 2 piše Fiksni :) , (pogledaj sliku računa od @kalin62 )dakle i to nisu znali da napišu kako treba. Oćeš još da kažeš da su proizvoljno, tj. bez ikakvog smisla uzeli broj dana iz starog i novog paketa? Ako je i od Supernove mnogo je.

Ništa oni nisu proizvoljno uzimali. Nisu svi korisnici migrirali istog dana, pa se kod nekih razlikuje broj dana u "starom" paketu i broj dana u "novom" paketu. A naziv stavki se razlikuje. Stavka 1 stari naziv paketa - Super PLAN 3M, Stavka 2 novi naziv paketa - 2023v2_Super PLAN 3M.

Ništa oni nisu proizvoljno uzimali. Nisu svi korisnici migrirali istog dana, pa se kod nekih razlikuje broj dana u "starom" paketu i broj dana u "novom" paketu. A naziv stavki se razlikuje. Stavka 1 stari naziv paketa - Super PLAN 3M, Stavka 2 novi naziv paketa - 2023v2_Super PLAN 3M.
A po kom pravilu je neki korisnik migriran, kako su odabrali datum?

Pitaš njih, možda i dobiješ neki odgovor.
Ali ako znaš na koji način su mogli svi njihovi korisnici da migriraju istog dana, recimo 01.03.2024. onda bi trebalo da im se prijaviš da radiš za njih, mislim da bi ti dali prilično veliku platu.

Krenuli su opasno da se igraju sa korisnicima, znači usluga poskupi 500-800 dinara, a gotovo nikakve pogodnosti stari korisnik koji je pod ugovorom ne dobije. Takoreći, plaćaj više pa čak i od novog korisnika usluge ko te šiša.
Samo mi žao nas koji nemamo alternative, jer sve se svodi na taj monopol uništavajući manje i slabije od sebe...Nažalost.

Meni uopste nije stigao racun na mail(obicno stize treceg u mesecu), ima li vas jos sa slicnim problemom?
I ima li negde mogucnost da se online vidi do kada traje UO?

I ukoliko dobro tumacim tabelu, mojima ce skociti pretplata za 800 dinara, Super Plan 3 M? Nema sta, svaka cast,

Poslednja izmena:
Meni uopste nije stigao racun na mail(obicno stize treceg u mesecu), ima li vas jos sa slicnim problemom?

I ukoliko dobro tumacim tabelu, mojima ce skociti pretplata za 800 dinara, Super Plan 3 M? Nema sta, svaka cast,
na email ne stize vise racun koliko sam primetio uloguj se na sajt i imas ga tamo

Naravno da stižu računi na mail,meni su oba stigla 5.aprila.

Prijavi se ponovo.

Nesto kasne ovaj mesec, valjda napredni strucnjaci koji rade u SN ne umeju da obracunaju i ispeglaju ovu konfuziju koju su napravili sa poskupljenjem...
Inace menu stigao sinoc racun na mail, a dosad je obicno stizao 3. u mesecu...

zar vi ne koristie placanje online websajta? inace rekli su da imaju poteskocama sa radovima email koliko sam svatio

nisam dobio 2 meseca ni ja na email racun

zvao sam sada super novu rekli su da je uredno poslato na moj email ali meni opste nije stiglo rekli su da ce poslat tehnickoj sluzbi da se vidi sta je problem

ako vi takodje ima te problem da vam na email racun nije stigo pozovi te ih

Nazad
Vrh Dno