A sto ne 2140?Ja držim 1080p50
Pa sta je bolje? Meni se ckni da je 2140 bolje, ali kad se ukljuci smooth motion, onda secka.Zato što onda TV radi upscale a ne move box.
Danas sam bio u supernovu i racun ce mi bude 5599.- ali samo ako preko email primam racun... A preko poste 5699.- haha koji prevaranti!Aktuelna cena za tvoj paket je 5599 dinara. Toliko ces placati do kraja UO.
Na koji sajt? I jel su podaci za prijavu mail i sifra korisnika ili?na email ne stize vise racun koliko sam primetio uloguj se na sajt i imas ga tamo
ovo me prvo zanima jel opste sta menjaju ili nesto moze neko da mi objasni nista ih ne kontamObaveštenje o objavi novih Opštih uslova
Obaveštavamo korisnike da je Telekom Srbija, sa ciljem usklađivanja poslovanja sa odredbama važećeg Zakona o elektronskim komunikacijama, na zvaničnoj internet stranici, u delu Korisnička zona, Uslovi korišćenja, objavio nove Opšte uslove za pružanje usluga u javnoj fiksnoj mreži Telekoma Srbija i Opšte uslove za pružanje usluga u javnoj mobilnoj mreži Telekoma Srbija koji će biti u primeni od 7. maja 2024. godine.
Kako su novi Opšti uslovi posledica zakonskih i regulatornih promena, shodno Zakonu o elektronskim komunikacijama krajnji korisnici nemaju po ovom osnovu prava na raskid ugovora bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom.
Izmene u TV ponudi – Stingrey Music
Obaveštavamo korisnike da, od 22. aprila 2024, Stingrey Music plejliste više nisu deo osnovne ponude u okviru Super TV biz paketa.
Super TV korisnicima, od 22. aprila 2024, Stingrey Music plejliste dostupne su u okviru dodatnog paketa Stingrey Music. Mesečna naknada za ovaj paket iznosi 125 dinara.
Pllejliste u okviru Stingrey Music dodatnog paketa (od 22. aprila 2024)
e dobro si vala reko xD istina istina hahahahahaha cekali su da prodje to sad su mudri !Kako su sad lepo i razumljivo napisali da korisnici nemaju pravo na besplatni raskid ugovora, što nije bio slučaj februara meseca, tada su se pravili mutavi i nepismeni.
eto lepo bili su se malo ukakili do 1 marta posto dosta njih je garant i skinulo ugovornu obavezu sada UPDATE ! NEW nema niko pravokako sad to? haha
e dobro si vala reko xD istina istina hahahahahaha cekali su da prodje to sad su mudri !
eto lepo bili su se malo ukakili do 1 marta posto dosta njih je garant i skinulo ugovornu obavezu sada UPDATE ! NEW nema niko pravopazi brate oni ce ti kazu jel ima neko pravo ili ne hahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari