Šta je novo?

Supernova (2024)

… opasno su se zaigrali, ponašaju se kao da im niko ništa ne može… ništa kod njih nikada nije besplatno ili za dinar, samo je pitanje koliko će te više na kraju koštati… monopolista pokupovao sve što je mogao, pa sad lupa cene koliko želi… sada već očigledno i bez trunke srama…
Sad će svaki put tako da povećavaju cene do nebesa na svako povećanje za plate i za penzije. Taj direktor iz MTS-a je počeo da se ponaša kao da smo svi u celu Srbiju milioneri...

tek sad vidim da su caletu poturili ugovor za potpis samo 1 mesec 50% manje dok preko telefona su rekli prva 5 meseca 50% popusta..(n) kakav sljam
Proveri sve papire/dokumente.

Na tom prvom stoji samo jedan mesec popust. I onda na posebnom dokumentu pisano ima jos 4 meseca 50%. (zavisi ko je koliko dobio na tih 1 mesece standardno što daju)

Sad će svaki put tako da povećavaju cene do nebesa na svako povećanje za plate i za penzije. Taj direktor iz MTS-a je počeo da se ponaša kao da smo svi u celu Srbiju milioneri...
… i sve je to povezano - poskupljenje uz tkz. Povećanje… penzioneri koje najviše varaju sa ugovorima i nametanjem nečega što im ne treba, plaćaju i da ne znaju koliko i šta… milion puta bio prisutan u poslovnici kada im nude nepotrebne stvari… jednom i rekoh jednom čoveku da ide kući i razmisli, pita nekog mladjeg u porodici… zajapureno lice radnika neću zaboraviti… :)

Posto je Supernova postala bezobrazna sa novim cenama i fragmentacijom paketa, ko hoce da delimo full pretplatu na sve TV i radio pakete neka mi posalje privatnu poruku. Ovo se odnosi na Gledanje kanala preko kablovske infrastrukture.

IMG_8360.jpeg
Sve dok kukamo na forumu, a ne na ulici, biće ovako..

Da li je 50mb download dovoljno za gledanje na 3 tv move app istovremeno?

Posto je Supernova postala bezobrazna sa novim cenama i fragmentacijom paketa, ko hoce da delimo full pretplatu na sve TV i radio pakete neka mi posalje privatnu poruku. Ovo se odnosi na Gledanje kanala preko kablovske infrastrukture.
Može objašnjenje, kako da gleda neko ako nema povezan coax? Jedino preko neta Move.

Ja sam odlučio. Sutra otkucam dopis da otkazujem ugovor zbog poskupljenja cena i svima podelim. Supernova, MTS, A1 i SBB.
To plaćam.
Kad nazovu razjasniće se sve, ko poskupljuje, ko ne, koji paketi i koja cifra.
Dosta mi je svega.
Mali off. Bio sam u pravu, i SBB je poskupeo neke TV pakete. Pojma nemam ni koji paket imam, nekad je bio Total TV extra, sad je neki eon bla bla. Znači imam tri zahteva za raskid ugovorne obaveze, ostao A1 samo.

Jedno pitanje . Ja sad imam promo paket besplatnu televiziju i internet .koji placam 2100 . Ako raskinem ugovor da li moram da placam neke penale za to sto raskidam ugovor pa da mora da placam besplatnu televiziju sto sam koristio i internet koji je verovatno u manjoj ceni placen nego sto bi to trebalo da bude da sam uzimao pojedinacno .

besplatno je sve slatko , ko sto oni po fejzubu

dobije 12 meseci besplatno posle kad treba da plati kaze dajem uslugu xD ostalo jos 12 meseci , hahahaha kad je dzaba dobro je

Pa meni nesmeta da placam po ovoj ceni ko i sada , posto ce da dignu cenu ko zna koliko normalno da pitam . xD Ja kada sam uzimao paket dobio sam 24 meseca besplatnu televiziju i internet 150-75 po ceni od 2100 koju bih trebao da placam do 6.20.2025 . Posto dizu cenu valjda netreba da placam penale . Al sve jedno da pitam .

Pa meni nesmeta da placam po ovoj ceni ko i sada , posto ce da dignu cenu ko zna koliko normalno da pitam . xD Ja kada sam uzimao paket dobio sam 24 meseca besplatnu televiziju i internet 150-75 po ceni od 2100 koju bih trebao da placam do 6.20.2025 . Posto dizu cenu valjda netreba da placam penale . Al sve jedno da pitam .
podnesi zahtev ko i svi ono 30 dana zbog promene svega i to imas pravo kao i svi sta te briga .

Još kad uvedu ove kombo pakete (filmski,muzički,dokumentarni,dečiji) biće cirkus kada ljudi vide da im ne radi pola kanala bez naknade.

E sad, da li će nakon migracije na nove pakete omogućiti korišćenje nove Move aplikacije, preko koje bi korisnik mogao sam da aktivira/deaktivira pakete, usluge, itd...

Od kad su poceli da naplacuju dodatne uredjaje? imam jedan move stb i dve kartice, dok nisam potpisao novi ugovor polovinom oktobra nije mi to naplacivano. Sad kao dva su dzabe a treci se naplacuje, gde im to pise ja ne znam? stvarno su postali pilicari da imam alternativu menjao bi ih sutra!
Treba samo procitati

Prilozi

• Screenshot_20241203_175300_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20241203_175300_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    84.2 KB · Pregleda: 198
Ja se sada nadam da cu uspeti da prekinem ugovor posle poskupljenja jer imam extra ponudu drugog operatera. A iskreno, muka mi je od ovih monopolskih ugnjetavanja (iako imam opciju da menjam, dobar deo Srbije nema).

Izbačena i matrica migracije za januar na sajtu u odeljku dokumentacije.
Izgleda da će ove koje imaju Super Plan 3 (sa mobilnom) prebaciti na 2023v2 to jest ono drugo poskupljenje koje je bilo, oni najbolje prolaze :D ostaće im i dalje cela ponuda TV kanala otključana, nas ostale ko šlji...

Prilozi

• Screenshot_20241203_190428_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20241203_190428_Samsung Notes.jpg
    178.2 KB · Pregleda: 189
Stvarno su klošari, cene otišle gore, izbacili pola kanala, ukinuli HBO Max...

Do kada je rok da se piše zahtev za raskid ugovora?

Nazad
Vrh Dno