Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Mogu, a odjava samo preko call centra ili u poslovnici.

Mogu, a odjava samo preko call centra ili u poslovnici.
Da sad vidim da deo mogu da se kupe na MTS portalu, svi na Move web stranici i nijedan na Move android aplikaciji. Move box je kod njih kući i njega ne koristim niti sam ga probao.
Piše i da može preko formulara za kontakt i to sam već odradio jer čovek nije tu niti će dolaziti do avgusta sledeće godine i sad niti iko to gleda mora da plaća godinu dana.
TV im nije radio i oni pretiskali daljinac ko zna šta, slabo se razumeju i ne verujem da su hteli da kupe ovo, stariji ozbiljni ljudi su u pitanju i zato mi bilo sumnjivo kako se to aktiviralo.
Ovo za preko chata-a mogu isto da probam sledeće jer imam sve podatke ali u poslovnicu ne mogu jer nemam ovlašćenje.

Čet bi ti onda bio najbrži, jer se ne čeka dugo da se jave (po mom iskustvu najviše nekoliko minuta), a jedina identifikacija su ime i prezime nosioca ugovora i šifra korisnika. Za obradu upita preko formulara uglavnom im treba i do nekoliko dana, ali obradiće i to sigurno, pa ako si već pisao tu, dovoljno je, ne moraš dodatno da se cimaš. Doduše, ukoliko odluče da ne izađu u susret u smislu da storniraju naplatu, onda je opet čet bolji, jer što se pre paket deaktivira, to će manje biti naplaćen u oktobru.

Ja i dalje imam HBO kanale koji rade iako ih nisam trazio kao paket. Da li ih i vi imate, da li su besplatni ili se placaju?

Interesantno: https://mojasupernova.mts.rs/a2016/Vesti/Novosti/TS-Media-video-klub-besplatno-do-15.-1.-2026.html

Ako sam ja dobro razumeo ove dve rečenice:

TS Media video klub je svim korisnicima Super TV dostupan besplatno do 15. 1. 2026.
Ova inovacija u svetu digitalne zabave uključena je u Super Plan 4 ZLATNI.

Znači da ćemo od 15. januara morati da plaćamo dodatno da bismo gledali bilo koju Superstar seriju.
Pa ja mislism da je ovo "najbolja ponuda", da bolja nije mogla biti 😡
pa zar to nije uključeno u filmski paket?

Било је сад праве други распоред.

pa zar to nije uključeno u filmski paket?
Eeeee moj druže, i Move N´GO je nekad bio za 5 uređaja, i mogo si da aktiviraš sve na TV aplikacijama, sada uz novi MOVE dobijaš jednu TV aplikaciju. I kanali su bili svi uključeni u paket pa su ih sad podelili na muzičke, filmske, dokumentarne itd...
Sve u svemu sa svakim ˝unapređenjem˝ idu 3 koraka unazad, i dok većina korisnika ne počne da im otkazuje televiziju, makar žrtvovali i gledanje sporta, oni će nastaviti da se bahate i da srozavaju uslugu koju ti pružaju, a cenu da maximalno povećavaju.

Eeeee moj druže, i Move N´GO je nekad bio za 5 uređaja, i mogo si da aktiviraš sve na TV aplikacijama, sada uz novi MOVE dobijaš jednu TV aplikaciju. I kanali su bili svi uključeni u paket pa su ih sad podelili na muzičke, filmske, dokumentarne itd...
Sve u svemu sa svakim ˝unapređenjem˝ idu 3 koraka unazad, i dok većina korisnika ne počne da im otkazuje televiziju, makar žrtvovali i gledanje sporta, oni će nastaviti da se bahate i da srozavaju uslugu koju ti pružaju, a cenu da maximalno povećavaju.
Moze im se jer su ubili konkurenciju
Konkretno u mom kraju u Nisu, jedina alternativa je bio SBB ili Jotel(ova firma je tek smejurija), SBB ostao bez svog sportskog sadrzaja, usluga kao usluga kako se kome zalomi.
Kod mene optika SBB ova radila perfektno ali najverovatnije zato sto sam jedini u ulici i imao
pre mesec dana sam iskljucio WIFI na Supernovinom uredjaju jer je bas poceo da pravi problem i kupio Mesh System, od tada wifi radi perfektno
TV se uglavnom gleda tj. ja Arene kada se igra kosarka i to je to
Deci pustamo Netflix, YT, HBO retko akda NIck JR.
Pricam sa suprugom sledeci ugovor da nam bude samo net ako je moguce a da za ostalo koristimo platforme

Eво га нови рачун.
Са 1850дин (12 месеци 50%) стигао рачун од 4500дин. Жалио сам се у фебруару јер су подигли цене и добио сам поруку где кажу да ће ми наставак уговора бити омогућен без промене у погледу износа, до истека МИНИМАЛНОГ периода важења уговора.

Е сад, да ли овај део “минималног” важи само за тих првих 12 месеци?! Или ипак могу да се вадим на ту поруку и да тражим да им плаћам претходно договорену цену за тај пакет.

da li je nekome opala brzina? evo merim sad, ~360/140, a bilo je ~600/600?
probaj fabrički reset uređaja...ne reset uređaja tamo gde je naponski kabl, nego negde oko sredine ima tačka za reset.

Da sad vidim da deo mogu da se kupe na MTS portalu, svi na Move web stranici i nijedan na Move android aplikaciji. Move box je kod njih kući i njega ne koristim niti sam ga probao.
Piše i da može preko formulara za kontakt i to sam već odradio jer čovek nije tu niti će dolaziti do avgusta sledeće godine i sad niti iko to gleda mora da plaća godinu dana.
TV im nije radio i oni pretiskali daljinac ko zna šta, slabo se razumeju i ne verujem da su hteli da kupe ovo, stariji ozbiljni ljudi su u pitanju i zato mi bilo sumnjivo kako se to aktiviralo.
Ovo za preko chata-a mogu isto da probam sledeće jer imam sve podatke ali u poslovnicu ne mogu jer nemam ovlašćenje.
Ko je na starom sistemu može da proveri koji su mu paketi uključeni na https://supernovaott.rs/self_care.php
Screenshot_20251006-174715.png

Super Plan 2 M bez ugovorne obaveze, da li imam pravo na CAM modul pored Move box-a, tj. dodatno se naplaćuje sve preko MOVE + 1 CAM ili je samo MOVE bez naplate?

Vrh Dno