Pre sam mislio nesto na za komp nego za mob (najvise zbog gledanja arene)ako mislis na app da mozes naravno mislim da je 3 ili 5 uredaja zavisi ja mislim koji paket koristis
za logovanje koristis tvoju email adresu koju si dao pri potpisivanju ugovora i kao sifru koristis sifru korisnika koja je takode u tvom ugovoru
Ja imam samo TV paket. Znaci za ovo sto bi ja hteo trebao bi da jurim iris ako se ne varam?Aplikacija ili Move box ide samo uz bilo koji Super Plan paket. Ne ide uz TV ili Net paket.
aha probaj ovde https://supernovaott.rs/Pre sam mislio nesto na za komp nego za mob (najvise zbog gledanja arene)
Ja imam samo TV paket. Znaci za ovo sto bi ja hteo trebao bi da jurim iris ako se ne varam?
nisma ni ja 2 3 meseca vec rucno slikam ad uplatimi stavljam u 1 folder na email mi ne stize racun samo na sajtJel još neko nije dobio mail sa uplatnicom ili sam jedini ovde, pošto želim da vidim na koji način su mi obračunali ovo?
Nešto gadno muljaju, ali to će im se obiti o glavu, polako samo.
1 od teorija je to sto SBB drzi dobar monopol , i mts i super nova gledaju sto bolje povoljnosti da daju da bi ti ostao , sve dok je sbb cuti, teorija je ta da su oni najavili podizanje cene ali kad su videli dosta raskida ugovora da su ostaviliMeni stigao racun sa starom cenom.
Slao sam im email i zvao ih ali nisu ponudili cak ni da ostane ista cena.
Tako da mi je malo nejasno zasto nije sa povecanjem ali je dobro ovako![]()
U stvari sad videh, postoji suštinska i "bitna" razlika u tvojim stavkama 1 i 2 fiksni i FiksnaDa se prijavim i ja , niti SMS niti email stigo , bitno daje stiglo povecanje od 135 din ,
Dali ostaje ova cena el ima jos da dignu ,Super PLAN 3 M pre bilo 3799 din sad 3934 din
Da sad gledao moj paket kosta 4099 din a ona kaze bice vam paket 4199 din ,verovatno mislila sa papirom ta cena a bez papira 4099 din.U stvari sad videh, postoji suštinska i "bitna" razlika u tvojim stavkama 1 i 2 fiksni i FiksnaKolko piše u cenovniku ideš na 4099 dinara mesečno.
Ma da zato je skuplje zbog stavke 1 i 2U stvari sad videh, postoji suštinska i "bitna" razlika u tvojim stavkama 1 i 2 fiksni i Fiksna![]()
Jedina razlika između stavki 1 i 2 je ta što u stavki1 piše fiksna a u stavki 2 piše Fiksni@kalin62, @Goran04
Stavka 1 je stari paket sa cenom iz postojećeg ugovora, Stavka 2 je novi paket na koji su svi takoreći prisilno migrirani po njihovoj šemi migracije. A mesečni računi za mesec mart će se razlikovati kod mnogih koji imaju iste usluge iz prostog razloga što nisu svi korisnici migrirani na nove pakete istog dana, a račun se sastoji iz stavke 1 određeni broj dana + stavka 2 određeni broj dana. Nije isto ako je neko migrirao recimo 08.03.2024. a neko 20.03.2024. Ali će računi za April svima biti po novim cenovnicima, a to će dodatno da zbuni neke, jer će misliti da im je opet nešto poskupelo.....
A po kom pravilu je neki korisnik migriran, kako su odabrali datum?Ništa oni nisu proizvoljno uzimali. Nisu svi korisnici migrirali istog dana, pa se kod nekih razlikuje broj dana u "starom" paketu i broj dana u "novom" paketu. A naziv stavki se razlikuje. Stavka 1 stari naziv paketa - Super PLAN 3M, Stavka 2 novi naziv paketa - 2023v2_Super PLAN 3M.
na email ne stize vise racun koliko sam primetio uloguj se na sajt i imas ga tamoMeni uopste nije stigao racun na mail(obicno stize treceg u mesecu), ima li vas jos sa slicnim problemom?
I ima li negde mogucnost da se online vidi do kada traje UO?
I ukoliko dobro tumacim tabelu, mojima ce skociti pretplata za 800 dinara, Super Plan 3 M? Nema sta, svaka cast,
Nesto kasne ovaj mesec, valjda napredni strucnjaci koji rade u SN ne umeju da obracunaju i ispeglaju ovu konfuziju koju su napravili sa poskupljenjem...Meni uopste nije stigao racun na mail(obicno stize treceg u mesecu), ima li vas jos sa slicnim problemom?
I ima li negde mogucnost da se online vidi do kada traje UO?
I ukoliko dobro tumacim tabelu, mojima ce skociti pretplata za 800 dinara, Super Plan 3 M? Nema sta, svaka cast,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari